Via Maandag was er een vacature bij gemeente Breda. Ik moest vooral laag inzetten op salaris want te hoge eisen zou een ‘kockout criterium’ zijn. Vreselijk woord trouwens. Hals over kop moest ik 2 ref... Voir plus
L'entreprise a répondu
Maandag is sinds vijf jaar mijn werkgever. Ik werk als docent techniek op middelbare scholen. Altijd in goed overleg gevonden tijdelijke functies. Tot nu toe, wat mij betreft de ideale situatie. Vanw... Voir plus
Vanaf het eerste contact voelde het sollicitatieproces bij Maandag prettig en persoonlijk. De communicatie was duidelijk en de opvolging snel. Daarnaast merk je dat ze bereid zijn om snel te schakel... Voir plus
Oud medewerker en terug op het honk. Nooit problemen gehad met projecten of salaris. Zat ik niet op mijn plek werd er gezocht naar andere mogelijkheden voor andere projecten. Het inlenende bedrijf of... Voir plus
L'entreprise a répondu
Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs en de gezondheidszorg. Wil je je mening of ervaringen direct aan ons kwijt? Graag! Mail je verhaal naar dingenbeterdoen@maandag.com. We horen graag van je.
Transformatorweg 94, 1014 AK, Amsterdam, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Al bijna anderhalf jaar werk ik met veel plezier bij Maandag! Er wordt goed geluisterd naar je wensen en ambities en men gaat met een kritische maar eerlijke blik te werk. Ik zou Maandag zeker aanbevelen bij mijn netwerk en kijk uit naar de voortzetting van de samenwerking!
Ik vind mijn contactpersonen vriendelijke en ervaren personen.
ze staan altijd klaar je en als er zaken opgepakt dienen te worden dan ondernemen ze meteen actie.
Ik werk nu al 2 jaar met plezier voor Maandag, in Januari mag ik met de opleiding HBO-V beginnen, iets waar ik heel blij mee ben.
Maandag Rotterdam zorg en Welzijn is een leuk, fris team die met je meedenkt en voor je klaar staan als er wat is.
Ik werk sinds 1 maart 2020 bij Maandag als docent Nederlands 1e graad. De arbeidsvoorwaarden vind ik prettig. Ik heb een vast contract, een acceptabele reiskostenvergoeding, ook mijn pensioenopbouw is geregeld. De contracten in het voortgezet onderwijs zijn meestal voor een jaar. De wisselingen van school passen wel bij me. Ik ben niet zo honkvast. Het is fijn om met zoveel onderwijservaring te zien hoe het eraan toe gaat op verschillende scholen.
Fijn bedrijf met oprecht geïnteresseerde medewerkers. Ik heb het gevoel dat de recruiters en accountmanagers echt naar mij luisteren en kijken naar de mogelijkheden wat past bij mijn ambitie.
Na mijn postnatale depressie durfde ik helemaal niet meer te solliciteren. Ik wilde na 1,5 jaar weer te werken, maar was bang voor een sollicitatiegesprek. Ik dacht aan Maandag, ik had hun gebeld en hadden mij geholpen en begeleid met het solliciteren. Wat ook wel fijn is, is dat ze ook meegaan naar het gesprek. De medewerkers op het kantoor luisteren en geven ze je aandacht!
Een minpuntje: jammer dat je geen dertiende maand krijgt!
Maandag is een uitstekende werkgever. De mensen van Maandag zijn altijd positief en denken mee waar je dat nodig hebt. Ik heb door de jaren heen zulke fijne, collegiale, ondersteunende omgangsvormen met werknemers nergens zo goed meegemaakt als bij Maandag!
In al mijn 40 dienstjaren nog nooit zo'n uitstekende werkgever gehad. Alle ruimte om te groeien en opleidingen te volgen. En altijd een luisterend oor van mijn account manager en recruiter.
Maandag is een prettige opdrachtgever met enthousiaste medewerkers. Onverwachts ben ik voor een opdracht bij een onderwijsinstelling benaderd, dat bleek een goede match. Het contact is actief, open en laagdrempelig. Ook staan ze open voor feedback, groei en ontwikkeling. Een aanrader als je een opdrachtgever zoekt én als professional wilt groeien.
Ben nu voor het tweede jaar in dienst van Maandag en heb inmiddels een vast contract. Heb mijn sollicitatiegesprek als heel prettig ervaren. Ook heb ik op diverse scholen gewerkt en een hele positieve ervaring opgedaan. Tevens ben ik persoonlijke uitdagingen aangegaan wat ik als heel positief ervaren heb.
Wel moet ik opmerken dat contact met medewerkers op kantoor beter kan.
Mijn ervaring met Maandag begon bij het telefoongesprek met recruiter. In plaats van direct over vacatures te beginnen werd mij de vraag gesteld wat ik nou zelf zou willen. Na een digitale kennismaking een afspraak gemaakt bij mij in de buurt voor een kop koffie. Inmiddels ben ik al een aantal maanden in dienst bij Maandag. De recruiter heeft een project gevonden waar ik echt mijzelf kan zijn.
Een zeer prettige ervaring. Het personeel is behulpzaam en denken altijd vanuit jouw interesses op #1. Je wordt ondersteund wanneer je daar behoefte aan hebt en er wordt regelmatig contact gelegd om te checken hoe alles loopt.
Sinds 5 oktober jl. ben ik werkzaam voor Maandag Onderwijs Eindhoven als docent Nederlands in het VO. Ik ervaar het contact met mijn recruiter als plezierig en professioneel. De informatievoorziening is uitstekend en ze zorgen ervoor dat je je betrokken voelt bij de organisatie.
Ik werk vanaf september voor Maandag en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben. Ik had heel snel een baan die bij me past. Het contact met mijn recruiter is prima. Hij reageert snel en duidelijk op mijn vragen. Ik krijg op deze manier goede ondersteuning en feedback! De Maandag app werkt erg prettig. Ik heb alle belangrijke info bij de hand en het invullen van mijn gewerkte uren is snel gebeurd.
Kortom, heel tevreden!
Sinds kort ben ik werkzaam bij Maandag. Vanaf het eerste moment heb ik dit als prettig ervaren. Er werd meteen gezocht naar een leuke bijpassende opdracht, waarna ik snel aan de slag kon als invaldocent. Voor mij persoonlijk een fijne manier om te ontdekken wat het best bij mij past voor op de lange termijn. Het contact met collega’s van Maandag verloopt soepel en fijn. Al met al, top!
Mijn ervaring bij Maandag
Tot nu toe heb ik de samenwerking met Maandag als heel positief ervaren. Ik zocht een baan als leerkracht, waarbij ik graag invalwerk wilde doen. Maandag heeft mij hierbij heel fijn geholpen.
De gesprekken en de contacten met mijn recruiter verlopen prettig, ik voel me op mijn gemak en ik kan alles met hem bespreken. Er wordt goed geluisterd naar mijn wensen. Het contact en de betrokkenheid van het team van Maandag voelt oprecht aan. Ik kan ook altijd bij ze terecht met vragen of voor hulp. Ze staan voor mij klaar en ze doen hun best om iets voor me te vinden wat bij mij past. Top!
Sinds kort via Maandag aan de slag als docent. Mijn ervaringen zijn positief. De medewerkers zijn vriendelijk en kijken mee naar een passende invalsfunctie. Ook de training ‘invallen is een vak!’ was erg prettig.
Ik ben nu 3 maanden in dienst bij maandag. Vanaf het eerste contact moment zijn ze snel aan de slag gegaan om een leuke en uitdagende klus voor mij te zoeken. Binnen een week kreeg ik positieve reactie en kon ik snel aan de slag gaan bij mijn nieuwe werkplek. De recruiter van maandag onderhoudt nauw contact met mij en ik kan met al mijn vragen dezelfde dag nog bij hem terecht.
Inmiddels heb ik al 9 maanden een samenwerkingsverband met Maandag.
Super fijn dat ze voor mij zoeken wat bij mij past en bij mijn ambities.
Tot nu toe 2 super leuke projecten mogen draaien.
Vanuit Maandag bruikbare tips gekregen toen ik net begon.
Daarnaast als ik een vraag heb, reageren de contactpersonen super snel op mijn vraag.
Voorbereidingsgesprek en begeleiding naar mijn sollicitatiegesprek heb ik als heel prettig en fijn ervaren.
De tips heb ik kunnen toepassen.
Mijn 1e persoonlijke kennismaking bij Maandag Eindhoven was TOP.
Dankjewel Robin Claasen