MAXA.no Avis 125

TrustScore 4 sur 5

3,8

Veldig fornøyd med opplevelsen hos MAXA.no. Nettsiden var oversiktlig og enkel å bruke, og jeg fant raskt akkurat den manualen jeg var ute etter. Bestillingsprosessen gikk smidig uten noe tull, og d... Voir plus

Har støtt i kø på mail mange dager på rad uten å få noe svar eller informasjon . Har ikke fått noe svar av dere, mangler fortsatt en kolli. Jeg har nå venta i 51 dager!!!. Dagene går enda. Dere reklam... Voir plus

L'entreprise a répondu

Maxa leverte svært bra ! Del av et produkt manglet i leveringen, men dette fixet de lett og snart var alt kommet tilrette. Løfteplattformen er forøvrig svært solid, og benyttes på et kommersiellt gym... Voir plus

Bestilte 10 kg club, men fikk 10kg dumbbell. Tok kontakt, og de løste det raskt og profesjonelt. Riktig vare sendes, og jeg fikk beholde den som ble sendt feil – den har allerede fått nytt liv hos m... Voir plus

1. Magasins d'appareils de fitness

Écrit par l'entreprise

Vi tar treningen din til neste nivå! Hos MAXA er vi besatt av å gjøre trening morsommere, smartere og mer effektiv. Vi selger innovative og bærekraftige produkter som hjelper deg med å maksimere prestasjonen din – enten du ønsker å bli sterkere, raskere eller bare føle deg på topp. Vi nøyer oss aldri med "good enough". Vi presser grensene, tester nytt og sørger alltid for å levere produkter som faktisk gjør en forskjell. Og viktigst av alt – vi vil at du skal få en kundeservice i verdensklasse, fra første klikk til siste repetisjon. Vi hjelper deg å MAXE treningen din!

3,8

18 décembre 2025
Logo de MAXA.no

Réponse : MAXA.no

Hello,

Thank you for your feedback. We are sorry to hear that you are not satisfied with our customer service. I can see that you contacted us and received assistance with your matter within 24 hours.

I can also see from your order confirmation that one item in your order had a longer delivery time. Orders are packed and shipped to the customer as soon as the order is complete.

We regret that you are not satisfied with your purchase experience and we take your feedback seriously.

Kind regards,
Team Maxa

Dårlig

Vanskelig og vurdere en vare som ikke har blitt levert. Bestilte varen i slutten av desember og jeg har ennå ikke mottatt varen den 19 januar

26 décembre 2025

Jeg kjøpte en manual

Jeg kjøpte en manual. Kommunikasjonen fra selskapet var god og jeg fikk beskjed når varen kom fram. Forsendelsen tok lang tid, men det går bra. Jeg fikk halv pris sammenlignet med den lokale sportsbutikken. Jeg er derfor veldig godt fornøyd.

16 janvier 2026

Det er mer enn 16 dager siden…

Det er mer enn 16 dager siden bestilling, og pakken er enda ikke sendt fra dere. Hvor lenge må jeg vente??????

16 janvier 2026
Logo de MAXA.no

Réponse : MAXA.no

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din.

Vi beklager at leveringen av den bestilte varen tok lengre tid enn forventet. Jeg kan se at romaskinen har kommet frem til deg. Håper du er fornøyd med varen du har bestilt.

Vi beklager igjen forsinkelsen i leveransen.

Varme hilsener
Team Maxa

Varen som kom var ikke som avbildet på…

Varen som kom var ikke som avbildet på nettsiden. Gjelder Gymstick Airmag Pro romaskin.
Har kontaktet kundeservice og venter på svar. Det har ikke vært mulig å få svar på telefonnummer som er oppgitt, så kommuniserer på mail.

4 décembre 2025

Lang leveringstid

Står kort leveringstid - gått tre uker og jeg har bare mottatt 1 av 2 kollier…

Vanskelig å nå på telefon.

13 janvier 2026

Kjøpte meg et par padelsko på tilbud

Kjøpte meg et par padelsko på tilbud. Skoene var litt for liten, så jeg spurte om å få bytte de i 1 størrelse større. Da fikk jeg beskjed om at tilbudet nå var utgått for 1 dag siden. Det var helt uaktuelt å bytte skoene i en annen størrelse med mindre jeg betalte mellomlegget ettersom skoene nå lå til fullpris.

12 janvier 2026

Fikk alt som bestilt

Fikk alt som bestilt. Gode priser. Noe treg levering og svartid på henvendelser men bestilte i høysesongen så er forståelig.

29 novembre 2025

Fikk masse feil varer. Null rettelse!

Bestilte treningsutstyr og fikk masse feil. Reklamerte, og hadde først dialog. Purret gjentagende via mail. Snart et år har gått, får ikke de rette varene, ingen svar, og ikke pengene tilbake. Høy risiko å bestille fra dette firma.

10 janvier 2025

Bestilte en 40kg kettlebell den 29ende…

Bestilte en 40kg kettlebell den 29ende desember 2025. Det er nå 07 januar, jeg har hverken fått bestillingsbekreftelse, ordrebekreftelse eller noe som helst.

Jeg prøver å ringe i de tidene som står på siden, men får bare en ferdiginnspilt "vi kan ikke svare på telefonen for øyeblikket". Jeg sendte mail den 05 januar og har fortsatt ikke hørt noe.

Veldig useriøst, de kan ikke hvert fall svare på tlf slik att jeg vet om den er bestilt eller ikke, slik att jeg kan kjøpe fra en annen plass. Er de gått konkurs? Er det svindel? Jeg vet rett og slett ikke, får ikke kontakt med de.... Litt uprofesjonelt spør du meg.

30 décembre 2025

Bra maskin lett montering

Bra Ro-maskin lett montering, lett å reise opp fra gulv da den kun veier ca 20 kg å den kan lagres stående. Litt lav men uproblematisk. Enkelt display
Dette er en bra investering til hjemmebruk med moderate motstandsnivåer som du enkelt vrir på et hjul som klikker når du forandrer nivå. Enkelt å greit. Levering som avtalt, presis .

4 décembre 2025

Leveringen svikter

Altså, hadde jeg fått ski-ergen som jeg har kjøpt, så hadde jeg vært fornøyd. Skiergen skulle leveres den 22.12, men jeg fikk kun plattformen, ikke selve skiergen. Nå er det den 4 januar. Maxa sier at de tror de vet hvor resten er, men jeg får ikke kontakt med DSV (transport selskapet). Maxa sier at de har sendt varen, men hvor i alle dager er den? Jeg begynner å bli utålmodig nå, og frustrert siden ingen vet hvor varen min er.

3 décembre 2025