Mapeo får mine allerbedste anbefalinger. Jeg har i den grad fået den bedste service på levering og returnering. Og elsker deres live salg hvo Lise er helt fantastisk på alle måder 👍🌸 Kan ikke være... Voir plus
Lisez les avis des autres
Lise yder Max service hver eneste gang. Hendes lives er grundige omkring størrelser, kvalitet og aldrig problemer med at bytte eller få refunderet. Lise sælger mange lækre tøj mærker som Zhensi, Only... Voir plus
Et fantastisk koncept med tøj i plus-size, Live i web-shop hvor tøjet prøves og man kan se pasform. Desuden masser af super tilbud. Er blevet min foretrukne butik og følger Mapeos live som altid er hy... Voir plus
Mapeo er stedet hvor os piger med former kan få moderigtigt tøj, og Lise er bare rigtig god til at fortælle og fremvise tøjet på lives på en dejlig troværdig facon, hun har altid tid, selv på lives... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Plus size webshop med tøj i str 42-58. Hos Mapeo finder du en webshop med lækre danske storpig mærker, der følger tidens trends og mode. På Facebook er der dagligt lives , hvor du får tøjet præsenteret med mål og pasform, så du nemt kan købe nyt lækkert storpige tøj live. Plus kvinden kan hos Mapeo finde storpige tøj både i form af kjoler, bluser, bukser jakker og skønne trendy tunikaer. Kig forbi Mapeos plus tøj univers
Coordonnées de contact
Danemark
- mapeo.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Dejligt og lækker kvalitet i tøj
Dejligt og lækker kvalitet i tøj, hurtigt modtaget af det bestiller
Jeg vandt en kjole fra Mapeo og straks blev der sendt en besked med gevinsten. Inden for en time efter, havde jeg gls nummer. 2 dage senere havde jeg gevinsten. Det kalder jeg super service. Kan klart anbefale jer 😃
Kan kun anbefale Mapeo.
Mapeo er et super godt sted at købe plus tøj , Lise er en dejlig pige , går på jagt efter lækket tøj til gode priser, er altid tilfreds med det jeg får hjem lige til døren, Lise er rigtig god til Live , fortæller mål , hvad stoffet er lavet af, og så er hun hurtig til af prøve tøjet så man kan se det på .
Firmaet spammer
Firmaet gør selv eller får andre til at spamme reklame rundt på Facebook i diverse grupper, for at få kunder i deres butik.
Da man prøver at gøre dem opmærksome på problemet, bliver man blot kaldt navne og blokeret fra at skrive til dem.
Anbefaler Mapeo ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har for lang tid siden fået trøjer…
Jeg har for lang tid siden fået trøjer fra mapeo. Yderst tilfreds.
Og så sagde jeg ja tak til en trøje forleden. Og den kom 2 dage efter. Og er super fin.
Nyder og handle live på Facebook med…
Nyder og handle live på Facebook med Lise en dejlig pige der er god til og fortælle om varerne
Super service og gode tilbud
God betjening
God betjening , hurtig afsendelse af varer
Varerne var i orden og som forventet
Kan anbefales
Hurtig levering.
Hurtig levering.. god betjening.. ikke bøvlet at bytte, hvis man har fået forkert størrelse. Har handlet der flere gange.
Lige modtaget 2 bluser der blot var…
Lige modtaget 2 bluser der blot var bukket/krøllet sammen og puttet i forsendelsesposen.
Ikke bukket pæne sammen i hver sin pose.
Jeg havde skrevet anden leveringsadresse og alligevel blev den leveret ved fraktureringsadressen. Ikke sikker på jeg skal handle der længere.
Mit første køb og bestemt ikke sidste…
Mit første køb og bestemt ikke sidste køb. Hos mapeo hurtig og præcis service
Har købt 5 bluser
Har købt 5 bluser, alle passede perfekt, hurtig levering er meget tilfreds og vil helt sikkert handle der igen
God kundebetjening.
Jeg har kun godt at sige om Mapeo.
Jeg har købt tøj der flere gange, og har været glad for det tøj jeg har købt.
Jeg har altid fået en god betjening. Også hvis noget skal byttes.
Anbefales varmt.
Lise er veloplagt og fortæller detaljeret om tøjet hun fremviser på fb.
Jeg købte også en lykkepose.
Tøjet deri er lige min stil. Gode farver.
Jeg er fuldt ud tilfreds.
Super service og tøj
Altid en glad og veloplagt Lise som sælger lækkert tøj til fornuftige priser. Pakkerne leveres lynhurtigt og hendes live shows er ikke så lange som andres. Man glæder sig altid til den næste. Kan varmt anbefales ☺️
Fantastisk imødekommende og vikelig god…
Fantastisk imødekommende og vikelig god service, masser er flot tøj for enhver smag 😊
For mange fejl
Meget kort fortalt
Har købt tøj flere gange og desværre har der været fejl i forsendelsen flere gange
Enten sendt noget tøj jeg ikke har bestilt eller har det bestilte manglet
Man får ingen faktura så man skal selv huske hvad det er for tøj man ville ha købt
Har også skulle sende billeder af tøjet jeg ville bestille og alligevel var det forkert det jeg fik
Jeg er ikke kunde hos mapeo mere
Og i øvrigt kan noget af det tøj mapeo sælger købes billigere hos damernes magasin
Jeg er meget tilfreds med tøjet fra…
Jeg er meget tilfreds med tøjet fra Mapeo.dk og derfor 5 store stjerner til jer jeg anbefaler til alle jeg kender
Lise har nogen rigtig fine varer til…
Lise har nogen rigtig fine varer til gode priser. Varen kommer hurtigt. Har virkelig gjort nogle gode køb.
Tip top i orden 😊
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.