Vrijdag jl. onderging ik een hoortest bij triage audicien, Rens Haanappel, om te onderzoeken of m’n gehoor achteruit was gegaan. De benadering en geduld die werd genomen maakten indruk op me; ik blij... Voir plus
Lisez les avis des autres
Makker Hoortoestellen biedt uitstekende service door middel van aandacht, geduld en aansluiten bij de wensen van de klant. Mijn "persoonlijke" audicien Enza heeft mij prima geholpen om tot de voor mij... Voir plus
Vriendelijk geholpen! Mijn zoon heeft weer een goede, nette nieuwe oordop voor het zwemmen. Zwemdopje wordt ter plekke gemaakt. Kindvriendelijk. Komen zeker terug.
Twee keer langs geweest. Attente ontvangst ; je voelt je direct klant! Kopje koffie en afspraak op tijd gestart. Uitstekend en persoonlijk geholpen door Gilean Zuiderhoek ; hij is rustig, klantvriend... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Makker Hoortoestellen heeft 40+ jaar ervaring in het audiciens vakgebied. Wij richten ons op kwaliteit en persoonlijke aandacht. Onze gediplomeerde audiciens helpen u graag bij het kiezen van het juiste gehoorapparaat. Maak direct een vrijblijvende afspraak of doe de gratis hoortest!
Coordonnées de contact
Melkweg 2, 1251 PS, Laren, Pays-Bas
- 035 533 0370
- info@makker.nl
- makker.nl
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Zeer vriendelijke kundige uitleg maar……
Zeer vriendelijke kundige uitleg bij het aanmeten van mijn hoortoestel. Prima in gebruik ook.
Het opladen geeft echter problemen. Binnen een jaar 5 maal Makker bezocht met dit probleem.
Bij Makker in Hilversum geweest daar…
Bij Makker in Hilversum geweest daar werd ik heel vriendelijk ontvangen door Jeroen.
Ik heb aan 1 oor tinnitus en kan niet tegen een gehoorapparaat achter mijn oor.
Jeroen kwam met een optie dat ik een Lyric hoortoestel een maand lang uit mocht proberen.
Gisteren besloten om ervoor te gaan en heb ik een jaarcontract getekend .
Bedankt Jeroen voor de goede service.
Makker buitendienst Michiel Goedhart
Via de buitendienst Laren hoortoestellen voor mijn moeder aangeschaft. Zij woont in een zorginstelling en Michiel Goedhart kwam daar naartoe.
Wat een uitvinding om voor oudere (dementerende) mensen de audicien aan huis te laten komen.
Michiel Goedhart doet dit geweldig. Heel geduldig met de uitleg en het afnemen van de hoortest.
Wij zijn er blij mee.
Vakkundig en uiterst klantvriendelijk
Ik heb een uitgebreide gehoortest gedaan bij Makker Huizen en op vakkundig advies geheel vrijblijvend en zonder kosten een proefperiode gehad van 2 weken. Ik heb helaas besloten om voorlopig geen hoortoestel aan te schaffen omdat het mij gewoonweg niet beviel. Men had bij Makker volledig begrip voor. Men is zeer professioneel en in zijn geheel niet uit op verkoop maar juist op tevredenheid van de klant. Daar kunnen anderen een voorbeeld aan nemen. Als ik in de toekomst toch besluit een hoortoestel aan te schaffen ga ik zeker weer naar Makker.
Heel fijn geholpen
Heel fijn geholpen! Alle tijd en aandacht voor je en goede tips! Wil speciaal Tina bedanken voor haar luisterend oor, adviezen en geduld.
Top!
Behulpzaam en professioneel.
Behulpzaam en professioneel.
Er wordt met veel geduld goed uitgezocht wat het beste resultaat geeft. Ik ben zeer tevreden met de gehoorapparaten.
Makker hoortoestellen Houten een openbaring
Makker hoortoestellen Houten - merkbaar een familiebedrijf - was voor mij een openbaring o.a. qua testen, uitleg daarvan, bepaling hoortoestel, geduld, klantcontact en service . Twee van hun concullega’s die ik bezocht, leken mij - zeker qua test&keuzeproces en geduld - soms op verkoopprovisie o.i.d. te werken.
Ik vind Makker Houten daarom en qua (meevallende)prijs/ kwaliteit zoveel beter. Vanaf testfase tot en met aanloopprobleempjes nam Enza alle tijd. De aansluiting van mijn hoortoestellen aan onze tv (voor mij een te energiekostende en ergenisdreigende klus) deed hij gewoon hier thuis “ in een handomdraai. En voor vervolgservice is hun nabijheid ( voor mij 8 minuten fietsen, 20 minuten lopen) nog een extra pluspunt voor mij. Kortom: m.i. beste keuze in Houten, oordeel vooral zelf. Peter
Voor het eerst bij makker geweest
Voor het eerst voor nieuwe hoortoestellen geweest bij makker oegstgeest, ben zeer goed geholpen en geadviseerd, bij mij zijn de hoortoestellen van orticon zeal aangemeten wat een goede apparaten zijn dat heb in 65 jaar hoorapparten dragen nog nooit zulke goede apparaten gehad top zaak daar moet je heen
ECHT DES KUNDIG
naar enkele zeer negatieve ervaringen bij schoonenberg bij makkum (kerkelanden ) binnen gelopen werkelijk een verschil van dag en nacht zeer deskundig geholpen en uiteraard meteen een afspraak gemaakt voor nieuwe gehoor apparaten (over enkele maanden)
wil je goed,vriendelijk en deskundig geholpen worden dan MOET je toch echt bij makkum zijn
ik stel dit uit ervaring(met meerder gehoor winkels)
Goede begeleiding en service bij Makker
Mijn gehoor was behoorlijk minder geworden en ik wilde weten wat ik daardoor mis in gesprekken.
Ik heb 4 weken 2 setjes (goedkope en dure) uitgeprobeerd om de toegevoegde waarde m.n. in groepen te ondervinden. In 1-op-1 gesprekken lukt het nog prima. Conclusie na 4 weken was dat de dure in te weinig situaties meerwaarde had om de prijs te rechtvaardigen, en de goedkope heb ik niet per se nodig in eenvoudige situaties. Ook hierin heeft Rolf mij goed geholpen om dit te kunnen concluderen.
Wat ik ook ervaren heb bij Makker is dat je bij tussentijdse problemen ad hoc geholpen wordt.
Ik kom er terug als mijn gehoor verder terugloopt!
Makker hoortoestellen, gewoon doen!
Ben al een paar jaar klant bij hen (Soest, Zeist, Utrecht, Nieuwegein en Houten), super enthousiast team, nemen ruim de tijd voor je. Bijzonder goede service, helpen je echt waar mogelijk en denken ook goed mee!
Goed geholpen
Goed geholpen, een luisterend oor.
Professioneel geholpen en vriendelijke mensen!
Vandaag met m’n moeder bij Rolf geweest…
Vandaag met m’n moeder bij Rolf geweest voor een hoor test .
Een man met veel geduld en humor.
Mn moeder ging met goed ingestelde toestellen naar buiten en ze is helemaal blij , komen zeker weer terug.
Goede service, word prettige geholpen, zonder druk tot aankoop. Hebben hoortoestellen in alle prijsklasse. Ook die door de verzekering vergoed worden. Daarnaast ook nog een wat specialistischere prijsklasse.
Ook kan je de hoortoestellen een paar weken op proef thuis uitproberen.
Prima bedrij, aan te bevelen voor iedereen
Professioneel en de klant staat voorop
De hele procedure naar de aanschaf van hoortoestellen verliep aangenaam:
Er werd goed geluisterd bij elk gesprek. 4 gesprekken gehad. Professionaliteit heel goed. Heb twee types gehoortoestel uitgeprobeerd. De uitstraling was gericht op het beste willen voor mij als klant. Het was ook gewoon gezellig om er te komen. Stefan bedankt
Ik heb dit bedrijf gekozen juist…vanwege de reviews hier.
Ik heb dit bedrijf gekozen juist vanwege de goede reviews hier. En de kloppen helemaal. Erg fijn geholpen in Nieuwegein. Men neemt alle tijd voor je. Zijn heel duidelijk m.b.t. de kosten en proberen je geen duurder toestel te verkopen. Kortom: erg fijn bedrijf.
Ontzettend aardig en vooral kundig…
Ontzettend aardig en vooral kundig geholpen. Snel een afspraak kunnen maken en levertijd gehoortoestel is snel. Aanrader!
Klantvriendelijk kundig en adequaat
Ik heb contact gehad met Guido en Lesley en het was werkelijk een warm bad met veel kennis en het hele proces was professioneel en snel, ze zijn ook op zaterdag open voor de werkenden onder ons, geweldig ik kan Makker aan iedereen aanbevelen.
Ondanks dat ik even moest wachten is de…
Ondanks dat ik even moest wachten is de ervaring vijf sterren waard. De audicien deed echt moeite om voor mij de beste oplossing te vinden. En de espresso was heel goed.
Brenda heeft alle geduld gehad met mij
Brenda heeft alle geduld gehad met mij
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.