Niet eens de ene ster waard. Betaald, niks gekregen, klantenservice die je in een loop zet steeds dezelfde mail stuurt. Eigenlijk zouden we gezamenlijk aangifte moeten doen. Ze waren eerst bergman mod... Voir plus
Lisez les avis des autres
Slecht bedrijf, beschrijven de kleding als top kwaliteit, maar het is rommel uit China. Maattabel van de site gebruikt broek helaas wel 3 maten te groot. Retour kost te veel en is voor rekening van... Voir plus
L'entreprise a répondu
Er staan nu naast Marnesse Mode nog een karrevracht andere Chinese dropshippers op Social Media. Elke dag komen er nieuwe bij, want: dit verdienmodel loont tenminste! 😅 Dit komt in éen week... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mooie jurk en goede kwaliteit voor de prijs. Levering duurde iets langer maar dat stond eigenlijk al aangeven op de site dus geen verrasing. Zou wel weer hier bestellen.
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 95 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Heb een bestelling bij Bergman Mode…
Heb een bestelling bij Bergman Mode gedaan, ik wacht nu al 3 weken op de levering. Intussen bestaat Bergman Mode niet meer en is het Marnesse Mode geworden.
Het enige wat je krijgt is, uw bestelling komt er aan.

Réponse de Marnessemode
Let op en bestel hier niets
Let op: Dit is de nieuwe naam van het offline gehaalde Bergman Mode!Review:Trap hier niet in! Dit bedrijf zat tot voor kort achter Bergman Mode (Dorcom Digital). Zodra die website offline werd gehaald vanwege de enorme hoeveelheid klachten en de waarschuwing van de Consumentenbond, zijn ze direct onder de naam Marnesse Mode verdergegaan. Het is exact dezelfde misleidende dropshipper. Kleding komt rechtstreeks uit China, de kwaliteit is ondermaats en ze weigeren de wettelijke retourkosten te vergoeden of het volledige aankoopbedrag terug te storten. Bestel hier absoluut niets!

Réponse de Marnessemode
Waardeloos loos bedrijf !!!!
Waardeloos loos bedrijf laat hun kleding uit China laat komen!!!
4 korte broeken besteld, niet goed natuurlijk, teruggestuurd. Moest zelf 27 euro verzendkosten betalen. Toen het in china was nog eens 22 euro inklaringskosten. Dus al met al 43 euro terug gehad van de 92 euro aanschaf.
Mijn advies : slechtste bedrijf ooit!!!!!
Koop hier niets!!!! Heb 15 mailtjes gestuurd voor ik mij geld terug had!!!
DUS PAS OP!!!!

Deze winkel heette eerst Bergmanmode
Deze winkel heette eerst Bergmanmode. Ik wacht nog steeds (2 weken) op de bestelling van een jurk die voor 40 euro en 80 euro onder twee verschillende namen werd aangeboden. Mailtje gedaan...kreeg een AI antwoord terug. Dacht slim te zijn door de goedkoopste na te bestellen.. Wat heb ik daar spijt van! Inmiddels is de naam van de webwinkel veranderd. Een onmogelijk retourbeleid. Alles komt uit China en retours zijn voor eigen kosten.

Réponse de Marnessemode
Just a rip off from china
Just a rip off from china. They had Bergman Mode before and they went out of business. If you want to return your products it costs 54 euro to China. They pretend they are Dutch …

Réponse de Marnessemode
Zelfde bedrijf als Bergmanmode.com…
Zelfde bedrijf als Bergmanmode.com nieuwe naam zelfde dropshipper niet kopen hier

Réponse de Marnessemode
Was bergmanmode, een en al ellende!
Naam veranderen! Wat een flut webshop. Geld nog steeds niet terug.

Oplivhters,voorheen Bergman mode
Oplivhters,voorheen Bergman mode! Hieruit heb ik een bestelling gedaan nooit aangekomen! Geen hulp,maar doorschuiven rtc. Dus OPGELET!

Réponse de Marnessemode
Wat ben ik stom geweest...
Wat ben ik stom geweest dat ik niet EERST op TrustPilot heb gekeken, voordat ik een bestelling plaatste... Doe het niet... Dropshipping, oplichting, waardeloze klantenservice... Ik wil eigenlijk gewoon mijn geld terug (:

Dropchipper via China
Temu zooi, snel verder kijken.
Slechte kwaliteit
Misleidende foto’s
Belabberd retour beleid

Nog niet eens 1 ster eigelijk
Nog niet eens 1 ster eigelijk, zwembroek 2 weken voor mn vakantie besteld 2 dagen voor vertrek mail dat het binnen zou zijn. Tot het heden nogsteeds geen zwembroek en ben al bijna een maand terug.

Trap er niet in
Trap er niet in. Dit is de oude Bergman Mode. Is echt chinese troep en het retourbeleid is dramatisch. Koop er niets

Alles gaat beroerd
Zeer trage levering, slechte kwaliteit product. Je besteld in Nederland, maar het product wordt vanuit China geleverd. Een retourzending wordt erg moeilijk gemaakt. Deze Marnesse Mode heette voorheen Bergman Mode

Laat je niet foppen! Dit is Bergman mode
Laat je niet foppen door de gelikte website! Alles wordt rechtstreeks uit China geïmporteerd met levertijden die niet kloppen. Wil je retouren? Dan betaal je de verzendkosten én douane kosten voor China.
Bedrijf was eerst Bergman mode en nu Marnesse mode.
Check de reviews Bergman mode, spreekt voor zich..

Niet kopen! Chinese troep
Niet kopen! Dit is een dropshipping partij. Voorheen genaamd bergmanmode met heel veel slechte reviews.
De producten hebben een hele slechte pasvorm en dus heel anders dan de foto’s.
Retour sturen kan maar met hoge retourkosten omdat je het zelf terug naar China moet sturen.

Temu kwaliteit
Voorheen Bergman Mode, scoort ook 1 ster uit bijna 800 reviews. Stuurt Temu / Shein kwaliteit producten uit China en als je wilt terugsturen moet het op eigen kosten naar China (€30-€60).

Leugenaars!
Zie vorige review. Voorheen bergman mode verkopen slechte Chinese kopieën. En als je een onbruikbaar product aangeleverd krijgt (lijkt niet op foto en omschrijving) is de enige optie om je geld terug te krijgen het op eigen kosten terugsturen naar China. De enige woorden die ik hiervoor heb is pure oplichting!!!!! BLIJF WEG BIJ DIT BEDRIJF!!!

Niet te vertrouwen
Niet te vertrouwen! Zodra je (popup) advertenties ziet met fotomodellen waarvan het hoofd niet op de foto staat: weet dan dat je te maken hebt met onbetrouwbare types, zoals dropshippers!
Ze lokken je met nederlands of duits klinkende handelsnamen als Bergman, of Marnesse mode.
De foto's zijn dezelfde als die Bergman mode gebruikt(e).
Twijfel je: google dan even via Trust Pilot en je weet genoeg. Vertel het door!!!!

L’expérience Trustpilot