I have ordered twice from Mahequline, and both times I got what I ordered in a timely manner. I am very pleased with the experience, from placing the order, shipping updates, to receiving the undies.... Voir plus

Desværre synes jeg ikke, at kvaliteten af undertøjet lever op til forventningerne. Jeg fik først en BH, som var gået op i syningen, da jeg modtog den. Jeg henvendte mig til deres kundeservice,... Voir plus

Mahequeline leverer virkelig fine produkter og selvom det retter sig mod det yngre segment - så passer produkterne også til en ældre sag på 60+ og får mig til at føle mig dejlig inderst inde. Særligt... Voir plus

Seriøst det lækreste nattøj, jeg nogensinde har haft! Efter at have prøvet det første sæt på, måtte jeg også eje det i de to andre farver. Og så har de ovenikøbet en rigtig god kundeservice (der var e... Voir plus

1. Magasin de sous-vêtements
  2. Bar lounge
  3. Magasin de maillots de bain

Mahéquline is a Copenhagen-based underwear and swimwear brand dedicated to designing iconic, timeless sets that celebrate confidence and elegance. Our designs merge the beauty of colour contrasting, aesthetic patterns, and cute detailing. We create sets that empower women to feel confident, because there is nothing quite like the energy you radiate when you feel truly gorgeous in your own skin.

4,2

Bien

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Flotteste lingerie og hurtig levering

Flotteste lingerie, kvaliteten er rigtig god og de var super søde til at hjælpe mig med størrelser! Vil klart bestille derfra igen :-)

15 mars 2023

mahéquline

mahéquline Er noget, af det Bedste Service jeg har oplevet , På internettet der bliver altid svare med det samme, Levering er super hurtig Undertøj er lig så pænt, som På billederne Det er ikke sidste gang jeg Shopper hos mahéquline , Varm anbefaling

15 mars 2023

Det er vi rigtig glade for at høre 😊 Du er altid velkommen!

Jeg er så glad for mit nye lingeri

Jeg er så glad for mit nye lingeri! Det er virkelig flatterende og behageligt. Farverne er endnu smukkere i virkeligheden.

16 mars 2023

Jeg elsker mit køb

Jeg elsker mit køb. Der er virkelige flotte detaljer på produktet. Derudover gik leveringen meget hurtigt og hjemmesiden var dejlig at shoppe på. Jeg vil helt klart anbefale Mahéquline!

30 janvier 2023

Det er vi rigtig glade for at høre 😊 Du er altid velkommen!

Mahequline is so feminine and so…

Mahequline is so feminine and so comfortable <3
MAHEQULINE is amazing! Now I have found the lingeri I love to wear every day feeling feminine and still comfortable. This feeling of luxury and comfort at the same time. And the most lovely package arrived the day after my order. MAHEQULINE is a must try on for all women.Thank you!

7 mars 2023

Réponse de Mahéquline

We are so happy to hear this! You are always welcome at our website and our team will happily help at any time 😊

Har præcis modtaget det lækreste…

Har præcis modtaget det lækreste lingeri fra Mahequline. Rigtig god kvalitet og det passer perfekt! Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler på deres hjemmeside

16 mars 2023