Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var på julemarked på Egeskov Slot hvor jeg stødte på MAS SELECTION, hun havde en bod med en masse lækre produkter, alt fra tasker til handsker til hår accessories. Da jeg desværre ikke fik købt no... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde et spørgsmål til produktet og skrev en chat mandag sidst på dagen. Der kom hurtigt et svar, hvilket jeg ikke havde forventet. Der kom også en mail, som jeg svarede på. Pga. hurtigt og posi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er første gang jeg har bestilt fra Mas Selection, da jeg fandt nogle fine hårspænder derfra. Jeg fik min pakke indenfor et par dage og de havde lagt en flot hårelastik med i pakken som gave. Sup... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de sacs
  2. Boutique d'accessoires de mode
  3. Boutique de sacs à main

Écrit par l'entreprise

MAS SELECTION er en dansk webshop, der specialiserer sig i funktionelle tasker og accessories til den prisbevidste forbruger. Vores sortiment består af nøje udvalgte kvalitets tasker og accessories, der kombinerer pris, funktionalitet og tidløse design.

Coordonnées de contact

God taske

Glad for tasken

10 septembre 2024

Réponse : MAS SELECTION

Tusind tak fordi du brugte tid på at skrive denne anmeldelse. Jeg er rigtig glad for, at du er glad for vores taske.

Rigtig godt 😊

1 août 2024

Hej Benedikte

Tusind tak fordi du brugte tid på at skrive denne anmeldelse. ❤️ Jeg er rigtig glad for, at du er glad for både vores produkt. 🥰

Noté 5 sur 5 étoiles

Quality products and fast delivery 🚚

26 juillet 2024

Réponse : MAS SELECTION

Thank you so much for taking your time to write this review. I am really happy that you are satisfied about our products and the fast delivery. 😊❤️

Best regards,
Andong

Enestående service

Enestående service - en sjældenhed idag - min varmeste anbefaling 👍 og tasken er super fin til prisen 🙏🏻✨

30 juin 2024

Kære Ulla,

Tusind tak fordi du brugte tid på at skrive denne anmeldelse. ❤️ Jeg er rigtig glad for, at du er glad for både vores service og produkt. Det betyder meget for os. 💓

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode produkter og super service.

Har købt tre produkter, er super tilfreds med dem, og oplevet en super service. Det er absolut ikke sidste gang jeg handler der, kan klart anbefales.

4 juin 2024

Kære Marie

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er virkelig glad for, at du er tilfreds både med vores service og produkterne. ❤️

Jeg sætter stor pris på din feedback og din beslutning om at handle hos os igen. ❤️

Jeg håber at se dig igen snart!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig ekspedition og levering.

Super hurtig ekspedition og levering.
Tasken levede op til min forventning.
Jeg kan anbefale at handle her.
Irene Dalby

2 juin 2024

Hej Irene

Tusind tak for din anmeldelse! Jeg er meget glad for, at du har haft en positiv oplevelse hos os. Det glæder mig, at du også er tilfreds med vores produkt. 🥰

Vi ser frem til at se dig igen snart! ❤️

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside. Virkelig fin vejledning. Hurtig levering. Jeg handler der gerne igen 🔆

20 mai 2024

Kære Kirsten

Tusind tak for din anmeldelse. ❤️ Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores hjemmeside, vejledning og levering.
Vi sætter stor pris på din feedback og din beslutning om at handle hos os igen.

Vi håber at se dig igen snart!

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god og hurtig service👌

Rigtig god og hurtig service👌 Jeg er virkelig glad for de to tasker, som jeg har købt. Go kvalitet til prisen. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg køber noget igennem det firma😃

29 avril 2024

Hej Bonnie,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du var tilfreds med både vores service og produkter. Det betyder meget for os at give vores kunder en god oplevelse, og vi er stolte af at du har mærket det.

Vi sætter stor pris på din feedback, og vi vil fortsat stræbe efter at levere den bedste service og de bedste produkter til vores kunder. Vi håber at se dig igen snart! 😊❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, god pris, og tasken lever op til mine forventninger

16 mars 2024

Réponse : MAS SELECTION

Tusind tak for din anmeldelse. ❤️ Jeg er virkelig glad for, at du er tilfreds både med vores service og tasken. ❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækker kvalitet og god service

Lækker kvalitet og god service.
Super fine tørklæder, det er en rigtig god kvalitet til en god pris🤩

13 mars 2024

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækker kvalitet af bæltetasken til en…

Lækker kvalitet af bæltetasken til en god pris, hurtig levering og nemt at navigere rundt på hjemmesiden!

13 février 2024

Réponse : MAS SELECTION

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er virkelig glad for, at du har haft en positiv oplevelse hos os.

Hurtig

Hurtig levering👍👍

3 février 2024

Hurtig levering, smukke varer

Hurtig levering og virkelig fine accessories. Er især glad for mine scrunchies og hårklemmer, så fine.

4 février 2024

Réponse : MAS SELECTION

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er virkelig glad for, at du er tilfreds med produkterne. ❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Stilet bæltetaske, i god kvalitet

MAS SELECTION har et godt udvalg af mange forskellige funktionelle tasker. Ejer selv Baltetaske MS i sort. Den har mange rum, hvilket gor det nemt at kunne organisere sine ting. Den sidder behageligt på skulderen. Det er en taske jeg er meget glad for:)

31 janvier 2024

Réponse : MAS SELECTION

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er virkelig glad for, at du er tilfreds med bæltetasken. ❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Very beautiful and excellent quality…

Very beautiful and excellent quality product. Fast shipping and delivery with an excellent communication. I received my product sooner than i was even expected. I ordered a backpack and a very beautiful scarf and i receive compliments everyday.

29 janvier 2024

Réponse : MAS SELECTION

Thank you very much for the review. I am so happy that you are satisfied with our product and service. 😊

Best regards
Andong owner of MAS SELECTION

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode funktionelle produkter til gode priser

Stort udvalg af funktionelle produkter til gode priser. Du gør en rigtig god handel hos MAS SELECTION. Dertil er der god service og hurtig levering.

26 janvier 2024

De bedste anbefalinger herfra

De bedste anbefalinger herfra. Har købt to tasker, de er virkelig praktiske og rummelige og til en god pris.
Bruger en til skole og en til shopping.
Super god service og et stort udvalg

11 janvier 2024

Noté 5 sur 5 étoiles

Great service and good products.

Jeg har Monica shopper, MS klassisk crossbody sort og MS funktionel crossbody beige fra MAS SELECTION. De er i rigtig flotte, god kvalitet og funktionelle. Elsker dem.

28 janvier 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har ikke smagt vinen endnu

God oplevelse

8 janvier 2024

Kære Leise

Jeg tror, ​​du har givet den forkerte anmeldelse, du har ikke købt vin hos os. Jeg kan se, at du har købt en blå crossbody/skuldertaske af os for en uge siden. Jeg håber du kan lide tasken. ❤️

Har købt en taske

Har købt en taske - som er i super god kvalitet og er funktionel
Tak for dejlig service og masser af smil

3 décembre 2023

Réponse : MAS SELECTION

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er så glad for at høre, at du kan lide vores produkt og service. 😊❤️

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus