Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

De verzending ging enorm snel! Ik had het pakketje binnen 4 dagen binnen. Daarnaast zat er een leuk ‘bedankt’-kaartje bij. Ik had iets uitgezocht om als cadeau weg te geven en dit was al mooi ingepakt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne communicatie en mooie items! Met een persoonlijke tekst erbij. Ze willen ook altijd een foto maken van een bepaalde combinatie wanneer je online bestelt. Ik ben fan! Ik heb al veel van deze leuk... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hier met vriendinnen een workshop lijntekening maken gedaan icm een zelfgemaakte armband. Super leuk georganiseerd! Met elkaar een mooie lijntekening gemaakt en dit werd gegraveerd op een bedel. Daarn... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zoo enorm blij met de sieraden van madam the label!! Ik heb best een gevoelige huid waardoor ik niet alle sieraden kan verdragen, maar nu ik eenmaal dit merk heb ontdekt wil ik niet anders meer!... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Joaillier

Informations provenant de diverses sources externes

Sieraden van stainless steel. Een speciale bewerking voor goud. Verkleuring is nihil. Hét merk voor de perfecte sieraden en fashion accessoires. Unieke designs!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Super mooie sieraden

Super mooie sieraden, blijven jaren lang mooi! De dame achter het bedrijf is erg vriendelijk en denkt altijd fijn met je mee.

7 décembre 2022

Réponse de MADAMthelabel

Hi Tess, Bedankt voor je mooie review! Ik zie je graag nog eens terug in de winkel of online. Liefs Merlynn

Pull trough oorbel

Zag de pull trough oorbel op insta voorbij komen, supergaaf. Besteld en snel geleverd in een leuk doosje. Helemaal happy

29 novembre 2022

Réponse de MADAMthelabel

Hi Nicol, Bedankt voor je mooie review!! Heel veel plezier van de oorbellen. Liefs Merlynn

Top bedrijfje!

Snelle service en altijd mooie & unieke sieraden!

18 octobre 2022

Bedankt voor je mooie review Selin! Liefs Merlynn

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtig merk met uitgebreide…

Prachtig merk met uitgebreide collectie.
Ook ideaal voor cadeautjes, de sieraden worden heel leuk verpakt en zeer snelle service! Echt een aanrader

5 septembre 2022

Hi RM, Bedankt voor je mooie review. Liefs Merlynn

Sieraden blijven prachtig!

Heel blij met de mooie sieraden van Madame the label. Ze blijven erg mooi en laten niet af. De armbanden heb ik altijd om! Ook in combinatie met echt goud heel mooi.

Réponse de MADAMthelabel

Hi J, Bedankt voor je mooie review. Fijn te horen dat je tevreden bent over onze kwaliteit. Liefs Merlynn

Prachtige sieraden

Prachtige sieraden, draag elke dag de kettingen en verkleuren niet. Ben er heel blij mee. Ook de winkel is altijd leuk om heen te gaan!

Hi Sally, Bedankt voor je mooie review en bezoekjes. Tot snel. Liefs. Merlynn

Super leuk merk!

Super mooie en kwalitatief goede sieraden die zelf zijn ontworpen! Ook altijd leuk advies bij vragen en leuk verpakt. Al meerdere oorbellen en cadeautjes hier besteld. Echt een aanrader!

Hi Merle, Bedankt voor je mooie review en aankopen. Liefs Merlynn

Hele mooie sieraden

Hele mooie sieraden, goede kwaliteit en goede service. Ook leuk om cadeau te geven!

14 septembre 2022

Hi T,

Bedankt voor je mooie review. Fijn te horen dat je tevreden bent. Liefs Merlynn

Positief!

Sinds een jaar draag ik oorbellen van MADAM the label en ze blijven echt heel erg mooi. Ik doe ze nooit uit dus ik douche ermee, maar heb er ook mee in de zee gezwommen bijvoorbeeld.

Réponse de MADAMthelabel

Hi Liz, Bedankt voor je review. Fijn te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit. Liefs Merlynn

Noté 5 sur 5 étoiles

Top kwaliteit voor fijne prijs!

Helemaal blij met m'n nieuwe sieraden! Top kwaliteit voor een fijn prijsje! Snel in huis én leuk verpakt: echt een cadeautje voor jezelf!

28 septembre 2022

Hi Lisa,
Bedankt voor je mooie review. Super leuk te horen. Liefs Merlynn

Noté 5 sur 5 étoiles

Super mooie sieraden en de beste…

Super mooie sieraden en de beste kwaliteit!! Ze verkleuren niet en het is super leuk verpakt. Ik zeg een echte aanrader!!

1 octobre 2022

Hi Rebecca,
Thanks voor je mooie review. Goed te horen dat je er blij mee bent. Liefs Merlynn

Hele snelle levering

Hele snelle levering, en producten zoals verwacht! Erg blij mee!

19 septembre 2022

Bedankt voor je mooie review Veerle! Liefs Merlynn

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik wil niets anders meer..!

Zoo enorm blij met de sieraden van madam the label!!
Het blijft super mooi, verkleurd niet, zit lekker en is leuk te combineren met elkaar.
Goede klantenservice en altijd leuk ingepakt een feestje om de pakketjes te ontvangen!

26 juillet 2022

Hi Jose,

Bedankt voor je mooie review! Super leuk om te horen.

Liefs,

Noté 5 sur 5 étoiles

Betaalbare sieraden van goede…

Betaalbare sieraden van goede kwaliteit! Met mijn eerste paar oorbellen, gekocht bij een verkooppunt, kwam ik erachter dat ze niet verkleuren. Ik had ze altijd in (slapen/douchen/zwemmen) en ze bleven mooi. Inmiddels heb ik meerdere oorbellen en een ketting. Ik zou dit merk dan ook zeker aanraden. Met moederdag mijn moeder daarom verrast met een mooie ketting. Besteld via de eigen website, leuk ingepakt en snel verzonden (dinsdagavond besteld, donderdag bij PostNL). Uiteindelijk pas op woensdag na moederdag ontvangen. Maar dit kwam door PostNL, en hier kon MADAM the label niks aan doen.

1 juin 2022

Réponse de MADAMthelabel

Hi Bregje, Bedankt voor je mooie review en fijn te horen dat je blij bent met je sieraden. Liefs Merlynn

Noté 5 sur 5 étoiles

Merlynn super bedankt voor het…

Merlynn super bedankt voor het prachtige armbandje en de goede service! Ben er super blij mee!😍

26 décembre 2020

Réponse de MADAMthelabel

Bedankt voor je mooie review Monique! Heel veel plezier van het armbandje.
Liefs,

Noté 3 sur 5 étoiles

Bij een van de armbandjes is het slotje…

Bij een van de armbandjes is het slotje niet goed, armbandje valt steeds af.

10 octobre 2020

Hi Lonneke,

Als je een mailtje stuurt maar info@madamthelabel.com kunnen we samen kijken naar een oplossing.
We zien je mailtje graag tegemoet!

Groet,

-----16Nov-------

Hi Lonneke,
Helaas hebben we nog geen mailtje van je ontvangen. Ik hoor graag iets van je om te kijken naar een passende oplossing.

Groet,

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus