Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Met liefde een cadeaukaart ontvangen Helaas erg lastig te besteden. Expert weigert aan te nemen.en meer winkels willen ze niet meer innemen vanwege de kosten die zij eraan betalen. Omzetten naar za... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Contact gezocht i.v.m. saldo en geldigheid VVV dinercheque. Heel snel antwoord en oplossing! Compliment voor de klantvriendelijkheid

Noté 5 sur 5 étoiles

Na het invullen van het contactformulier ontving ik binnen tien minuten een reactie op mijn vraag. Dit terwijl er tijdens het invullen van het contactformulier staat dat je vraag binnen vijf werkdagen... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de cadeaux
  2. Fournisseur de cadeaux d'entreprise

Écrit par l'entreprise

Koop een cadeaukaart of cadeaubon en geef miljoenen cadeaus. VVV heeft verschillende producten; VVV Cadeaukaart, VVV Dinercheque, VVV Lekkerweg.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 94 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

verzendkosten

Echt heel 'apart' dat wanneer je voor € 2000 aan cadeau kaarten wilt bestellen dat je € 4,95 aan verzendkosten moet betalen.

24 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Snel antwoord én oplossing (dinercheque)

21 avril 2026

Goedemiddag Carjo,

Bedankt voor je review!

Fijn om te lezen dat je naar tevredenheid bent geholpen door onze klantenservice ;-)

Wij wensen je nog een mooie dag toe!

Team VVV Cadeaukaart

Noté 2 sur 5 étoiles

Zal binnen een uur het tegoed omgezet…

Zal binnen een uur het tegoed omgezet hebben na 2 uur nog steeds geen mail ontvangen zeer slecht.

18 avril 2026

Goedemiddag Henri,

Bedankt voor je review!

Vervelend om te lezen dat je jouw omzetting nog niet hebt ontvangen.

Graag willen wij je helpen, zou je contact willen opnemen met onze klantenservice onder vermelding van jouw omzetnummer of kaartnummer van de cadeaukaart die je hebt omgezet?

Je mag deze informatie mailen naar klantenservice@vvvcadeaukaarten.nl

Alvast bedankt voor je medewerking en een fijne dag toegewenst!

Pas op zalando!

Krijg ik een cadeaukaart cadeau, wil ik die vervolgens uitgeven op zalando aan make-up. Kan ik het niet afrekenen omdat je de cadeaukaart alleen mag uitgeven aan mode spullen. Ik heb de voorwaarden gelezen en staat dit totaal niet aangegeven op de website van VVV. Echt super teleurstellend. Had hem specefiek voor dit product omgezet:(

17 avril 2026

Goedemorgen Noor,

Bedankt voor je review.

Vervelend om te lezen dat je niet het gewenste product kon kopen met de Zalando cadeaucode.

De voorwaarden voor het omzetten zijn te vinden op de omzetpagina waar je jouw VVV Cadeaukaart hebt omgezet.

Algemene voorwaarden:
Bij Zalando kun je per bestelling maximaal € 200,- aan cadeaucodes verzilveren. Zalando cadeaucodes kunnen alleen aan het mode-assortiment worden besteed en zijn maximaal 5 jaar geldig.

Wij hopen dat je alsnog een leuke aankoop kan doen bij Zalando aan het mode-assortiment.

Indien je toch nog vragen voor ons hebt, neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@vvvcadeaukaarten.nl

Wij wensen je nog een fijne dag toe.

Oplossingsgericht

Oplossingsgericht, meedenkend, uitstekend geholpen en prima service.
Blij mee!

16 avril 2026

Beste Hond,

Bedankt voor de review! Wat goed om te lezen dat je goed geholpen bent.

We wensen je een fijne avond en hopelijk tot snel in de webshop!

Snel en goed geholpen!

Snel en goed geholpen!

16 avril 2026

Hi Maurits,

Bedankt voor de goede review! Fijn om te lezen dat je snel en goed geholpen bent.

Fijne avond!

Customer Service zoals het hoort

snelle reactie nav mijn email en vriendelijk email contact met Matthijs

15 avril 2026

Goedenavond mvr Jordan,

Bedankt voor de review! Fijn dat je goed bent geholpen. We horen de volgende keer graag hoe we 5 sterren kunnen verdienen!

We wensen je een fijne avond.

Duidelijke en overzichtelijke website

De website van vvv-cadeaukaarten is overzichtelijk en duidelijk. Het bestelproces is duidelijk en snel.
Het bestelde wordt snel en accuraat geleverd.
Brede gebruiksmogelijkheid van de cadeaukaarten.
Een aanrader als geschenk.

7 avril 2026

Beste Hans,

Bedankt voor de goede review! Hartstikke leuk om te lezen dat je de VVV Cadeaukaart aanraadt.

We wensen je een mooie dag en hopelijk tot snel in de webshop!

Negatief advies

Met liefde een cadeaukaart ontvangen
Helaas erg lastig te besteden.
Omzetten naar zalando was een optie maar daar kan ik niet aanschaffen wat ik wil. I middels al zoveel tijd besteed aan het winkelen met de kaart dat ik niet adviseer deze kaart als cadeau te geven.

12 avril 2026

Beste Marga,

Bedankt voor je review.

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met de VVV Cadeaukaart. De VVV Cadeaukaart kun je inmiddels besteden bij ruim 18.000 bestedingspunten in Nederland, zie onderstaande link voor een overzicht van onze bestedingspunten: https://www.vvvcadeaukaarten.nl/bestedingslocaties?srsltid=AfmBOoowclW6xjeWmRvsfTjuNfHQMFhcphXDcwwKCCkTvRevLpzkHNpt

Noté 5 sur 5 étoiles

Was elke klantenservice maar zo snel

Klantenservice was eenvoudig en snel te bereiken. Begripvolle reactie en oplossing was uitstekend.

10 avril 2026

Hi Willem,

Bedankt voor de goede review. Erg fijn om te lezen dat je goed geholpen bent!

We wensen je een fijne zondag.

Noté 4 sur 5 étoiles

De verzendtijd kwam niet overeen met…

De verzendtijd kwam niet overeen met daadwerkelijke levering.

Goedemorgen Menno,

Bedankt voor je bericht,

Vervelend om te lezen dat je langer op jouw bestelling hebt moeten wachten dan gebruikelijk.

Met de verzendmethode track & trace, worden bestellingen doorgaans de eerstvolgende werkdag bezorgd door Post NL.

Met brievenbus post worden bestellingen doorgaans binnen 1-2 werkdagen geleverd, wij zien dat het met deze verzendmethode helaas soms iets langer kan duren dan gebruikelijk qua levering door Post NL.

Hierin zijn wij afhankelijk van Post NL, het kan soms ook zijn dat rond de feestdagen leveringen iets langer kunnen duren dan gebruikelijk.

Wij wensen je nog een fijne dag toe!

50€ voor kaart betaald

50€ voor kaart betaald, kaart heeft nooit gewerkt. VVV doet niets. Pure diefstal.

1 octobre 2025

Goedemorgen Marc,

Bedankt voor je review,

Vervelend om te lezen dat jouw cadeaukaart niet werkt.

Om dit voor je na te kunnen kijken, ontvangen wij graag een foto van de achterkant van de cadeaukaart.

Deze mag je mailen naar klantenservice@vvvcadeaukaarten.nl zodat wij het voor je kunnen nakijken.

Alvast bedankt voor je medewerking.

Nog een fijne dag toegewenst!

Noté 5 sur 5 étoiles

zijn snel bezorgd en goede site werkt…

zijn snel bezorgd en goede site werkt snel

5 avril 2026

Hi Mariska,

Bedankt voor de goede review! Fijn om te lezen dat de site snel werkt en de bestelling snel in huis was.

Fijne dag en hopelijk tot snel!

makkelijk in gebruik

makkelijk in gebruik voor iemand een cadeau te geven

27 mars 2026

Goedemiddag Jack,

Bedankt voor de goede review. Erg leuk om te lezen dat de VVV Cadeaukaart goed in de smaak viel!

We wensen je een fijne dag toe en hopelijk tot snel.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle reactie op mijn mail en heel…

Snelle reactie op mijn mail en heel goed geholpen!

1 avril 2026

Beste Wendy,

Bedankt voor de review. Hartstikke fijn om te lezen dat je snel en goed bent geholpen!

We wensen je een fijne dag.

Bestellen gaat goeden snel

Bestellen gaat goeden snel.
Jammer dat er fysieke winkels zijn die ze niet meer aannemen.

26 mars 2026

Goedemiddag Louis,

Bedankt voor je review!

Fijn om te lezen dat je het bestellen als goed en snel hebt ervaren ;-)

Voor een overzicht van de bestedingslocaties van onze VVV Cadeaukaart krijg je inzage middels onderstaande link:

De VVV Cadeaukaart is bij ruim 18000 bestedingspunten te besteden.

Wij wensen je nog een fijne dag toe!

Noté 4 sur 5 étoiles

praktisch om mensen die op afstand zijn…

praktisch om mensen die op afstand zijn iets te kunnen geven.
Minder handig dat in de factuur niet de bestemming vermeld staat, de emailadressen naar wie je de digitale vvv-bon hebt gestuurd.

17 mars 2026

Goedemiddag,

Bedankt voor je beoordeling!

Fijn om te lezen dat je het bestellen als een praktische manier hebt ervaren om een persoon op afstand iets te geven ;-)

Je hebt via onze website de optie om als particuliere klant of zakelijke klant een bestelling te plaatsen.

Als je als zakelijke klant besteld, heb je de mogelijkheid in het bestelproces om een factuuradres te vermelden voor op de factuur.
Helaas is dit via de particuliere omgeving niet mogelijk.

De mailadressen kan je helaas niet terugvinden in het my account gedeelte van onze website, je kan wel altijd contact met onze klantenservice opnemen om dit voor je na te laten kijken.

Wij nemen jouw laatste opmerking zeker meer als mogelijk verbeterpunt voor onze website.

Indien je toch nog vragen voor ons hebt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via klantenservice@vvvcadeaukaarten.nl

Wij wensen je nog een mooie dag toe!

Noté 5 sur 5 étoiles

Makkelijk en snel te bestellen

Goedenavond J. Nederlof,

Bedankt voor de review. Fijn om te lezen dat het bestellen makkelijk ging!

We wensen je een fijn avond.

Snelle oplossing

Probleem werd gelijk goed aangepakt en heel snel opgelost.

Beste klant,

Bedankt voor de goede review! Super fijn om te lezen dat je goed en snel geholpen bent.

We wensen je een fijn weekend toe!

Noté 5 sur 5 étoiles

De VVV cadeaukaart is breed inwisselbaar. Nu ook met eigen foto.

De VVV cadeaukaart is breed inwisselbaar zelfs om te wisselen als BOL.com bon. Je kunt de kaart ook persoonlijk maken met een eigen foto. Makkelijk online te bestellen.

27 mars 2026

Hi Nel,

Bedankt voor de goede review! Erg leuk om te lezen dat de besteedmogelijkheden zijn bevallen. Hopelijk zien we je snel weer terug in de webshop :).

We wensen je een fijn weekend toe!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus