Vrijdag jl. onderging ik een hoortest bij triage audicien, Rens Haanappel, om te onderzoeken of m’n gehoor achteruit was gegaan. De benadering en geduld die werd genomen maakten indruk op me; ik blij... Voir plus
Lisez les avis des autres
Makker Hoortoestellen biedt uitstekende service door middel van aandacht, geduld en aansluiten bij de wensen van de klant. Mijn "persoonlijke" audicien Enza heeft mij prima geholpen om tot de voor mij... Voir plus
Vriendelijk geholpen! Mijn zoon heeft weer een goede, nette nieuwe oordop voor het zwemmen. Zwemdopje wordt ter plekke gemaakt. Kindvriendelijk. Komen zeker terug.
Twee keer langs geweest. Attente ontvangst ; je voelt je direct klant! Kopje koffie en afspraak op tijd gestart. Uitstekend en persoonlijk geholpen door Gilean Zuiderhoek ; hij is rustig, klantvriend... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Makker Hoortoestellen heeft 40+ jaar ervaring in het audiciens vakgebied. Wij richten ons op kwaliteit en persoonlijke aandacht. Onze gediplomeerde audiciens helpen u graag bij het kiezen van het juiste gehoorapparaat. Maak direct een vrijblijvende afspraak of doe de gratis hoortest!
Coordonnées de contact
Melkweg 2, 1251 PS, Laren, Pays-Bas
- 035 533 0370
- info@makker.nl
- makker.nl
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Redder in nood!
Vanwege het plotseling afbreken van het hoorstukje van het hoorapparaat van mijn man was er ontzettende paniek. Hij moest een opening verzorgen en hoe moesten we nou verder het weekend doorkomen? Het werd weer pijnlijk duidelijk hoe afhankelijk hij is van een goed werkend hoorapparaat.
Maar daar was onze reddende engel Rolf van Makker Huizen. We mochten langskomen en hij heeft de tijd genomen om op een vernuftige manier een oplossing te bedenken. Hij was er zelf trots op en terecht! Het werd me duidelijk dat service en het feit dat de winkel open is op zaterdag van onschatbare waarde is. Onze dank gaat uit naar Rolf en Henk die ons hebben geholpen, ons hebben gerust kunnen stellen en ons zelfs nog van een heerlijk bakje koffie hebben voorzien. Goud waard!
Zeer tevreden over de aanpak en service…
Zeer tevreden over de aanpak en service van de medewerkers .
Makker hoortoestellen Maasstraat Amsterdam
Ben zo blij en gelukkig met dit bedrijf en hún uitstekende service daar ik mijn gehoor apparaten niet eens bij hun heb gekocht. Altijd klantgericht en vriendelijk en duidelijke uitleg zou iedereen dit bedrijf aan bevelen.👍
Top!
Vriendelijk ontvangst. Duidelijke uitleg waarom een bepaald type apparaat al dan niet geschikt voor mij zou zijn. Ook werd van te voren aangegeven wat er wel en niet vergoed zou worden door de verzekeraar. Geduldige uitleg.
Een noodzakelijk kwaad werd mede dankzij Kim een 'gezellig' uitje.
Ik kwam binnen om mijn hoortoestellen…
Ik kwam binnen om mijn hoortoestellen te connecten met mijn telefoon, dit hebben zij perfect opgelost , tevreden klant
Een omweg waard!
Zeer klantvriendelijk voor jong (zwemdoppen) en oud (hoortoestel). Uitstekende service.
Wat een verademing
Wat een verademing! Ik was snel aan de beurt voor een gehoortest. Bij anderen duurde dat weken. Bij Makker één dag.
De winkel is mooi,rustig en netjes. Ik ben uitermate vriendelijk geholpen. Ik kreeg twee verschillende toestellen om beide 14 dagen te testen. Ik koos niet de duurste en werd daar ook niet naar toe " gepushed".
Ik kreeg een uitgebreide uitleg en een royaal pakket met schoonmaak doekjes en reserve onderdelen.
Ik voel mij super goed geholpen en ben een zeer tevreden klant.
Simply the best
Gehoor onderzoek bij Makker. Uitslag besproken met Marcha, duidelijk, heldere uitleg waarna een bij mij passend hoorapparaat is uitgezocht.
Hoorapparaat is tot volle tevredenheid afgesteld en afgeleverd met de nodige uitleg over gebruik en schoonmaken.
Goede service achteraf, soms even wachten in de winkel, geen straf met een lekker kopje koffie of thee!
Super blij met alle aandacht die hier…
Super blij met alle aandacht die hier is gegeven. Ze hebben er zeker een klant bij! Geweldige service.
Zeer proffesioneel en vriendelijk…
Zeer proffesioneel en vriendelijk bedrijf.
Ik ben geholpen door rachel en wat een geduld en goede uitleg geeft zij.
Ik had een afspraak op mijn verjaardag en er stond koffie met gebak klaar.ook hadden ze slingers opgehangen en kreeg ik bloemen.
Zeer attent!!!
Maar bovenal zeer tevreden met mijn nieuwe hoortoestellen.
Ik raad makker zeer zeker aan!
ik ben op aanraden van mijn kno arts…
ik ben op aanraden van mijn kno arts terecht gekomen bij Makker,nou ik moet eerlijk zeggen dat mijn arts een goede smaak heeft,ik ben daar heel vriendelijk en goed behandeld,en alles is goed en duidelijk uitgelegd door ENZA de audience geweldig.
Mijn advies is dus Ga naar MAKKER audience,s
Correct als altijd.
Vriendelijke mensen en je wordt goed en…
Vriendelijke mensen en je wordt goed en vakkundig geholpen bij Makker . Zeer zeker aan te bevelen
Makker is een aanrader!
Fijn dat Makker terug is in Houten!
10 jaar geleden had ik ook al heel goede ervaringen met Makker. Mooi nieuw bedrijf, ontvangst is keurig, personeel heeft veel geduld en aandacht voor de cliënt, deskundigheid is zeer goed. Uitgebreide hoortests met duidelijke uitleg.
Binnen de zorg- hoortoestellen is een brede keuzemogelijkheid. Dat is bij andere bedrijven veel beperkter. Dit is de reden dat ik hier ben geslaagd. Ik heb Phonak allerlei toestellen geprobeerd, Widex en Unitron. De laatste past het beste bij mij.
Overleg was bijzonder prettig en duidelijke uitleg nav mijn vragen met de ‘uitprobeer’toestellen.
Ik ben blij met mijn nieuwe hoortoestellen. Zeer aan te bevelen om hier naartoe te gaan bij gehoorproblemen!
Wat een aanwinst is deze Makker in Houten!
Wat een aanwinst is deze Makker in Houten!!Alleen maar lof voor de deskundige , geduldige en prettige manier van omgang en begeleiding van mensen die een gehoorprobleem hebben. De gehoortest was veel uitgebreider dan ik voorheen heb meegemaakt en daarna de duidelijke en heldere uitleg van Shaunie heb ik als zeer prettig ervaren. Ook het feit dat je met "gebruiks" vragen daar ten allen tijde terecht kunt is helemaal super!!Kortom: ik durf deze audicien in Houten heel enthousiast bij iedereen aan te bevelen!
Zeer tevreden
Zeer tevreden, goed geluisterd naar de wensen. Hierdoor goed geholpen bij de vestiging in Huizen.
klantgericht en kwaliteit
Ontzettend goed en vriendelijk geholpen door Rik voor gehoorbescherming. Kundige en leuke mensen!
Makker Hoortoestellen aanrader om met gehoor problemen heen te gaan
naar meer dan 2.5 jaar bij guido in Zeist te hebben gelopen met echt een heel goed gevoel de service die hij heeft geleverd en nog steed nu hij naar Bilthoven is gegaan wat voor mijn te ver is heeft hij mijn geadviseerd om naar Makker Veenendaal te gaan een nieuwe vesteging waar ik vandaag met Charlotte in contact ben gekomen echt een heel fijn gesprek gehad en hoop ook echt de hulp die zij mijn heeft aangeboden gaat helpen ik kan alleen maar positief zijn over deze vesteging van makker in Veenendaal hoop weer op een fijn gehoor te krijgen .
Ik zocht geen bekende keten, maar een persoonlijk e/o een familie bedrijf.
Ik zocht een bedrijf wat bij mijn moeder van 93 jaar aan huis kon komen voor een nieuw toestel. Kwam ik bij Makker Laren terecht en kwam Michiel aan huis. Uiterst aardige en kundige man. Hij heeft op een heel prettige, rustige, vriendelijke en ook met humor mijn moeder geholpen aan een nieuw toestel. Nu 2 afspraken gehad en volgende week de laatste.
Makker mag heel blij zijn met Michiel, met zijn geduld, duidelijkheid, fatsoen en prettige omgang. Deze competenties beheerst hij terwijl hij goed doorwerkt en doorpakt. Houden deze medewerker!!
En savoir plus sur les différents types d'avis.