Mapeo får mine allerbedste anbefalinger. Jeg har i den grad fået den bedste service på levering og returnering. Og elsker deres live salg hvo Lise er helt fantastisk på alle måder 👍🌸 Kan ikke være... Voir plus

Lise yder Max service hver eneste gang. Hendes lives er grundige omkring størrelser, kvalitet og aldrig problemer med at bytte eller få refunderet. Lise sælger mange lækre tøj mærker som Zhensi, Only... Voir plus

Et fantastisk koncept med tøj i plus-size, Live i web-shop hvor tøjet prøves og man kan se pasform. Desuden masser af super tilbud. Er blevet min foretrukne butik og følger Mapeos live som altid er hy... Voir plus

Mapeo er stedet hvor os piger med former kan få moderigtigt tøj, og Lise er bare rigtig god til at fortælle og fremvise tøjet på lives på en dejlig troværdig facon, hun har altid tid, selv på lives... Voir plus

1. Magasin de vêtements pour femmes

Écrit par l'entreprise

Plus size webshop med tøj i str 42-58. Hos Mapeo finder du en webshop med lækre danske storpig mærker, der følger tidens trends og mode. På Facebook er der dagligt lives , hvor du får tøjet præsenteret med mål og pasform, så du nemt kan købe nyt lækkert storpige tøj live. Plus kvinden kan hos Mapeo finde storpige tøj både i form af kjoler, bluser, bukser jakker og skønne trendy tunikaer. Kig forbi Mapeos plus tøj univers

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Super lækkert tøj og gode priser!

Super lækkert tøj og gode priser!
Modtog desværre nogle forkerte varer... fik pengene tilbage, samt retur-kode med det samme.
Lise er meget imødekommende og serviceminded!
Kun anbefalinger herfra, handler der gerne igen :-)

2 juillet 2020

Rod i butikken

Rod i butikken

Jeg vil starte ud med at sige, at det virkelig er noget lækkert tøj, der bliver solgt. Så er det positive stoppet ved det.
Den 28.06. bestilte jeg 4 stk. tøj, som jeg havde bestilt. Jeg modtog det den efterfølgende onsdag. Der var 1 forkert vare med, som jeg ikke havde bestilt og en vare, der manglede. Desuden havde jeg ikke modtaget en faktura. Jeg kontakter sælger samme dag og fortæller hende, at jeg ikke er interesseret i denne kjole. Jeg får at vide, at den jeg havde bestilt var udsolgt samt at fakturaen var sendt til min email. Det er den ikke - jeg har ikke modtaget nogen mail!! Jeg bliver så spurgt om det er en hvid cardigan, jeg havde bestilt og hvad størrelse det var Det kan jeg klart svare NEJ til. Jeg går aldrig med cardigans . Sælger spørger om jeg kan sende et billede. Om JEG kan sende et billede?? Det må da være muligt at have styr på sit varelager og bestillinger. Jeg rykker senere for svar På situationen og siger, at jeg kan evt. kan bytte den med en fra hendes hjemmeside - som ifølge hende er udsolgt!! Hvis man ved at den er udsolgt, Hvorfor sletter man den så ikke fra hjemmesiden. Jeg får svar tilbage med et billede af den kjole jeg “IKKE havde bestilt“ - samt spørgsmål om hvilken størrelse jeg mangler den i. Hallooo, jeg mangler den overhovedet ikke - jeg har modtaget den allerede og ved en fejl. Den er nu der, hvor jeg får tilbudt at få pengene tilbage - for det som jeg ikke har fået og i øvrigt Heller ikke kunne se hvad var - da jeg ikke har fået en faktura. Jeg skriver kort og godt - jeg vil ikke bruge mere tid på den og at hun skal sende mig en faktura. Den modtager jeg på 9 stk. tøj af 80 kr. 9 stk!!! Der er ingen specifikation over hvad jeg har købt. Men jeg har købt 4, hvoraf den ene var forkert. Desuden er fakturaen påført porto, som var gratis ved køb over 399 kr. Jeg spørger ind til fakturaen omkring porto og får at vide, at det er hun nødt til at gøre regnskabsmæssigt. Jeg har selv haft virksomhed i 3 år og det kunne være en fordel at få en revisor indover, så man ikke skal sende fakturaer, der ikke stemmer til kunder. Jeg tror ikke at jeg har oplevet mere rod før

2 juillet 2020

Super god service

Super god service, kunde nærvær og det er tydeligt at mærke, at det er ildsjæle hos Mapeo.

Gode live streams, du får svar på dine spørgsmål og ikke mindst fantastiske konkurrencer 🙏🏻💕

Jeg er plus size fan

4 juin 2020

Gode oplevelser med mapeo.dk 😀

Jeg har handlet tøj et par gange på mapeo.dk og har absolut ikke haft problemer, personlig betjening i forhold til at bytte og hurtig ekspedition, så jeg er glad for at bruge firmaet 😀👍

1 juin 2020

Sjusket, upræcist og usikkerhed om størrelser

Dette er et fritidsprojekt, og det kan man godt mærke. Jeg havde en rodet og sjusket købsoplevelse, som slet ikke kan sammenlignes med andre webshops.

Jeg bestilte 4 varer. De kom ret hurtigt, men der var fejl. 1 kjole var en helt anden model end bestilt, en bluse var en forkert størrelse. Ved retur refunderede butikken hele ordren, og jeg måtte betale via Mobilepay for den vare jeg beholdt.

I webshoppen blev jeg forvirret vedr. størrelser. Jeg så på mærker jeg kender, hvor jeg ved at jeg bruger str. M. Webshoppen giver dog kun mulighed for at vælge konfektionsstørrelser 44, 46, 48 osv.

Lagerstatus som passer: Uklart pga. alternativ angivelse af str.
Fri fragt: Ved køb over 399 kr. (og i maj 2020 gratis)
Fri retur: Nej
Mail når ordre ekspederet: Nej, men mail fra fragtfirma
Sender fra noreply: Nej, privat hotmailadresse
Butikken sender selv mail med Track and Trace-nr.: Nej

Man får en velkomstmail fra Lise, som fortæller at hun er folkeskolelærer, og kører denne webshop i sin fritid. Det forklarer den noget sjuskede ekspedition. Fremstår ikke professionel.

26 mai 2020

Købte først en kjole-tunika fra…

Købte først en kjole-tunika fra Handberg og det er så lækkert stof,
meget behagelig at have på - modtog den 2 dage efter bestilling
og ingen problemer med handlen👍
Bukser fra Cassiopia var jeg så heldig at vinde i en af de mange skønne
konkurrencer som Mapeo.dk afholder👍 tror det er først gang jeg
bare lige hopper i et par bukser uden nogen problemer, god pasform,
dejligt materiale og sidder godt (siger manden) modtog dem 2 dage
efter beskeden gevinsten😘

14 mai 2020

Mapeo.dk tøj til store kvinder.

Skøn oplevelse at handle hos Mapeo.dk
God kundeservice.
Hurtig levering.
Fantastisk tøj samt god kvalitet.
Absolut at anbefale køb til store kvinder hos Mapeo.dk
Det er helt sikkert ikke sidste gang at jeg handler hos dem ❤️

13 mai 2020

Bedste service

Bedste service. Jeg har købt flere ting, og været meget tilfreds. Aldrig problemer hvis man skal have penge tilbage. Og underCorona krisen, har hun sendt pakken fragtfri og helt til døren . Kan kun anbefale denne butik

20 avril 2020

Så fine ting til plussize piger

Så fine ting til plussize piger, og til gode priser.
Ovenikøbet med fri fragt her i coronatiden.
Har lige modtaget min kjole i dag. Så fin og lækker.
Der er tit live visninger af tøjet, så nemmere at se, om det passer i ens smag (fandt det under begivenheder på deres fb-side)
Kan varmt anbefale at handle her.

8 avril 2020

God service

Da tøjet ikke passe fik jeg hurtigt pengene retur. Super service
Eneste klage; jeg vil også gerne prøve at vinde i konkurrencerne ;-)

7 mars 2020