Manutan Česko Avis

4,0

Potřeboval jsem plechovou skříň. Uvědomil jsem si, že tři kvalitní plechové skříně už hodně let mám, tak potřebnou čtvrtou jsem u fy Manutan opět zakoupil.

Objednaná kovová skříň byla doručena rychle a spolehlivě. Splňuje naše požadavky. Po rozbalení jsme zjistili, že je skříň deformována pravděpodobně po pádu během dopravy asi již od výrobce, protože v... Voir plus

Neustálé prodlužování termínu dodání. O informace o termínu dodání jsme museli žádat. Myslím, že tyto informace by měl automaticky podávat Manutan sám od sebe. Když jsme konečně svou objednávku obdrže... Voir plus

Oceňuji pomoc po telefonu při objednávce. Trochu zmatečné jsou informace emailem o změně stavu objednávky - stačila by informace, že je zboží odesláno (ne několik emailů s informací, že se mění předp... Voir plus

1. Services aux entreprises
  2. Service de distribution
  3. Fournisseur d'équipement
  4. Fournisseur d'équipements industriels
  5. Fournisseur de matériel de bureau
  6. Grossiste

À propos de Manutan Česko

Dodáme vám vše, co potřebujete. Jsme Manutan, expert na vybavení firem.

Vyberte si z široké nabídky vybavení pro průmysl, sklady, dílný a kanceláře. Nabízíme i řadu služeb, abychom vám usnadnili celý proces nákupu.

Bien

Demande des avis aux clients

145 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Manutan skvělý ale služba

Manutan skvělý ale služba, která dovážela zboží hrůza.
Dovezou zboží bez předchozího ohlašení. kdy jsem nebyl přítomen.

4 mai 2026

Dobrý den,

děkujeme za zpětnou vazbu a mrzí nás komplikace s doručením. Vaší připomínku předáme dopravní společnosti, aby se podobné situace neopakovaly.

Váš Manutan

Jeden z 12 zakoupených sprejů měl…

Jeden z 12 zakoupených sprejů měl poškozený vypouštěcí a je nepoužitelný.

28 avril 2026

Dobrý den,

děkujeme za zpětnou vazbu. V případě, že Vám dorazilo poškozené zboží, prosím informujte nás na emailu reklamace@manutan.cz. Společně tuto nepříjemnou situaci vyřešíme.

Děkujeme!

Spokojenost

Skvělé provedení výrobku, rychlé dodánī.

Dobrý den,

děkujeme za hodnocení. Těší nás Vaše spokojenost!

Vše přišlo v pořádku

Vše přišlo v pořádku. S výrobkem jsem spokojený.

Dobrý den,

děkujeme za recenzi, jsme rádi, že jste spokojení.

Ok ok

Ok, vše ok a rychlé, OK OK

20 avril 2026

děkujeme za hodnocení.

10 times delayed

Dobrý den,

děkujeme za zpětnou vazbu. Omlouváme se za vzniklé nepříjemnosti a věříme, že se podobná situace již nebude opakovat.

Hi,
we are sorry to hear you're disappointed with the quality. We’d love to learn more about what went wrong and offer a solution. Please reach out to our support team at reklamace@manutan.cz

Thank you!

Good price and service

Good price and service, quickly shipped

17 avril 2026

Dobrý den,

děkujemeza recenzi. Těší nás Vaše spokojenost.

Rychlé dodání

21 avril 2026

Dobrý den,

děkujemeza recenzi. Těší nás Vaše spokojenost.

Rychlá a ochotná doprava

Rychlá a ochotná doprava, výrobek splňuje perfektně očekávání.

17 avril 2026

Dobrý den,

moc děkujeme za milá slova. Těší nás Vaše spokojenost a budeme se těšit na budoucí spolupráci.

Vše ok

Vše ok. Spokojen.

13 avril 2026

Dobrý den,

děkujeme za hodnocení. Jsme moc rádi, že jste spokojen!

Hello,

Thank you for your feedback. We are sorry to hear about your experience with our delivery service. We take situations like this seriously and are continuously working to improve our services. Please feel free to contact us directly reklamace@manutan.cz so we can resolve this issue as quickly as possible.

Thank you!

Manutan

Reklamoval jsem dodavku

Reklamoval jsem dodavku. Reklamace byla velmi rychle a ochotne vyrizena👍

31 mars 2026

Dobrý den,

děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že vše proběhlo bez problémů k Vaší spokojenosti.

Váš Manutan

Prislo úplně jiné zboží než jsem si…

Prislo úplně jiné zboží než jsem si objednal, telefon nezvedají..

2 avril 2026

Dobrý den,

děkujeme za hodnocení. prosím ozvěte se na adrese reklamace@manutan.cz :-). Tuto nepříjemnou zkušenost s Vámi vyřešíme.

Vše ok

Oceňuji velmi vstřícné řešení reklamace. Poškození bylo způsobeno přepravcem ale prodejce to vyřešil rychle a k naší spokojenosti. Děkujeme.

27 mars 2026

Dobrý den,

děkujeme za milou recenzi. Jsme rádi, že byli s nákupem a celým procesem spokojeni.

Výš Manutan

Rychlost dodání

Rychlost dodání, pokud je produkt skladem

18 mars 2026

děkujeme za hodnocení.

Dobrý den,

děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že jste s našimi službami spokojeni.