Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var på julemarked på Egeskov Slot hvor jeg stødte på MAS SELECTION, hun havde en bod med en masse lækre produkter, alt fra tasker til handsker til hår accessories. Da jeg desværre ikke fik købt no... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde et spørgsmål til produktet og skrev en chat mandag sidst på dagen. Der kom hurtigt et svar, hvilket jeg ikke havde forventet. Der kom også en mail, som jeg svarede på. Pga. hurtigt og posi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

MAS SELECTION har et godt udvalg af mange forskellige funktionelle tasker. Ejer selv Baltetaske MS i sort. Den har mange rum, hvilket gor det nemt at kunne organisere sine ting. Den sidder behageligt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er første gang jeg har bestilt fra Mas Selection, da jeg fandt nogle fine hårspænder derfra. Jeg fik min pakke indenfor et par dage og de havde lagt en flot hårelastik med i pakken som gave. Sup... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de sacs
  2. Boutique d'accessoires de mode
  3. Boutique de sacs à main

Écrit par l'entreprise

MAS SELECTION er en dansk webshop, der specialiserer sig i funktionelle tasker og accessories til den prisbevidste forbruger. Vores sortiment består af nøje udvalgte kvalitets tasker og accessories, der kombinerer pris, funktionalitet og tidløse design.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Virksomheden er hurtig og har nogle…

Virksomheden er hurtig og har nogle gode produkter

17 avril 2026

Hej Birgit,

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er virkelig glad for, at du er tilfreds både med vores produkter og levering.

Meget hurtig ekspedition

Meget hurtig ekspedition

Utrolig flot indpakning

10 avril 2026

Hej Lotte,

Vi er virkelig glade for at høre, at du oplevede en hurtig ekspedition, og at indpakningen levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os. ❤️

Vi håber, du bliver glad for din taske, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen. 🥰

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækkert tørklæde til en god pris

Lækkert tørklæde til en god pris, og som var lige som jeg forventede🤩

25 mars 2026

Hej Jette,

Tusind tak fordi du brugte tid på at skrive denne anmeldelse, det betyder meget for os. Vi er rigtig glade for at høre, at tørklædet levede op til dine forventninger, og at du er tilfreds med både kvaliteten og prisen. 🥰

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang! ❤️🌷

Noté 4 sur 5 étoiles

var rigtig glad kom hurtig og er glad…

var rigtig glad kom hurtig og er glad det er ikke sidste gang jeg handler med jer

9 mars 2026

Hej Birgit,

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både leveringstiden og dit køb. Det betyder meget for os!

Noté 5 sur 5 étoiles

nemt at bestille og betale

nemt at bestille og betale. Fine hårspænder. God info ang. levering. hurtig levering. alt pakket godt ind, fin emballering.

9 mars 2026

Hej Susanne,

Tusind tak fordi du brugte tid på at skrive denne anmeldelse, det betyder meget for os. Vi er meget glade for at høre, at bestilling, levering og emballering levede op til dine forventninger. Rigtig god fornøjelse med hårspænderne – og tak fordi du handlede hos os. 🥰

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang! ❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

God service hurtig levering der gik kun…

God service hurtig levering der gik kun 3dage før varen var leveret
Godt produkt er meget glad for den

8 mars 2026

Hej Gitte,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse, det betyder meget for os. Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med tasken, servicen og den hurtige levering. 🥰❤️

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang! 🫶🏻

Andong
Stifter af MAS SELECTION

Jeg er glad for tasken

Jeg er glad for tasken. Har masser af rum lige som jeg kan lide det.
Og hurtig levering af MAS selection.
Klar anbefaling herfra

27 février 2026

Hej Inge

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for din anbefaling. Det betyder meget for os! 🫶🏻Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds både med tasken og leveringen. 😊

V i glæder os til at byde dig velkommen igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Igen en god oplevelse at handle her

Igen en god oplevelse at handle her. Lækkert produkt til fin pris og perfekt at afhente varen på stedet

6 mars 2026

Hej Agnete,

Tusind tak fordi du har valgt os igen. Det glæder os meget at høre, at du endnu en gang har haft en god oplevelse hos os, og at du er tilfreds med både produktet og prisen. Dejligt også at høre, at afhentning på stedet fungerede perfekt for dig. 😊❤️

Andong
Stifter af MAS SELECTION

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har kun gode oplevelser og er meget…

Jeg har kun gode oplevelser og er meget tilfreds 👍😊

26 février 2026

Hej Ingrid,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du har haft gode oplevelser og er meget tilfreds. 💗 Din feedback betyder meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen. 🥰

Hej Lise,

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er virkelig glad for, at du er tilfreds både med vores service og levering. 🥰❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Har handlet et par gange og det…

Har handlet et par gange og det fungerer fint 👍🤗.

19 février 2026

Hej Jette,

Det glæder os meget at høre, at du har handlet hos os flere gange, og at det fungerer fint. Tusind tak fordi du vælger os igen og for din tillid. ❤️ Vi sætter stor pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Super sød og imødekommende butik og…

Super sød og imødekommende butik og selvfølgelig fantastisk vare der er smukkere end foto ❤️ Tak for den fine gave vedlagt 🌸 Jeg kommer igen mvh Samia

12 février 2026

Kære søde Samia,

Hvor blev vi bare glade for at læse din fine anmeldelse – og tusind tak for dine søde ord ❤️ Det betyder alverden for os!

Det gør os ekstra glade, at varen var endnu smukkere end på billederne. Hvor er det dejligt, at du kunne lide den lille gave, vi lagde ved. 🥰

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen. Du er altid hjertelig velkommen!

Taske

Har modtaget en fed taske, til ikke ret mange penge. Den kom hurtigt, og uden problemer.
Det bliver *min* butik fremover.
Tak

11 février 2026
Avis spontané

Hej Ulla,

Tusind tak fordi du brugte tid på at skrive denne anmeldelse, det betyder meget for os. Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med tasken, prisen og den hurtige levering. Det betyder meget for os, at du vil bruge vores butik fremover – du er altid velkommen!

Rigtig god fornøjelse med din nye taske, og tak for tilliden 💛

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, hurtig levering, god kvalitet.

Pga. hurtigt og positivt svar bestilte jeg varen, et bælte. Den modtog jeg to dage efter sammen med en ekstra lille ting og en personlig hilsen.
Bæltet er af god kvalitet og lever fuldstændig op til forventningen.

5 février 2026

Hej Andrea,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🥰
Det glæder os virkelig at høre, at du havde en positiv oplevelse – både med vores kundeservice og med det nye bælte til din datter. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver den hurtige levering, den personlige hilsen og kvaliteten af produktet. Din feedback motiverer os til at fortsætte det gode arbejde.
❤️ Vi håber, bæltet vil give din datter glæde i lang tid, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart! 🫶🏻

Noté 5 sur 5 étoiles

Flot taske til god pris. Anbefales! :)

Flot taske, til virkelig god pris. :) Hurtig afsendelse. Anbefales. :)

3 février 2026

Hej Anna

Tusind tak fordi du brugte tid på at skrive denne anmeldelse, det betyder meget for os. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds både med vores produkt og levering. 😊❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte en taske og betalte

Jeg bestilte en taske og betalte, kunne så hente den næste dag. Yderst tilfreds med varen, ligeledes service. Kan kun anbefale firmaet.

22 janvier 2026

Hej Jenny,

Tusind tak fordi du brugte tid på at skrive denne anmeldelse, det betyder meget for os. ❤️ Jeg er virkelig glad for, at du har haft en positiv oplevelse hos os og at tasken lever helt op til dine forventninger. 🥰

Jeg håber at se dig igen snart.

God og hurtig levering.

God og hurtig levering.

20 janvier 2026

Hej Lena,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er virkelig glad for, at du er tilfreds med levering.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var virkelig hurtigt jeg fik min…

Det var virkelig hurtigt jeg fik min vare

19 janvier 2026

Hej Helle,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse – det betyder meget for os. Vi er virkelig glade for, at du er tilfreds med den hurtige levering. 🫶🏻

Helt perfekt

14 janvier 2026

Hej Lene,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse, det betyder meget for os. Vi er så glade for at høre, at din første oplevelse hos os har været så god, og at du var tilfreds med det hele.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang!

Hej Lis,

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus