L'entreprise a répondu
Met liefde een cadeaukaart ontvangen Helaas erg lastig te besteden. Expert weigert aan te nemen.en meer winkels willen ze niet meer innemen vanwege de kosten die zij eraan betalen. Omzetten naar za... Voir plus
L'entreprise a répondu
Contact gezocht i.v.m. saldo en geldigheid VVV dinercheque. Heel snel antwoord en oplossing! Compliment voor de klantvriendelijkheid
L'entreprise a répondu
Na het invullen van het contactformulier ontving ik binnen tien minuten een reactie op mijn vraag. Dit terwijl er tijdens het invullen van het contactformulier staat dat je vraag binnen vijf werkdagen... Voir plus
L'entreprise a répondu
Koop een cadeaukaart of cadeaubon en geef miljoenen cadeaus. VVV heeft verschillende producten; VVV Cadeaukaart, VVV Dinercheque, VVV Lekkerweg.
Papendorpseweg 99, 3528 BJ, Utrecht, Pays-Bas
A répondu à 94 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Echt heel 'apart' dat wanneer je voor € 2000 aan cadeau kaarten wilt bestellen dat je € 4,95 aan verzendkosten moet betalen.

Réponse : VVVV cadeaukaarten
Zal binnen een uur het tegoed omgezet hebben na 2 uur nog steeds geen mail ontvangen zeer slecht.

Réponse : VVVV cadeaukaarten
Krijg ik een cadeaukaart cadeau, wil ik die vervolgens uitgeven op zalando aan make-up. Kan ik het niet afrekenen omdat je de cadeaukaart alleen mag uitgeven aan mode spullen. Ik heb de voorwaarden gelezen en staat dit totaal niet aangegeven op de website van VVV. Echt super teleurstellend. Had hem specefiek voor dit product omgezet:(

Réponse : VVVV cadeaukaarten
Oplossingsgericht, meedenkend, uitstekend geholpen en prima service.
Blij mee!

Réponse : VVVV cadeaukaarten
snelle reactie nav mijn email en vriendelijk email contact met Matthijs

Réponse : VVVV cadeaukaarten
De website van vvv-cadeaukaarten is overzichtelijk en duidelijk. Het bestelproces is duidelijk en snel.
Het bestelde wordt snel en accuraat geleverd.
Brede gebruiksmogelijkheid van de cadeaukaarten.
Een aanrader als geschenk.

Réponse : VVVV cadeaukaarten
Met liefde een cadeaukaart ontvangen
Helaas erg lastig te besteden.
Omzetten naar zalando was een optie maar daar kan ik niet aanschaffen wat ik wil. I middels al zoveel tijd besteed aan het winkelen met de kaart dat ik niet adviseer deze kaart als cadeau te geven.

Réponse : VVVV cadeaukaarten
Klantenservice was eenvoudig en snel te bereiken. Begripvolle reactie en oplossing was uitstekend.

Réponse : VVVV cadeaukaarten
De verzendtijd kwam niet overeen met daadwerkelijke levering.

Réponse : VVVV cadeaukaarten
50€ voor kaart betaald, kaart heeft nooit gewerkt. VVV doet niets. Pure diefstal.

Réponse : VVVV cadeaukaarten
zijn snel bezorgd en goede site werkt snel

Réponse : VVVV cadeaukaarten
Snelle reactie op mijn mail en heel goed geholpen!

Réponse : VVVV cadeaukaarten
Bestellen gaat goeden snel.
Jammer dat er fysieke winkels zijn die ze niet meer aannemen.

Réponse : VVVV cadeaukaarten
praktisch om mensen die op afstand zijn iets te kunnen geven.
Minder handig dat in de factuur niet de bestemming vermeld staat, de emailadressen naar wie je de digitale vvv-bon hebt gestuurd.

Réponse : VVVV cadeaukaarten
De VVV cadeaukaart is breed inwisselbaar zelfs om te wisselen als BOL.com bon. Je kunt de kaart ook persoonlijk maken met een eigen foto. Makkelijk online te bestellen.

Réponse : VVVV cadeaukaarten
En savoir plus sur les différents types d'avis.