Goede kwaliteit, maar om uit te zoeken welke maxi cosy bij welke basic hoort trekt op niets. Dit vind ik geldklopperij! Werk toch met 1 zelfde onderstel waar alle maxi cosy's op passen!
Lisez les avis des autres
Ik heb een bestelling gedaan bij maxicosi.nl. De bestelling heb ik 30 juli 2026 geretourneerd, ik heb een bewijs van het retourlabel waar et track en tracenummer duidelijk op vermeld staat. Het pa... Voir plus
Reinste Masche. Auf keinen Fall bei Maxi-Cosi irgendetwas bestellen. Kundenservice: 3. (die antworten immern, aber das bringt dir nichts, wenn dein geld für 2 monate geblockt ist) Kundenzu... Voir plus
Wat een verschrikkelijk bedrijf. CO sleeper besteld, deze is nooit aangekomen. Moest na zelf bellen horen dat ons adres zogenaamd niet erkend was, nou ik heb elke dag bestellingen en er gaat nooit wat... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Niet bereikbaar
Ruim een maand gelden een maxi Cosi geretourneerd. Nog steeds is het niet gecrediteerd en zowel per mail, telefonisch als per chat zijn zij onbereikbaar.
Als je belt tijdens openingstijden zeggen zij dat je buiten de openingstijden belt en later maar terug moet bellen!
Slechte service.....
Waardeloze klantenservice, defect product
- Eerste een kapotte autostoel geleverd, daarna telkens lang moeten wachten op antwoord op simpele vragen. Reactietijd eerder weken dan dagen.
- Retourformulier moet je van hun krijgen maar sturen ze niet
- Telefonisch onbereikbaar. Stellen dat ze op bepaalde momenten gebeld kunnen worden, echter krijg je een bandje dat ze gesloten zijn.
- Willen alleen repareren en geen nieuw product opsturen terwijl ze een defect product leveren. In het geval van een autostoel voor je kinderen toch vrij cruciaal dat het veilig is en veilig voelt
Koop hier niks!!
Vanaf de aanschaf al problemen met de Maxi cosi coral 360. Het kleine zitje in de maxi cosi kan er niet uit worden geklikt. Enige oplossing vanuit Maxi Cosi zelf is om het product naar hun op te sturen en te laten repareren. De duur is circa 2 weken. Je kan toch niet 2 weken zonder autostoeltje als je een baby hebt. Te gek voor woorden! Retourneren doen ze ook niet aan. Bizar slechte producten en service voor zo veel geld!
Onderdelen breken af!!
Onderdelen breken af!!! Gordel kan gewoon zelf afgedaan worden tijdens het rijden. Levensgevaarlijk. Betreft een nieuwe stoel van 192 euro!! Schandalig
Gisteren mijn 3 in 1 kinderwagen binnen…
Gisteren mijn 3 in 1 kinderwagen binnen gekregen. Super tevreden over de kwaliteit en kleur.
Alleen ik heb hem aangeschaft voor €360. En deze ochtend is die afgeprijsd naar €300. Gemaild of ze iets konden betekenen. Gewoon terug sturen en opnieuw bestellen. Doos van een meter waar je de spullen never nooit meer in terug krijgt. ..
Maxi cosi titan
Er braken onderdelen af. Non-conform product dus. Van klantenservice geen gehoor, echt schandalig. Deze autostoel kraakt daarnaast verschrikkelijk tijdens het rijden en de bekleding van de bank gaat eraan. Review proberen te plaatsen, maar Maxi cosi plaatst geen negatieve reviews op eigen website.
Bij mij is een bovenstuk kapot gekomen
Bij mij is een bovenstuk kapot gekomen. We proberen contact op te nemen en vullen formulier in maar er word telkens gezegd dat zij niks kunnen vinden in hun systeem. Ik bestel een keer via de site waar je niet direct telefonisch in contact kan en gebeurt dit, dus eerste en laatste keer via hun!!
Slechte prijs kwaliteit verhouding
Afgelopen juni bij Prenatal een Maxi-Cosi Leona2 buggy gekocht. De prijs-kwaliteit verhouding is waardeloos. Na 4 maanden buigen de wielen om waardoor de buggy voorover klapt. Kan je de buggy niet meer met 1 hand besturen omdat deze alle kanten op zwabbert.
Tot nu toe nog geen oplossing van zowel Prenatal als Maxi-cosi klantenservice zelf mogen ontvangen.
Geen ster waardig eigenlijk!
Geen ster waardig eigenlijk!
Maxi cosi biedt een speciale autostoel aan voor kinderen met heupdysplasie, hiervoor moet je je wel van tevoren aanmelden. Heel logisch, echter hebben wij na 3 maanden nog niets gehoord. Ook hebben wij 4x het contactformulier in gevuld hier geven zij ook geen gehoor aan. Heb er werkelijk spijt van dat wij autostoelen van maxi cosi hebben gekocht, wat een trieste bedoeling!
Kwaliteit en Service van Maxi Cosi
Als vaste klant bij Prenatal ben ik enorm goed geholpen met de producten van Maxi Cosi.
Na 5 maanden gebruik was ik niet tevreden met een bepaald type Maxi Cosi stoel en heb destijds de nieuwste stoel Mica Pro kunnen meekrijgen.
Kwaliteit tegen een prima prijs, zeker vergeleken met het aanbod van de concurrenten. In mei 2022 ook nog gebruik kunnen maken van een cashback actie van € 50,- dus houd de website goed in de gaten
BESTEL NIET ONLINE
Voor 1300 euro aan spullen besteld bij Maxi-cosi. DHL heeft meerdere keren niet geleverd waarna het terug ging naar Maxi-cosi. Bij de derde keer opsturen eindelijk eens wat mogen ontvangen. Maar de Pebble 360 miste (+/- 350 euro). Nu ik met een half setje zit is de kans dus groot dat ik een losse Pebble moet kopen. De baby laat niet op zich wachten, maar Maxi-cosi doet lekker rustig aan en neemt maanden de tijd om te antwoorden op simpele vragen.
Zodra Maxi-cosi je geld heeft kan je fluiten naar producten en de service. Ik raad aan spullen van maxi-cosi NIET ONLINE TE BESTELLEN.
Ik probeer al sinds januari in contact…
Ik probeer al sinds januari in contact te kopen. Heb het online contactformulier al 2 keer ingevuld en heb via Facebook een bericht achtergelaten. We zijn nu bijna april. Waardeloos!
Ze zijn te lamlendig om een vraag te beantwoorden.
Ze zijn te lamlendig om een vraag te beantwoorden over een product, blijkbaar is verdienste belangrijker dan service aan klanten.
Reageren niet op klantcontact
Reageren niet op klantcontact. Twee maanden geleden aanvraagformulier voor de happy-hips-"service" ingevuld, maar ik wacht nog steeds op antwoord. Die ga ik ook niet krijgen als ik de andere ervaringen zo lees.
Handleiding verschrikkelijk
Stoel is prima, maar die handleiding is verschrikkelijk (alleen plaatjes geen tekst).
Zeer slecht
Zeer slecht, levert uit onder andere naam. Gooit het bij garantie op dat zij niet verantwoordelijk zijn
Disgusting customer service
Sold me a faulty car seat and refused to send an exchange or adequate store credit. Clearly does not care about infant safety , just want your money. Awful customer service
Rem kapot, nooit reactie
Meerdere keren een formulier ingevuld om contact te krijgen. Ben al wéken aan het wachten en nog steeds niet.
Heb een kinderwagen waarvan de rem kapot is. Letterlijk levensgevaarlijk!
Twee weken geleden een bestelling…
Twee weken geleden een bestelling geplaatst van ruim 1000 euro. Hiervoor gekozen vanwege snelle levering. Echter nog steeds niks ontvangen. Levering is teruggestuurd met DHL. Meerdere keren contact opgenomen via mail. Enige antwoord wat ik ontvang is dat er iets is misgegaan. Maar wordt niet meegedacht voor een oplossing. Telefonisch onbereikbaar. Heel erg teleurgesteld in deze service
Slechte ervaring met Maxi Cosi
Zeer slechte klantenservice. Telefonisch niet bereikbaar. Geen aanrader!