Via Maandag was er een vacature bij gemeente Breda. Ik moest vooral laag inzetten op salaris want te hoge eisen zou een ‘kockout criterium’ zijn. Vreselijk woord trouwens. Hals over kop moest ik 2 ref... Voir plus
L'entreprise a répondu
Maandag is sinds vijf jaar mijn werkgever. Ik werk als docent techniek op middelbare scholen. Altijd in goed overleg gevonden tijdelijke functies. Tot nu toe, wat mij betreft de ideale situatie. Vanw... Voir plus
Vanaf het eerste contact voelde het sollicitatieproces bij Maandag prettig en persoonlijk. De communicatie was duidelijk en de opvolging snel. Daarnaast merk je dat ze bereid zijn om snel te schakel... Voir plus
Oud medewerker en terug op het honk. Nooit problemen gehad met projecten of salaris. Zat ik niet op mijn plek werd er gezocht naar andere mogelijkheden voor andere projecten. Het inlenende bedrijf of... Voir plus
L'entreprise a répondu
Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs en de gezondheidszorg. Wil je je mening of ervaringen direct aan ons kwijt? Graag! Mail je verhaal naar dingenbeterdoen@maandag.com. We horen graag van je.
Transformatorweg 94, 1014 AK, Amsterdam, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Heb gesolliciteerd voor een functie maar na 3 weken nog steeds niks te horen gekregen terwijl er op de vacature staat dat er binnen vijf werkdagen wordt gereageerd. Slecht onprofessioneel bedrijf. Ik adviseer niemand om hier een baan te zoeken!!
Geen reactie op sollicitatie. Op 1 april gesolliciteerd en zou binnen 5 dagen iets terug horen. Ontzettend onprofessioneel.
Ik had gereageerd op een vacature waarbij er was aangegeven dat deze er net op stond (20-03-2025). na twee weken nog steeds geen gehoor gekregen terwijl er op hun site staat dat ze binnen vijf werkdagen contact met je opnemen. Ik zag ook dat de datum van de vacature steeds bleef hangen op "vandaag" terwijl dat ook het geval was twee week geleden. tot slot probeerde ik nog contact op te nemen met een recruiter die bij deze vacature stond aangeven en nogmaals geen reactie hiervan terug gekregen..
Ik zal in de toekomst hier niet nog een keer solliciteren, aangezien het ze toch niet boeit.
Aangenomen bij maandag begon ik gemotiveerd aan een project. Helaas bleek snel dat deze niet passend was bij mijn functie als SPV. Diverse malen heb ik dit aangegeven, maar vanuit Maandag kwam er geen ondersteuningen of actie. Vaak heb ik contact gezocht met Maandag maar er kwam geen antwoord op mijn vragen/opmerkingen. Zij kwamen belafspraken niet na. Uiteindelijk heb ik zelf de opdracht gestopt. Maandag ging achter de opdrachtgever staan. Zij erkenden dat de functie niet kloppend was voor mij als SPV. De functie paste daarnaast niet bij de beschrijving die gegeven was. Maandag wilde toch dat ik bleef werken in een woonbegeleidersfunctie, zodat er voor mij geld gevraagd kon blijven worden
Er was geen begrip of overleg.
Bij aanvang van het project werd gezegd dat een project passend moet zijn en z.n beëindigd kon worden.
Met veel moeite van mijn kant stemde Maandag in met de beëindiging, maar ik moest tot mijn verbazing wel vakantie dagen inleveren.
Hierna wilden zij mij weer in een niet pasende functie zetten. Toen heb ik gekozen te stoppen in mn proeftijd.
Of Maandag snapt niet wat mijn functie inhoudt of het gaat hen vooral om winst.
Ik reed de lease auto tevens privé en kreeg te horen dat ik er niet meer mee mocht rijden. De auto is na 1 maand opgehaald. Maandag heeft wel de bijtelling en de kosten doorberekend aan mij, terwijl ik er geen gebruik van mocht maken. Dit kostte mij € 350,- Hier is geen compensatie voor gekomen.
Vervolgens liet de afrekening van mijn salaris lang op zich wachten en na diverse mails zonder antwoord en app- verkeer kreeg ik de afrekening na 8 weken.
Ik ben erg teleurgesteld in de werkwijze van Maandag en de manier waarop zij met de beschreven onderwerpen zijn omgegaan.
Werken via Maandag wordt vooraf mooi geschetst, maar in de praktijk is het mij erg tegengevallen.
Ik was voorgesteld door Maandag bij een organisatie. Loon en voorwaarden waren besproken.
Een ander bureau kreeg hier lucht van en belde mij op dat ze mij al hadden voorgesteld bij diezelfde organisatie.
Het aparte is: HIER WEET IK NIETS VAN.
Puntje bij paaltje. Als ik niet koos voor dat bureau mag Maandag met mij niet verder gaan?
Wat is dit dan?
De vacature is ineens intern opgelost??
Dus ik ben slachtoffer van een rel tussen twee bureaus? En ik krijg niet eens fatsoenlijk een reactie van Maandag op mijn emails?
Maandag staat je altijd te woord, maar komt beloftes niet na.
Er wordt aangegeven dat er een goede begeleiding is, voornamelijk voor startenden op de arbeidsmarkt. Maar niet is helemaal niet het geval en moet je toch zelf alles gaan ontdekken.
Bij het sturen van de vacature beloven ze dat je binnen 5 dagen bericht krijgt. Inmiddels bijna 2 weken geleden. Erg slordig en geeft geen vertrouwen op een goede samenwerking. Maandag is voor mij afgeschreven als het gaat om een mogelijke arbeidsovereenkomst.
Medio dit jaar ben ik voor Maandag gaan werken bij een hele leuke opdrachtgever. Mijn eerste contact met Maandag was al een paar maanden daarvoor tot stand gekomen en ook dat was al een positieve ervaring. Sindsdien heb ik alleen maar goede ervaringen gehad bij Maandag. Men is er altijd heel behulpzaam en denkt echt goed met je mee als het gaat om je loopbaanontwikkeling, maar ook hoe je je werk-privébalans ervaart. De communicatie verloopt vlot, efficiënt en duidelijk en de administratie wordt je grotendeels uit handen genomen. De mensen die er werken zijn heel prettig in de omgang en er worden geregeld leuke events georganiseerd. Ik hoop er nog lang voor te kunnen werken.
De mensen bij Maandag zijn echt met je begaan. Het ging bij mij niet gelijk makkelijk, maar ze dachten mee en kwamen met oplossingen. Mijn welzijn stond steeds voorop en dat heb ik enorm gewaardeerd.
Het werken voor Maandag! bevalt mij, omdat ik mij gehoord en gewaardeerd voel. Als je met dingen loopt, gaan ze voor je aan de slag daarmee. Dat geeft rust!
Sinterklaasfeest!
Er was een geweldig leuk sinterklaasfeest georganiseerd door Maandag. Sint en zijn pieten waren aanwezig en alle kinderen mochten mee om een cadeautje van de sint met een gedichtje in ontvangst te nemen, samen pepernoten te eten en mooie tekeningen te kleuren. Super leuk om op deze manier toch echt een maandag team gevoel te krijgen.
Eerst beweren ze dat ze een perfecte baan voor je hebben gevonden: niet al te ver van je woonplaats, die voldoet aan de eisen. En die hebben met spoed iemand nodig!! Dan heb je een gesprek met een senior op het kantoor van Maandag. Daaruit blijkt er ook nog anderen op de baan zullen solliciteren. De baan stond overigens niet bij de vacatures bij dat bedrijf! Er was dus geen vacature… Dan word je langzaam gemasseerd voor een andere baan. En de maximale reistijd blijkt ook niet 1 (zoals gezegd in eerste gesprek) maar 1,5 uur te zijn. Dit is dus een truc, stapje voor stapje concessies doen!
Open benadering en enthousiaste kennismaking met Maandag. Nieuwe uitdagingen aangeboden gekregen en uiteraard geaccepteerd. Goed gevoel gekregen om via Maandag te gaan werken.
Chauffeur rijd constant linkerbaan, trapt vervolgens keihard op de rem terwijl er niks voor reed. Beetje vreemd om te proberen expres een ongeluk te veroorzaken met je bedrijfswagen
Persoonlijk plaats ik nooit een review, maar ik heb bij Maandag Rotterdam gewerkt en deze organisatie is echt vreselijk. Ze halen je binnen door auto’s, bonussen en geld te beloven, maar zodra je uit dienst treed plukken ze je helemaal kaal. Geen opzegtermijn meer aanbieden, vakantie geld word niet uitbetaald en je least een oude auto waar je bij inleveren alle schade moet vergoeden die je niet hebt gemaakt, ook wanneer je hier onderbouwing voor hebt met foto’s. Vervolgens worden je mails niet beantwoord en je vakantiegeld ingehouden. Ik kan echt niemand aanraden hier te gaan werken… hele nare organisatie.
Je krijgt alleen een mail met "Jammer genoeg kunnen we je dit keer niet op gesprek vragen." Hoezo "deze keer"? Heb nog nooit een gesprek met jullie gehad.
Het is een ongelooflijk onpersoonlijke mail. Neem eens de moeite om de reden van de afwijzing te vermelden. Onderbouw jullie beslissing eens een keer.
Zal wel leeftijdsdiscriminatie zijn.
Ontzettend meedenkend en enthousiast personeel dat zich volledig inzet om een passende baan te vinden. Ik werk nu een maand op mijn nieuwe werkplek en er wordt regelmatig gekeken of ik maar ook de opdrachtgever tevreden zijn. Op korte termijn heb ik een erg leuke opdracht gekregen. Ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen middels cursussen en andere trainingen georganiseerd vanuit Maandag, vind ik top.
Er wordt gezegd wat ze doen en ze doen wat ze zeggen.
Vlot, eerlijk en correct
Beloven binnen 3 werkdagen te reageren, zijn inmiddels een week verder en geen reactie. Waardeloos!
Maandag geeft aan dat je na je sollicitatie binnen 5 dagen een reactie krijgt, maar dat klopt niet. Heb er al 3 keer ervaring mee gehad. Als je reageert op een vacature dan blijkt er achteraf geen vacature te zijn, maar gaat het om het werven van mogelijke kandidaten.