Maastricht Excursies Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij waren opzoek naar een leuk vrijgezellenfeest. Via Maastricht excursies hebben wij stripdinner geboekt. Het was een enorme verrassen voor onze vrijgezel. We hadden lekker gegeten en daarna kwam... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Met een groep van 12 vriendinnen hebben we afgelopen weekend het 'Wie is de rat?' Spel gespeeld. Het was een actieve, gezellige miss vol afwisselingen in de opdrachten! Dmv de opdrachten ontdek je stu... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Afgelopen woensdag hadden we een rondleiding op Strijp-S. Als een team uitje met een internationaal gezelschap, kregen we een uitgebreide rondleiding door Ed. Hij wist ons allemaal te boeien met all... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Samen met een team van collega’s hebben wij een teambuilding uitje geboekt via dit bedrijf. Het was een geweldige ervaring en we hebben een erg leuke dag gehad! Vanaf het eerste moment van contact zij... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Société d'événementiel

Écrit par l'entreprise

Maastricht Excursies is een zeer succesvol evenementenbureau in hartje Maastricht, dat garant staat voor de grootste variëteit aan uitjes van ouderwetse Limburgse topkwaliteit.

Over ons

Écrit par l'entreprise

Onze missie
Wij bedenken en realiseren complete, tot in de puntjes verzorgd en onvergetelijke op maat gesneden Maastrichts uitje. Alles op basis van uw eigen wensen. Wij werken gedreven, professioneel maar vooral persoonlijk aan uw uitstapje in Maastricht!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

We hebben nog nooit zo'n leuk…

We hebben nog nooit zo'n leuk bedrijfsuitje gehad!
Bedankt Maastricht Excursies, voor het perfect regelen van de High Tour!
Een hartelijk ontvangst met zalige vlaai bij Pieke Potloed, een fantastische en interessante rondleiding door een gids en zijn collega met passie voor de stad en als afsluiting een heerlijke High Tea bij Brasserie Flo.
We hadden niet beter kunnen krijgen!

4 février 2019

Batman Army

De Batman Army heeft een geweldig vrijgezellenfeest beleefd. Hierin heeft Maastricht Excursies een belangrijke bijdrage gehad, middels het organiseren van de Flikken Maastricht speurtocht en de bierproeverij. Actieve en vriendelijke begeleiding met uitdagende opdrachten en een bourgondisch tintje. Een goede keuze is het gebleken om voor Maastricht Excursies te kiezen. Absoluut een aanrader!

20 août 2018

Prachtige High Tea bootvaart

De bootvaart van Maastricht Excursies is echt aan te raden! Het personeel was vriendelijk, behulpzaam en de versnaperingen waren overtollig. Voor ons was dit een geweldige ervaring.

16 juillet 2018

Schilderworkshop Robert Jan van Melle

De organisatie door Maastricht Excursies was perfect: fijne begeleiding, goede terugkoppeling en snel antwoord op je vragen. Nicky heeft alles prima en volgens afspraak geregeld.
Op de locatie van de workshop werden we vriendelijk ontvangen. Onder het genot van koffie/thee en vlaai kregen we uitleg over de te gebruiken schildertechniek. Het was natuurlijk even spannend hoe iedereen het zou vinden, maar zoals Robert Jan van Melle al zei, na een half uurtje was iedereen zo verdiept in zijn creatie dat het muisstil was en er alleen nog maar keihard werd gewerkt. We kregen goede tips over het gebruik van de kleuren en voorbeelden om na te schilderen en er was gezellige muziek op de achtergrond. Het effect van de voorbereide doeken is fantastisch. De kleuren van de lucht, die al op het doek gespoten is, komen perfect terug in de basiskleuren die je zelf gebruikt voor het schilderwerk en geven een prachtig resultaat. Na afloop was echt iedereen tevreden met zijn kunstwerk en werd er al druk nagedacht over waar het zou komen te hangen. Heel erg leuk dat enthousiasme.
Voor herhaling vatbaar en van harte aan te bevelen, ook voor wie van zichzelf denkt niet creatief te zijn ;).

12 juin 2018

Het was super

Het was super! Vooral Saskia onze quizmaster was geweldig. We hebben erg genoten.

3 février 2018

Als Bedrijf Soons Zonwering Maastricht Kerst cruise

Als Bedrijf Soons Zonwering Maastricht willen Maastricht excursie aanbevelen voor een boottocht met personeel . Behalve de voortreffelijke bediening en het uitstekend diner, is er ook een groot compliment voor Nicky die ons in alles met raad en daad heeft bijgestaan. Alleen al door haar aanstekend enthousiasme heeft ze niets aan t toeval over gelaten. Chapeau voor de organisatie. Vandaar de 5 sterren

27 décembre 2017
Noté 1 sur 5 étoiles

2 activiteiten geboekt via Maastricht …

2 activiteiten geboekt via Maastricht excursies.
De gastvrouw voor het Ik hou van Holland spel was super!
Echter was de communicatie met de contactpersoon beneden alle peil.
Zelfs toen zich meerdere problemen voordeden werd er op geen enkele manier tegemoetgekomen door het bedrijf.
Voor een bedrijf dat zich profileert als bedrijf dat zich inzet voor op maat gemaakte uitjes blijkt dit op geen enkele manier in de praktijk zo te zijn

15 décembre 2017
Logo de Maastricht Excursies

Réponse de Maastricht Excursies

Beste Patricia,

We betreuren het ten zeerste om uw reactie te lezen.

We hebben meerdere malen contact gehad, waarbij we verschillende oplossingen hebben aangeboden.

Zoals in de algemene voorwaarden is omschreven kunnen wij arrangementen niet kosteloos verplaatsen en hebben wij u deze optie toch gegeven.

Helaas wilde u hier ook niet mee akkoord gaan, waardoor er dus verder geen opties overbleven.

We proberen altijd om mee te denken in deze unieke situaties maar we kunnen het onmogelijke (volledige terugbetaling) niet mogelijk maken.

Maastricht Excursies

Ontzettend leuk!

De begeleiding, het spel, de route en de opdrachten waren ontzettend leuk! Ondanks dat we (blijkbaar) de meest chaotische groep ooit waren voor Charlotte (onze topbegeleidster), wist ze heel goed met de groep om te gaan op een leuke manier en waren alle opdrachten duidelijk.

Perfect voor elk feestje of teambuilding!

De organisatie was ook top geregeld, goeie communicatie en voor elke vraag was er een antwoord.

Ik beveel dit iedereen aan!

11 décembre 2017
Noté 5 sur 5 étoiles

Als je wél een globaal idee hebt over …

Als je wél een globaal idee hebt over wat je zou willen doen, maar je hebt geen zin in het al het werk dat er bij komt kijken, ben je bij Maastricht Excursies aan het goede adres. Samen met de klant wordt het programma besproken en toegespitst op wensen en budget. Vervolgens word je helemaal ontzorgd. Terugkoppeling en communicatie zijn goed en plezierig. Ik kan het zonder meer aanbevelen. Maastricht is een prachtige stad met veel mogelijkheden en bij Maastricht Excursies weten ze dat op een deskundige en professionele manier tot een mooi programma te smeden

4 juillet 2017

Heel goed verzorgd

Heel goed verzorgd. Stukje maatwerk voor ons uitje gemaakt en aangepast naar onze wensen. Goede verzorging bij brasserie FLO gehad en eveneens een goede spelbegeleiding van de begeleiding van onze selfietour door Maastricht. Kortom een geslaagd personeelsuitje.

3 juillet 2017
Noté 4 sur 5 étoiles

Leuke dag met het spel 'Wie is de rat'!

Leuke dag genoten met het spel 'Wie is de rat?'! Een spel aangepast aan ons geplande fietstocht van Maastricht naar Gulpen. Ontspannen begeleiding en spellen waren leuk. Competitief karakter omdat een team als zowel een rat separaat als winnaars uit de bus komen.

30 juin 2017

Perfect verzorgd!

Leuke en originele activiteiten, perfect tot in de puntjes verzorgd door leuke presentatoren en gidsen! Een aanrader voor iedereen die een leuk bondingsuitje zoekt! Met name de vrijgezellenfeesten zijn erg tof!

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben een rondleiding in …

Wij hebben een rondleiding in Maastricht gedaan met en gids. Het was een mooie belevenis met aandacht voor cultuur en geschiedenis. De gids straalde enthousiasme uit en verhaalde in vlotte duidelijke zinnen. Zelfs een vleugje humor, tijdens de wandeling, ontbrak niet. Een leuke goede en interessante ervaring.

Geweldige rondleiding.

Geweldige rondleiding.
Onlangs boekten wij een rondleiding met een dakloze met aansluitend een heerlijke lunch bij de Bisschopsmolen. Wuj boekten dat bij Maastricht Excursies. Vriendelujk en professioneel personeel en een hele leuke gids. Bij aankomst bij de Bisschopsmolen stond alles klaar. Het was heerlijk. We hadden een hele speciale dag in Maastricht dankzij Maastricht Excursies!!

Mooie organisatie

Mooie organisatie! De communicatie en de service van Maastricht Excursies is helemaal top. Leuke, creatieve spellen met super begeleiding!

Leuk uitje!

Een leuk uitje om met een groep te ondernemen in Maastricht. Op een ongedwongen en speelse manier loop je door de straten van Maastricht en proef je de sfeer. Het spel is leuk in elkaar gezet met verschillende elementen. Zeker een aanrader.

1 juin 2017
Noté 5 sur 5 étoiles

Afgelopen zaterdag een ongelofelijk leuk vrijgezellenfeest gehad in deze stad. Goede service van het team, niks is hun te veel. Zeker een aanrader.

20 avril 2017

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus