Super gode priser, fin kvalitet ift pris, lynhurtig levering. Vi har handlet der nogle gange og samme fine oplevelse hver gang. Vi kommer helt sikkert igen.
Lisez les avis des autres
For det første er priserne helt vild gode uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Levering er meget hurtigt og kundeservicen er helt i top. Har købt herfra 3 gange indtil videre og kommer... Voir plus
L'entreprise a répondu
Købte surprise pakker. Fin kvalitet og mange forskellige varer. Der var dog gengangere. Jeg vandt en t-shirt på lykkehjul der blev afsendt indenfor få timer. Når man betaler ekstra (19 kr) og beder om... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin de vêtements
- Grossiste en vêtements
- Magasin de vêtements pour hommes
- Magasin de vêtements imprimés
- Magasin de vêtements pour femmes
- Magasin de vêtements professionnels
Écrit par l'entreprise
Hos Marmalade Co. tilbyder vi prisvenligt hverdagstøj i et hav af farver – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Find det perfekte hverdagstøj!
Coordonnées de contact
Danemark
- marmaladeco.dk
A répondu à 44 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
God oplevelse klar anbefaling
Virkelig hjælpsom kundeservice! Hurtig levering af MEGET stor ordre. Virkelig billig pris for fornuftig kvalitet. Virkelig en god oplevelse de kan klart anbefales!

Hurtig levering!
Hurtig levering!
En god oplevelse, hurtig levering og god service på nogle varer jeg skulle bytte i forhold til størrelse.

Réponse : Marmalade Co.
Hurtig levering og gode varer
Jeg bestilte noget forskelligt tøj d. 14/3 om aftenen og jeg kunne allerede hente min pakke d. 17/3. Tøjet er i super kvalitet og er allerede blevet brugt meget.
Super service, levering og varer!

Réponse : Marmalade Co.
Hurtig levering og god service
Hurtig levering og god service. Dejligt at alt fungerer.

Réponse : Marmalade Co.
Smidig leverans och väldigt bra…
Smidig leverans och väldigt bra kvalitet för pengen!!

Réponse : Marmalade Co.
Super billigt modsat mange andre steder…
Super billigt modsat mange andre steder og samme slags produkt

Réponse : Marmalade Co.
Jeg har alle de mange gange jeg har…
Jeg har alle de mange gange jeg har handlet hos jer fået en fantastisk service
Alle i familien er utrolig glade for det lækre jogging tøj. Både børn, voksen og momse og morfar ☺️

Réponse : Marmalade Co.
Som altid en god oplevelse
Som altid en god oplevelse. Lækkert tøj, og stort udvalg..

Réponse : Marmalade Co.
Hurtig levering. Super kvalitet. Nem bestilling. Ingen problemer.

Réponse : Marmalade Co.
Tøjet er i god kvalitet og det kom…
Tøjet er i god kvalitet og det kom rettidig.
Desværre var der fejl i leveringen, men fik god svar da jeg skrev til dem.

Ekstrem dårlig service/kundeservice
Jeg bestilte noget i fredags, Ved bestilling inden kl 15 skulle det blive leveret næste dag. Jeg tilkøbte forsikring og ekspreshåndtering, men har intet modtaget, ud over en meddelse om, at min ordre er modtaget. To mails til firmaet forbliver ubesvaret. Køb ikke hos dem.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.