1. Service de soins à domicile

MaleEdge is a clinically proven, medical-grade penis extender designed to enhance size and improve confidence naturally. Comfortable, effective, and easy to use, MaleEdge helps men achieve real, lasting results. Join thousands of satisfied users worldwide!

3,0

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

Muoviosat eivät kestä käyttöä

Muoviosat eivät kestä käyttöä. Muutaman kuukauden käytön aikana olen joutunut kaksi kertaa tilaamaan varaosan. Lisäksi remmi ei pysy kiinnikkeessään asetetussa kireydessä vaan olen joutunut poraamaan siihen reikiä ja lävistämään sen muovisella tikulla, että pysyy kireydessä. Valkoinen pehmuste (joka on kyllä käytössä todella hyvä) väsyy ja muuttuu n. 2kk käytössä käyttökelvottomaksi. Uusi maksaa 10e, joten todella kallis. Huonolaatuinen tuote, joka tulee vähänkin pitkäaikaisemmassa käytössä todella kalliiksi.

22 janvier 2026

A great deal

Using Male Edge for a few months has made a huge difference in my confidence. The progress is steady and real. If you’re committed, this device will deliver. Can’t wait to see even more changes

3 juillet 2024

Das Produkt ist unausgereift.

Das Produkt ist unausgereift.
Der Kunde ist keine Testperson, die das Gerät zuerst kaufen muss.
Nach 6 Monatiger Erfahrung damit = vier Geräte je nach ca. 1 Monat ausgewechselt.
Die Plastikteile gehen kaputt.
Trotzdem KEINE Wirkung!!! NICHT ZU EMPFEHLEN!!!

28 février 2025

Real, Noticeable Results!

After two months of using Male Edge, I can confidently say it works! It's discreet enough to wear while working or relaxing, and I'm thrilled with the steady progress I'm seeing. Patience is key, but the results are worth it.

7 mars 2024

I believe it's possible to stretch your…

I believe it's possible to stretch your tissue with a static pull over a certain amount of time. However I dont think that male Edge is the way to do it. The device is not comfortable to wear and it easily gives you bruises and scratches. On top of that, parts of my device broke twice, within the first 2 months after purchase. I believe this company has done a great business :)

31 mai 2022

It breaks

Well, if it seems suspicious this is the only review - that's explain a lot. The device break in a short time of usage.

It did work though.. But for the price (pro version) I did expect it to last longer.

23 juillet 2020