Manutan Česko Avis

545
TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Potřeboval jsem plechovou skříň. Uvědomil jsem si, že tři kvalitní plechové skříně už hodně let mám, tak potřebnou čtvrtou jsem u fy Manutan opět zakoupil.

Noté 5 sur 5 étoiles

Objednaná kovová skříň byla doručena rychle a spolehlivě. Splňuje naše požadavky. Po rozbalení jsme zjistili, že je skříň deformována pravděpodobně po pádu během dopravy asi již od výrobce, protože v... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Neustálé prodlužování termínu dodání. O informace o termínu dodání jsme museli žádat. Myslím, že tyto informace by měl automaticky podávat Manutan sám od sebe. Když jsme konečně svou objednávku obdrže... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Oceňuji pomoc po telefonu při objednávce. Trochu zmatečné jsou informace emailem o změně stavu objednávky - stačila by informace, že je zboží odesláno (ne několik emailů s informací, že se mění předp... Voir plus

À propos de l'entreprise

5. Fournisseur de matériel de bureau
  6. Grossiste

À propos de Manutan Česko

Écrit par l'entreprise

Dodáme vám vše, co potřebujete. Jsme Manutan, expert na vybavení firem.

Vyberte si z široké nabídky vybavení pro průmysl, sklady, dílný a kanceláře. Nabízíme i řadu služeb, abychom vám usnadnili celý proces nákupu.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Tous les avis

(545)

145 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Zatím vše

Zatím vše, co jsem si objednal (cca 8x) přišlo podle objednávky, včas a nepoškozené.

26 janvier 2026

Rychlost dodaní

Rychlost dodaní, cena, komunikace

21 janvier 2026

Dobrý den,

děkujeme za recenzi. Velice si ji vážíme.

Výborný přístup

Výborný přístup, velmi dobré zboží

22 janvier 2026

Dobrý den,

děkujeme za recenzi. Jsme rádi, že jste s našimi službami spokojení.

Rychlé objednání a vyřízení

Rychlé objednání a vyřízení. Bezproblémové dodání.
Regál je také velice dobře udělán. Vše pasovalo jak má.

22 janvier 2026

Dobrý den,

děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že jste s našimi službami spokojení.

Vše v pořádku

Vše v pořádku

15 janvier 2026

Dobrý den,

děkujeme za recenzi. Těší nás Vaše spokojenost.

Noté 5 sur 5 étoiles

Všechno bylo v pořádku jako vždy

Všechno bylo v pořádku jako vždy, objednávám pravidelně.

15 janvier 2026

Dobrý den,

děkujeme za recenzi. Jsme moc rádi, že jste spokojení a opakovaně se vracíte.

Vážíme si toho!

Fast delivery

Fast delivery, nice communication (every step is announced by mail message)

13 janvier 2026

Réponse de Manutan Česko

Thank you for your review.

Dlouhodobá spokojenost

Dlouhodobá spokojenost. Není co vyzdvihnout, prostě se o mne starají kdykoliv něco potřebuji. Mám všechny informace k dodávkám, zejména o expedici, abych informoval na místě dodání (máme více provozoven)

9 janvier 2026

Dobrý den,

moc nás těší Vaše spokojenost s našimi službami.

vše v pořádku

2 janvier 2026

Dobrý den,

děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že jste byli s dodávkou zboží spokojeni.

Noté 1 sur 5 étoiles

Nešlo se přihlásit do online obchodu

Nešlo se přihlásit do online obchodu. Byla jsem informována od NPR oddělení, že je to běžné a vždy se musí vygenerovat jednorázové heslo. Opravdu hrozné v 21. století

18 décembre 2025

Dobrý den,

pro online nákup je nutno být registrovaný a v případě obnovy/změny hesla je vždy nunto postupovat dle daných pokynů.

Noté 3 sur 5 étoiles

neoznačené zásilky jménem objednavatele…

neoznačené zásilky jménem objednavatele od subdodavatelů - opakovaný problém

unmarked shipments on behalf of the customer from subcontractors - a recurring problem

10 décembre 2025

děkujeme za recenzi.

Noté 5 sur 5 étoiles

Zboží bylo perfektně zabaleno.

Zboží bylo perfektně zabaleno.

11 décembre 2025

Dobrý den,

děkujeme za zpětnou vazbu.
Jsme rádi, že balení splnilo vaše očekávání a zboží dorazilo v naprostém pořádku. Děkujeme za důvěru a těšíme se na příště.

Rychlost

Rychlost, regály jsou taky perfektní, objednával jsem je podruhé.

10 décembre 2025

děkujeme za recenzi.
Jsme rádi, že jste byl spokojený jak s rychlostí, tak s kvalitou regálů, a o to víc nás těší, že jste u nás objednával už podruhé. Budeme se těšit i na další objednávku!

Noté 3 sur 5 étoiles

Dobírku u dopravce nelze platit kartou

Dobírku u dopravce nelze platit kartou, to je velké minus.

27 novembre 2025

Dobrý den,

ano, bohužel u přepravce nelze platit kartou. Ne vždy každý kurýr disponuje platebním terminálem.

Váš Mantan

I am satisfied.

28 novembre 2025

děkujeme za hodnocení.

Noté 2 sur 5 étoiles

Dotazník na hodnocení zboží dorazí na…

Dotazník na hodnocení zboží dorazí na email ještě dřív, než vůbec doručíte samotný produkt :-( Navíc email má koncovku @bazaarvoice-cgc.com, pro mě nedůvěryhodná adresa, spíš mi to připomíná spam nebo phishing. Přepravní společnosti DSV trvá dlouho, nežli doručí objednané zboží. Musíte to viděl dle trasování zásilky. Buď toho mají tak moc nebo jsou příliš pomalí. Odkaz na trasování posíláte v pdf dokumentu, nechce se v dokumentu hledat micro písmem napsaný odkaz na trasování zásilky. Odkaz má být v textu emailu.

27 novembre 2025

Dobrý den,

děkujeme za hodnocení. Vážíme si Vaší konstruktivity. V nedávné době se přepravní společnost potýkala s IT výpadkem systémů a z tohoto důvodu byly zásilky opožděné a trasování zásilek v tomto ohledu i méně přehledné.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus