Fantastisk kundeservice. Den bestilte vare var ikke på lager, men et dygtigt team fandt hurtigt alternativ som blev leveret med det samme

L'entreprise a répondu

Ok forsendelse pakke og tids ankomst. Selve stoffet er ok efter beskrivelsen også. Det eneste minus er den måde man syer ærmerne på T-shirtsene. Den længde fra armhulerne og til underarm er f... Voir plus

1000 tak for kvalitetsvarer. De blev sendt i god stand, godt beskyttet - og kom allerede frem den næste dag. Især en stor tak til den kvikke unge mand fra Mæstertøjs pakkeafdeling/forsendelse, so... Voir plus

Jeg besøgte mÆstertøj da jeg var på udkig efter en ny arbejdsjakke. Jeg købte den forkerte størrelse og kontaktede kundeservice. Personen jeg fik kontakt med var venlig og proffessionel. Vi fandt hurt... Voir plus

1. Magasin de vêtements de sécurité

Écrit par l'entreprise

Dansk drevet webshop med salg af kvalitets arbejds- og fritidstøj. Fokus på det moderne bæredygtige valg og god service.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

51 avis

Virkeligt godt arbejdstøj med tryk.

Virkeligt godt arbejdstøj med tryk.
Gode priser og hurtig levering

20 février 2026

Hej Dennis,

Tusind tak for de pæne ord og for at vælge os som jeres tøj leverandør - det er altid en fornøjelse at betjene dig/jer!

Mvh Nicolai Madsen

Fantastisk kundeservice

18 février 2026

Hej Jan,

Tak for at dele din oplevelse og de pæne ord - det betyder meget for os!

Mvh Christian Højgaard / kundeansvarlig

Anmeldelse af mÆstertøj

Anmeldelse af mÆstertøj

Jeg har haft flere oplevelser med mÆstertøj, og der er ingen tvivl om, at talegaverne er i orden – de ansatte er venlige, imødekommende og giver en god oplevelse, når man først er i kontakt med dem. Serviceniveauet i selve butikken er generelt højt, og man føler sig taget godt imod.

Dog har jeg desværre også oplevet nogle praktiske udfordringer. Det sker ofte, at butikken står tom, og det er ikke altid til at vide, hvornår der faktisk er nogen til stede. Derudover har det været meget svært at få fat i dem telefonisk – opkald bliver sjældent besvaret, og det kan være frustrerende, især hvis man har spørgsmål eller ønsker at aftale et besøg.

Alt i alt er det en butik med et godt menneskeligt touch og god kundeservice når man er der, men der er plads til forbedring i tilgængeligheden og kommunikationen uden for butikken.

16 septembre 2025

1000 tak for kvalitetsvarer

Især en stor tak til den kvikke unge mand fra Mæstertøjs pakkeafdeling/forsendelse, som ydede fantastisk kundeservice.
Vi blev ringet op 10 minutter efter online-bestillingen, fordi to ting ikke passede sammen - og firmaet ville sikre, at vi ikke ville blive skuffede ved modtagelsen (vi havde dog den der passede derhjemme), MEN, Ikke alle unge mennesker ville være så årvågne og interesserede. Han var både kvik, høflig og effektiv - og havde den faglige stolthed og arbejdsglæde oveni. Jeg blev meget glad, og han giver os alle håb for fremtiden. ⭐️
De allervarmeste anbefalinger af www.mæstertøj.dk herfra - samt mindst 10 lysende og blinkende stjerner.

6 janvier 2025

Ok forsendelse pakke og tids ankomst.

Ok forsendelse pakke og tids ankomst.
Selve stoffet er ok efter beskrivelsen også.
Det eneste minus er den måde man
syer ærmerne på T-shirtsene.
Den længde fra armhulerne og til underarm
er for kort. Men det er designerens valg, hvordan
det skulle være. Det er bare ikke mig.
Min oplevelse er T-shirtsene sidder dårlig lige der.
Den kan gå til en nat-Tshirt. Og nej jeg køber ikke flere.

23 décembre 2024

Klasse service

Klasse service, det er ikke sidste gang jeg handler hos jer. Produkterne er også bare helt perfekt 👌😅

20 septembre 2024

Verdensklasse service!

Servicen er nede på jorden, let tilgængelig, hurtig og god!
Tøjet er der ikke én finger at sætte på. Jeg har 27 ansatte, og der er endnu ikke én der har brokket sig over deres tøj.

16 août 2024

Hej Tim,

Vi vægter kundeservice meget højt, og det er simpelthen så rart at høre, at vi også lever op til vores ønskede serviceniveau – det betyder meget for mig personligt!

Med venlig hilsen
Nicolai Madsen / Direktør & indehaver

Hurtig levering

Hurtig levering
God behandling
Og mega billig.

12 août 2024

Kære kunde,

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg håber, du ved, at vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive om din oplevelse hos os!

Med venlig hilsen
Nicolai Madsen / Direktør & indehaver

Bestilte sømlommer

Bestilte sømlommer, de var ikke på lager men meget kort tid efter fil jeg en besked med de var på vej, hurtig og nemt 👍🏻

18 juillet 2024