À propos de l'entreprise

1. Boutique de cadeaux
  2. Fournisseur de cadeaux d'entreprise

Écrit par l'entreprise

Mannenbox is hét platform voor unieke cadeaupakketten. Dit doen wij met onze eigen producten en eigen cadeauverpakkingen. Ieder pakket van Mannenbox zorgt voor een bijzondere beleving wanneer je dit cadeau krijgt. Originaliteit staat daarbij voorop!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Gepersonaliseerde pizzasteen

Ik had een gepersonaliseerde pizzasteen gekocht. Echter na de betaling zag ik dat ik een stomme taalfout had gemaakt. Meteen maandagochtend gebeld. Werd heel vriendelijk te woord gestaan en de fout werd opgelost. Op dinsdag had ik de pizzasteen geheel naar wens en goed verpakt in huis. Leuk hebbedingetje!!!

12 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Te vroeg bezorgd

Op zich leuke originele pakketten en cadeaus op de site. Via de site kun je bij verzenden aangeven dat het bestelde item op een bepaalde bezorgdatum moet worden bezorgd. Helaas hebben ze zich hier niet aan gehouden en werd het cadeau een paar dagen te vroeg bezorgd.. 1 ster want dit was niet de bedoeling! Verrassingseffect voor de 75e verjaardag is niet gelukt zo.

5 juillet 2025
Logo de Mannenbox

Réponse de Mannenbox

Beste Bart,

Hartelijk dank voor je bestelling en voor het achterlaten van een review, dat stellen we erg op prijs.

We zagen in je opmerkingen dat je het cadeau graag op maandag had willen laten bezorgen. Omdat wij in het weekend gesloten zijn en pakketten alleen van dinsdag t/m zaterdag worden bezorgd (zoals ook uitgelegd op onze website: https://mannenbox.com/faq/ onder het kopje ‘Kan ik zelf een bezorgdatum / leverdatum kiezen?’), is levering op maandag helaas niet mogelijk.

Aangezien het om een verjaardagscadeau ging, hebben we ervoor gekozen om het pakket al op vrijdag te verzenden, zodat het in elk geval op tijd zou aankomen. Om de verrassing toch te behouden, hebben we op de doos een sticker geplakt met de boodschap: “Pas openen op je verjaardag.”

We begrijpen dat het jammer is dat het cadeau iets eerder werd bezorgd dan je had gehoopt, maar we hebben ons best gedaan om het alsnog een leuk en feestelijk moment te maken.

Nogmaals bedankt voor je bestelling, en we hopen dat de ontvanger blij was met de verrassing!

Lois / Mannenbox

Super tevreden

Super tevreden, mooi pakket ontvangen en precies zoals op de foto’s. Ik werd ook erg vriendelijk te woord gestaan door iemand van de klantenservice onder andere met betrekking tot levertijden.

17 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Amateuristisch.

Amateuristisch.
Ik heb een fles besteld met een persoonlijke foto erop.
De foto werd gewoon op een simpel ticket geprint en op een fles geplakt. De stikker op de fles met de gegevens van het bier heeft een scheur, de fles zat onder het stof. Ik had voor dat geld iets veel professioneler verwacht, dit had ik zelf beter kunnen doen.

18 décembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Cadeautje viel in de smaak.

Voor de eerste keer besteld. Direct bij de ontvanger laten afleveren.

Netjes op tijd afgeleverd, maar helaas is er door een technisch mankement iets mis gegaan met het drukken van het kaartje. Dat kan gebeuren.

Hierover contact gehad met de (erg vriendelijke!) klantenservice en het geld terug gekregen.
Met volle verbazing ontvang ik zojuist een pakketje met een attentie en een kaartje waarmee zij nogmaals hun excuses aangeboden hebben.

Top!

1 février 2023
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus