Bestilte tre varer, og det har vært feil med to av dem. Først solgte de meg et utgående produkt (som de fortsatt ikke har fjernet fra nettbutikken), og deretter fikk jeg beskjed om at neste vare ikke... Voir plus
L'entreprise a répondu
Var interessert i noen produkter, flere av disse produktene er merket som "testvinner". Jeg finner ingen info eller referanser til tester under enkeltproduktenes side. Virker litt som at de faktis... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg bestilte 2 Wella Professional Contura HS 61 Trimmere. Var i kontakt med hyggelig kundeservice personell som svarte tålmodig på spørsmål ang disse trimmerne. Varene kom kjapt, hele og fine. Har b... Voir plus
Varene kom fort. Fikk hva jeg bestilte. Men vær forsiktig med produkter fra Njord hvis huden din er litt sart. Jeg kjøpte face wash, face scrub og moisturiser. Etter 4-5 dager ble huden veldig tør og... Voir plus
Vi selger de mest populære merkene innen hygieneartikler til menn. Hos oss finner du blant annet merker som Biotherm Homme, id Hair, Veet, Clinique, Clarins, Giorgio, Armani og Björn Borg - og selvfølgelig haugevis av andre merker. Vi har alt menn trenger til blant annet håret, barberingen, hygiene og hudpleie.
Møgelhøj 8, 8520, Lystrup, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Ble bestilt med "rett hjem i postkassen", må kjøre 3 mil for å hente på nærmeste Postnord utleveringssted.

Réponse de Made4men.no
Alt er tilfredstillende, bortsett fra at leveringstiden er litt lang. Dere skriver at leveringstid på varen er 2-6 virkedager, men det tar alltid nærmere 6 dager. Den første gangen tok det mer 6 dager også.
Litt lenger leveringstid enn forventet, det gikk 11 dager fra bestilling til pakken var levert. Det virker som om dette er pga HeltHjem.
Har ikke prøvd produktet enda, men det virker solid.
Ellers tipptopp tommel opp 👍🏻
Rask levering, men jeg bestilte 2 shampooflasker og de kom i 2 pakker istedenfor 1 pakke.
Made4men estimerer 3-7 virkerdager før produktet leveres til kunden på deres hjemmesider. Én uke er gått, og produktet er enda ikke sendt. I en mail beskriver de at det ofte går 6-10 dager før pakken faktisk forlater lageret, da blir det raskt 10-17 dager før jeg faktisk mottar produktet. Frakttid er ofte viktig når man bestiller, og avgjørende med tanke på hvem man bestiller i fra. Om det haster og få produktet, så er ikke denne siden pålitelig.

Dessverre veldig.
Leverandøren deres som heter helt hjem? Var veldig treg og leverte pakken veldig langt unna og det tok lang tid.

Réponse de Made4men.no
Helt ubrukelig kundeservice. Jeg bestilte hårklipper som sluttet og fungere optimalt etter par ganger, og den begynte å lage rare lyder som tyder på at noe er ødelagt inne den. Har forsøkt å komme i kontakt med made4men i snart 3 måneder, men ingen svar,. Når skal dere svare meg?

Utrolig dårlig kundeservice!
Mottok en hårklipper som ikke står til forventningene til en pris av 2000kr. (Bestselger) Kundeservice vil ha video av at maskinen lugger, dette gjør jeg ikke da det er vondt. Følger ikke kjøpsloven og de mener da man har ingen rett og mister 2000kr !

Réponse de Made4men.no
Rask levering, no e den på lading, så får vi testa den 😁 fornøyd hittil 😁
Flott service and raskt levert. Produktet var perfekt :). Blir å handle mere her :)
Bestilte nesehårtrimmer, når den kom levert fungerte den ikke. Prøvde flere nye batterier men den startet rett og slett ikke. Så når jeg kontakter kundeservice angående retur av defekt vare får jeg beskjed om at dere ikke ønsker varer i retur og at dere heller vil at jeg skal sende inn video.
Det er veldig vanskelig å skrive en anmeldelse som ikke inneholder banning, så jeg stopper den her. Den kommer i retur pga i følge Norsk lov er det 14 dagers angrerett på netthandel, uansett om bedriften ønsker retur eller ikke.