Produktet var helt i top. Hurtig levering. Kan varmt anbefale at handle hos Mama Milla.
Lisez les avis des autres
Købte jakke til omkring 1200 kr fordi jeg så deres video om den samt deres kunder anmeldelser. Super blød jakke, store lommer men desværre skal man stadigvæk have en trøje inden under da der overhoved... Voir plus
Kanon service! Min pakke var forsinket. Jeg skrev til dem for at høre, hvornår jeg kunne forvente at modtage den - De sendte en rigtig fin goodiebag med som undskyldning for forsinkelsen. Ihvertfald... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Luksus babyudstyr og tilbehør. Vores hovedprodukt er vores babyrede, den er helt unik, gennemarbejdet, børne- og miljøvenlig! Vi sælger ammepuder og sengetøj som passer til.
Coordonnées de contact
Fuglebækvej 3A, 1. sal, 2770, Kastrup, Danemark
- 71 99 23 86
- kundeservice@mamamilla.dk
- mamamilla.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 75 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Dårlig og ubehøvlet kundeservice
Købte et par bambus graviditets leggings, som jeg i første omgang var ret begejstret for. Desværre gik de i stykker allerede efter 3 vaske, til trods for at de var vasket efter vaskeanvisningerne og kun sammen med øvrigt bambustøj - uden knapper, lynlås eller andre ting som kan stikke og i en helt ny vaskemaskine. De smuldrede simpelthen og lavede hul i stoffet og flere steder er stoffet næsten gennemsigtigt.
Da jeg kontaktede Mamamilla, var det meget tydeligt i deres skriv at de beskyldte mig for at lyve, ikke troede på mig og ikke vil tage imod en reklamation.
Jeg kunne godt have levet med at få et nej, men den måde det hele blev håndteret på og den beskyldende tone, er ikke en kundeservice eller en forretning jeg vil støtte.

Réponse de Mamamilla
Hurtig levering og gode priser
Altid super god kundeservice!

Réponse de Mamamilla
Nemt og overskueligt at handle på…
Nemt og overskueligt at handle på hjemmesiden. Hvis man oplever problemer med sin bestilling er der hurtig og venlig kundeservice og leveringen er også hurtig. Handler der tit.
Altid en god oplevelse 🥰
Alt ok osse denne gang
Hurtig levering.
Hurtig levering og rigtig godt produkt!
Fine produkter og meget hurtig…
Fine produkter og meget hurtig levering, selv her midt i julehandlen. Dog var carriwell produkterne for små i størrelsen og måtte sendes retur, men det er jo ikke jeres skyld. En størrelsesguide på prodjktsiden ville måske kunne hjælpe på sådan en udfordring. Men alt i alt en go oplevelse indtil videre
Dejlig overskuelig hjemmeside
Dejlig overskuelig hjemmeside. Hurtig tilbagemelding og levering.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.