Ik kocht dit masker in maart 2025. Ik vond de pasvorm niet geweldig, maar na gebruik was mijn huid super zacht en stralend en dat was natuurlijk waar het mij om begonnen was. Ook het feit dat je de st... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik ben ontzettend lief en behulpzaam geholpen toen ik door een technische fout van mijn kant mijn masker niet meer gebruiken kon. De communicatie was zo vriendelijk en ik had het gevoel dat iedereen... Voir plus
L'entreprise a répondu
Goede communicatie. Nu 3 weken in gebruik en nog geen spectaculaire verandering, maar ook op laagste stand en kortste tijdsduur gebruikt tot nu toe om op te bouwen zoals aangeraden. Huis voelt na gebr... Voir plus
L'entreprise a répondu
De communicatie verliep supervlot en de bestelling kwam snel aan, wat meteen een fijne eerste indruk gaf. Het masker zelf voelt aan als een product van hoge kwaliteit en zit aangenaam op het gezic... Voir plus
L'entreprise a répondu
Maxi Meilleur bied natuurlijke anti aging huidverzorging door led lichttherapie. Maxi Meilleur heeft als Nederlands beautytech-merk, zich gespecialiseerd in wetenschappelijk onderbouwde huidverzorging door red light therapy en biedt hoogwaardige gezichts- en decolleté led therapie die rimpels, acne en pigmentvlekken effectief aanpakken met bewezen led technologie. Maxi Meilleur staat voor betrouwbare huidverbetering zonder agressieve ingrediënten of invasieve behandelingen – gewoon vanuit huis.
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Ondanks de Nieuwjaarswisseling was het een zeer snelle levering.Top! Het bedrijf hield mij via e-mails ook goed op de hoogte van alle handelingen,met ook een korte video,hoe het masker gebruiken,ook helemaal top! Het masker is van stevig kwaliteit en voelt toch zeer zacht aan.Sluit mooi om het gezicht dankzij de stevige,verstelbare zijbanden.Tevens zit er een duidelijk gebruiksaanwijzingen boekje bij.De afstandsbediening is makkelijk te bedienen,om verschillende tijdzones en kleur led-verlichting in te stellen.Ik ben Super Blij met dit masker,zit enigzins een glow op mijn gezicht,na 3 sessies en ben daarom héél benieuwd naar 't resultaat over paar weken.Zeker een aanrader!!

Réponse de Maximeilleur
Ik ben superblij met het Maxi Meilleur LED masker! Vanaf het eerste gebruik voelt het al als een echte spa-ervaring thuis. Het masker zit comfortabel, is makkelijk in gebruik en ziet er ook nog eens futuristisch uit 😍
Na een paar weken merkte ik dat mijn huid er frisser en egaler uitziet. De verschillende LED-standen zijn fijn afgestemd op wat je huid nodig heeft, en het is heerlijk om even 10–15 minuten te ontspannen terwijl het masker zijn werk doet.
Wat ik vooral fijn vind, is dat het perfect past in mijn routine: even opladen, masker op, relaxen — klaar. Geen gedoe, wel resultaat. Absoluut een aanrader voor iedereen die zijn huidverzorging een luxe upgrade wil geven! ✨💆♀️

Réponse de Maximeilleur
Snelle bezorging product en alles ziet er goed uit.

Fijne snelle levering!
Mooi product, mooi verpakt en duidelijke beschrijving.
Zit comfortabel

Réponse de Maximeilleur
Beetje late levering door de feestdagen maar snelle reactie van de medewerkers. Nog maar 2 keer het masker gebruikt , nog niet veel ervaring dus.
Mooi stevig masker, wel zwaarder dan verwacht. Voorlopig de aangenaamste ervaring om zo wat liggend te dragen. Juist nog oplossing voor de neusvleugel die ziet na afloop wat rood.
Denk vooral belangrijk de instructies te volgen en op te bouwen.

Masker goed verpakt.
Makkelijk in gebruik.
Heb het pas een paar dagen gebruikt ben benieuwd naar de lange termijn.

Réponse de Maximeilleur
Super snel bezorgd! Gelijk ermee begonnen. Eerste 3 dagen laagste stand op 15 min en daarna verder opgebouwd super tevreden!

Réponse de Maximeilleur
Blij met de aankoop van het maxi meilleur pro masker! Nu ruim een week in huis en het is echt een ontspan moment. Aan mijn huid zie ik het nog niet direct maar het voelt al wel wat ‘steviger’ aan. Mooi dat er verschillende led verlichting op zit en de oog bescherming voelt ook aangenaam. Kortom: nu al heel erg blij ermee!

Very good experience.
The product is functioning and the results are visible.

Réponse de Maximeilleur
Snelle levering. En een geweldig apparaat. Nu al 3x gebruikt en merk al verschil.

Réponse de Maximeilleur
Mijzelf getrakteerd op dit product, ik was wat sceptisch maar gebruik het product nu bijna 2 weken en heb het idee dat ik nu al resultaat zie! Mijn huid ziet er egaal en stevig uit 😀 Zeer tevreden tot nu toe!

Prachtig Masker ontvangen.
Makkelijk in gebruik en goede beschrijving.
Nu nog 4 weken gebruiken en zien of we resultaat hebben.

Réponse de Maximeilleur
Snelle verzending, luxe uitstraling qua verpakking, duidelijke handleiding en heel fijn dat je mobiel bent met het LED masker op. Masker is zacht en flexibel en die 15-20 min/ 4x per week zijn echt momentje voor mijzelf. Al met al tevreden!

Réponse de Maximeilleur
Het masker snel ontvangen ondanks dat ik in het buitenland woon. Ik heb online veel maskers vergeleken en deze kwam telkens weer naar voren. Ik ben hem nu voor het eerst aan het proberen, de gebruiksaanwijzing is heel duidelijk en eenvoudig te begrijpen. Ben heel benieuwd naar het resultaat!

Réponse de Maximeilleur
Heel klantvriendelijk! Super makkelijk in gebruik. Heel fijne ervaring.

Réponse de Maximeilleur
Ik heb dit LED masker nu 5 keer gebruikt en merk nu al verschil. Mijn huid oogt egaler en frisser. Fijn product en makkelijk in gebruik. Ben benieuwd naar het effect op de langere termijn!

Réponse de Maximeilleur
Net een week in gebruik. Duidelijke gebruiksaanwijzing per mail (met video) en ook een handig boekje met tips in de doos. Voor resultaten moet ik het product langer gebruiken, maar voor nu zeer tevreden.

Réponse de Maximeilleur
Snelle verzending. Een goed passend led masker met de juiste informatie en de juiste hoeveelheid infrarood licht en meerdere verschillende behandelingen.
Timer voor 30 20 en 15 min. Je kan zelf instellen en switchen tussen modus. Ik ben er blij mee en ben bezig met de behandelingen, dat heeft wat tijd nodig maar ben pas net begonnen. En het bevalt mij zeker ,over een klein aantal weekjes zal het resultaat zichtbaar worden. Al vind ik dat het na de eerste paar keer toch wel een rustig gevoel lijkt te geven in me gezicht.

Réponse de Maximeilleur
En savoir plus sur les différents types d'avis.