All in all in klasse samarbejde so far. Dybdegående dokumenter for at forstå vores brand til en start, hurtig og klar kommunikation hele tiden. Proaktivitet fra især Pacco og Julius med løbende opdate... Voir plus
Vi har haft en virkelig god oplevelse med Markeity. Pacco, Jeppe og Julius er enormt dygtige og meget professionelle i deres tilgang. Vi har arbejdet sammen med dem i et godt halvt års tid nu.... Voir plus
Vi har været super tilfredse med samarbejdet med Markeity. De har virkelig løftet vores email marketing til et nyt niveau – både når det gælder øget salg og tilstrømning af nye leads til vores nyhedsb... Voir plus
Vi samarbejdede med Markeity om email marketing, men oplevede over flere måneder et niveau af fejl, dårlige kompetencer og manglende kvalitetssikring. Eksempler fra samarb... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
We transform email marketing into powerful revenue engines for ecommerce brands. We work with some of Denmark's biggest brands, consistently driving 30-50% of total revenue through our strategic email systems. We're founder led with an option for pure performance based payment model, so we only succeed when you do. Our team builds email ecosystems that work around the clock, turning window shoppers into buyers and first-time customers into loyal fans. We handle everything from technical setup to conversion focused campaigns, letting you focus on your business while your email channel becomes your most profitable marketing asset.
Ved Klosteret 12 3 th, 2100, København, Danemark
- +4561111404
- contact@markeity.com
- markeity.com
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
De leverer varen.
Markeity har leveret en ekstraordinær service med vores email marketing. Deres ekspertise og dedikation har været afgørende. Pacco og Jeppes strategier og kreative tilgang har ikke kun forbedret vores email-kampagner, men har også øget vores engagement markant. Samarbejdet har været en fornøjelse, og jeg kan varmt anbefale Markeity til alle, der søger en pålidelig partner
Stærkt team der har styr på tingene
Stærkt team der har styr på deres fagområder og kommer med gode, kreative løsninger på online markedsføring. Min oplevelse er at de også er gode til at kommunikere og komme med løbende opdatering på resultater. Kan anbefales.
Skarpe gutter hos Markeity!
Skarpe gutter hos Markeity!
Har arbejdet med Pacco og Jeppe på flere projekter, og de leverer guld hver gang. Klar anbefaling herfra!
Forbløffende resultater
Jeg har tidligere samarbejdet med Pacco, om et par fælles cases - og har samtidig haft fornøjelse af at følge med, helt fra starten. Han har altid kunne løbe ringe rundt om mig, med konsekvent forbløffende resultater - på alt fra hørbukser, planter, smykker, blyanter m.m. Han er utrolig dygtig til det han gør!
Vikar Specialisten
Professionelt samarbejde, med det ønskede resultat!
5- 🌟🌟🌟🌟🌟
Decent, honest and flexible
Working with Jeppe and Pacco was productive - they are good, honest guys, easy to collaborative with and in our case they were particularly open and flexible about how we could work together since our business model is a little complicated. I appreciated that.
Markeity er præstationsdygtig!
Markeity er en virksomhed som i min bog fortjener 5-stjerner. Drengene er professionelle men sammentidig også menneskelige, det er fedt, at de bringer ærlighed og gennemskuelighed med til bordet, hvilket er noget særligt i forretningsverden. De har styr på deres del og er dygtige. De leverer resultater som er mere end godkendt, hvis man bare efterlever de “krav” som de efterspørger.
Jeg vil klart anbefale andre virksomheder til at give Markeity et skud hvis man skulle have brug for en hånd til at håndtere onlinemarkedsføring. Godt nok er det et par unge knægte, men de har potentiale! Og de kan potentielt tage din virksomhed til nye højder.
Rigtig fin service
Vi har ofte sparret med Markeity hvordan vi skaber profit og ikke bare omsætning via digital marketing. De kan deres kram, underordnet om det er optimering på hjemmesiden, paid socials eller email marketing.
Bedste oplevelse
Jeppe og Pacco ved lige hvad de foretager sig. De har hjulpet mig med opstarten af mine 3 webshops, som på meget kort tid opnåede helt vilde resultater. Hvis i vælger Markeity kan i kun forvente profit. Tak for hjælpen drenge.
Jeg havde aldrig klaret det uden jer.
Markeity har hjulpet mig igang med min webshop Casa Bohr, de er professionelle, dygtige, og står næsten til rådighed 24/7.
De har stor tålmodighed, selvom jeg virkelig ikke ved meget om "denne verden ". Jeg kan kun give dem min allerbedste anbefaling.
Jeg har tit brugt Markeity til at…
Jeg har tit brugt Markeity til at optimere mit setup omkring annoncering og email marketing, de er super gode til at forklare hvorfor X Y Z sker og hvordan vi kan ændre på små tiltag som skaber positive resultater.
Troværdige sparringspartner
At få input fra Markeity har været en nøgleressource. Deres ekspertise har løftet vores egne kompetencer og har forbedret resultaterne markant for vores egne kunder. De har gang på gang givet os værdifuld rådgivning, som vi altid sætter stor pris på. Det er helt fantastisk vi kan sparre sammen og taknemmelige for de altid kun er et opkald væk.
Effektiv SoMe partner!
Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Markeity. De har hjulpet os med, at skabe fine resultater gennem deres ekspertise i annoncering på sociale medier.
Deres tilgang og engagement har gjort samarbejdet problemfrit og det har resulteret i øget synlighed og engagement for vores brand.
Vi sætter pris på deres hurtige respons og evne til at tilpasse sig vores behov. Samlet set har Markeity været en værdifuld samarbejdspartner, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.
Mvh
Ridersdeluxe.dk
Markeity har styr på alt med den digitale markedsføring!
Vores samarbejde med Markeity gennem de seneste 8 måneder har været yderst positivt. De har varetaget vores email-marketing-setup, optimeret vores hjemmeside og ikke mindst stået for vores annoncering på sociale medier og Google.
De svarer altid super hurtigt, og er altid gode at sparre med, hvortil de også kommer med en masse gode idéer og hvad vi kan gøre bedre her og der.
Vi giver derfor vores bedste anbefaling til Markeity. De guider dig hele vejen igennem processen, og det er en fornøjelse ikke blot at føle sig som endnu en kunde i rækken, hvilket vi tidligere har oplevet hos andre bureauer.
Tilfredstillende Oplevelse.
Fuldt tilfreds med samarbejdet med Jeppe !
Som nyopstartet virksomhed, fungerede online markedsføring super fint.
Efter 13 måneder vurdere jeg at onlinemarkedsføring stadig kan betale sig for min forretning både iforhold til de leads der kommer, og ikke mindst det netværk der kan følge med.