Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik kocht dit masker in maart 2025. Ik vond de pasvorm niet geweldig, maar na gebruik was mijn huid super zacht en stralend en dat was natuurlijk waar het mij om begonnen was. Ook het feit dat je de st... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben ontzettend lief en behulpzaam geholpen toen ik door een technische fout van mijn kant mijn masker niet meer gebruiken kon. De communicatie was zo vriendelijk en ik had het gevoel dat iedereen... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede communicatie. Nu 3 weken in gebruik en nog geen spectaculaire verandering, maar ook op laagste stand en kortste tijdsduur gebruikt tot nu toe om op te bouwen zoals aangeraden. Huis voelt na gebr... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De communicatie verliep supervlot en de bestelling kwam snel aan, wat meteen een fijne eerste indruk gaf. Het masker zelf voelt aan als een product van hoge kwaliteit en zit aangenaam op het gezic... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de santé et beauté

Écrit par l'entreprise

Maxi Meilleur bied natuurlijke anti aging huidverzorging door led lichttherapie. Maxi Meilleur heeft als Nederlands beautytech-merk, zich gespecialiseerd in wetenschappelijk onderbouwde huidverzorging door red light therapy en biedt hoogwaardige gezichts- en decolleté led therapie die rimpels, acne en pigmentvlekken effectief aanpakken met bewezen led technologie. Maxi Meilleur staat voor betrouwbare huidverbetering zonder agressieve ingrediënten of invasieve behandelingen – gewoon vanuit huis.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Happy Wife

Cadeau voor mijn vrouw! Happy wife happy life want ze is er erg blij mee. Gemakkelijk in gebruik ook.

17 décembre 2025

Hi Jordie, Dankjewel voor je leuke review!✨

Wat fijn dat je cadeau zo goed in de smaak valt — happy wife, happy life inderdaad 😉

Mooi dat het masker ook zo makkelijk in gebruik is. Geniet ervan!

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden van de service en het masker!

Wat een kwaliteitsvolle service! Het masker komt in een heel verzorgde doos en de opberghoes is heel handig. Het masker voelt heel kwaliteitsvol aan. Het blijft goed op je gezicht zitten. Ik vind de afstandbediening die er bij zet erg handig, net als de automatische programma's. Ik heb het masker al bijna twee weken in gebruik en merk al een duidelijk verschil op de roodheid van mijn huid. Top!

18 décembre 2025

Hi Maaike, Wat een mooie review, dankjewel!✨

Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over zowel de service als het masker, en dat alles — van verpakking tot gebruik — zo goed bevalt.
Super fijn ook dat je na bijna twee weken al verschil merkt in de roodheid van je huid, dat is echt een mooie stap 💛

Fijn

Snelle verzending, mooi stevig product. Fijn in gebruik

17 décembre 2025

Réponse de Maximeilleur

Dankjewel voor je fijne review Anne!

Wat goed om te horen dat de verzending snel was en dat het product stevig en prettig in gebruik aanvoelt.

Veel plezier met je lichtmomentjes!

Fijne klantenservice

Helaas door de bezorging een fout gemaakt. Maar alles werd meteen opgelost!
Netjes verpakt en helemaal klaar om het te gaan gebruiken!

16 décembre 2025

Dankjewel voor je fijne review!✨
Wat vervelend dat er iets misging bij de bezorging, maar heel fijn om te horen dat alles direct is opgelost.

Mooi dat alles netjes verpakt aankwam en klaar was voor gebruik. Geniet van je behandelingen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Het masker komt in een prachtige doos…

Het masker komt in een prachtige doos waardoor het al een cadeautje is om uit te pakken.
Het masker voelt degelijk aan en is makkelijk in gebruikt. Na een paar dagen heb ik al wel het idee dat mijn huid wat zachter en egaler wordt.
Ik ben benieuwd hoe het resultaat is na een paar weken/maanden gebruik

15 décembre 2025

Hi Petra,

Dankjewel voor je mooie review!✨
Wat leuk dat het uitpakken al als een cadeautje voelde, dat vinden we belangrijk.

Fijn ook dat je huid nu al zachter en egaler aanvoelt; dat is een mooie eerste stap.
We zijn benieuwd wat je de komende weken gaat merken!

perfecte delivery datum

had mijn twijfels over de leveringsdatum. is immers een kerstcadeau voor mijn vrouw. maar inderdaad is geleverd geworden binnen de beloofde termijn. product zelf ziet er goed uit. werking zullen we na kerstmis weten.

13 décembre 2025

Réponse de Maximeilleur

Hi Dominique, Dankjewel voor je eerlijke review!
Heel fijn om te horen dat het cadeau netjes binnen de beloofde termijn is geleverd, zeker rond de feestdagen is dat extra belangrijk.

Mooi dat het product er goed uitziet, we hopen dat het na kerst ook in gebruik net zo goed bevalt.

Prima masker

Prima masker. Voelt kwalitatief hoogwaardig. Eenvoudig in gebruik. Het boekje met de gebruiksaanwijzing is wel heel beknopt, hoe lang je de accu moet opladen staat er bijvoorbeeld niet in.

Snelle verzending.

4 décembre 2025

Réponse de Maximeilleur

Dankjewel voor je eerlijke review!✨
Fijn om te horen dat het masker kwalitatief hoogwaardig aanvoelt en prettig in gebruik is, en dat de verzending snel verliep. Dank ook voor je feedback over de handleiding, die nemen we zeker mee om onze informatie verder te verbeteren.

Mooi product!

Erg blij met mijn masker! Mooi verpakt, niet meer dan nodig is! Handleiding is duidelijk en handig om gelijk te kunnen beginnen.
Het masker zelf lijkt iets te lang voor mijn gezicht maar zit wel comfortabel. Overal, ben ik blij!

Dankjewel voor je fijne review!✨

Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met het masker en dat je direct goed kon starten dankzij de duidelijke handleiding.

geweldig!!

Dankjewel!!

Heel blij mee!

Na lang onderzoek gekozen voor het maxi meilleur pro led masker. Ik kon niet wachten tot het binnenkwam, maar dit was gelukkig echt super snel met fijne verzendupdates. De mooie doos geopend met een prachtig masker erin. Na een week dragen heb ik al het idee dat ik verbetering in mijn huid zie, en zo makkelijk in gebruik! Ik ben er heel blij mee❤️

Réponse de Maximeilleur

Wat een prachtige review, dankjewel!

Zo fijn om te lezen dat je na je zoektocht zo blij bent met je keuze!
Geweldig dat je na een week al verbetering merkt én het masker zo makkelijk vindt in gebruik 💛

Aanrader

Betrouwbare site.
Tot dusver heel blij met het led-masker.
Duidelijke en degelijke afstandsbediening en voldoende opties.

Réponse de Maximeilleur

Wat goed om te horen dat je de site betrouwbaar vindt en zo tevreden bent met het led masker.
Fijn dat de afstandsbediening en opties duidelijk en prettig in gebruik zijn, dat vinden we belangrijk.

Bedankt voor het delen van je ervaring!

Aankoop Led masker pro

Er waren problemen met FedEx (zoals altijd met die leverfirma) maar Lisa bij Maxi Meilleur heeft ons enorm snel geholpen. De firma mag blij zijn met zo iemand als werknemer!
Zeer blij ook met onze recente aankoop van het Led masker. Te vroeg om al resultaat te hebben.
Het apparaat werkt perfect en is zeer 'user friendly'

Réponse de Maximeilleur

Dankjewel voor je uitgebreide en eerlijke review!

Wat vervelend van de levering, maar heel fijn om te horen dat Lisa je snel heeft kunnen helpen, service vinden we ontzettend belangrijk.

Mooi om te lezen dat je zo tevreden bent met het apparaat en dat het gebruik zo prettig verloopt. Wij zijn ook blij met jou als klant!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele fijne toevoeging van mijn…

Hele fijne toevoeging van mijn dagelijkse huidverzorging. Mijn huid lijkt ook rustiger te worden. Echt een rustmoment voor jezelf EN je huid.

10 décembre 2025

Hi Saskia,

Wat fijn om te horen dat het masker zo’n mooie toevoeging is aan je dagelijkse routine. Een rustmoment voor jezelf én een huid die rustiger wordt, dat is precies waar we het voor doen.

Geniet van deze fijne momenten voor jezelf!

Noté 5 sur 5 étoiles

Het uitpakken was een cadeautje

Het uitpakken was een cadeautje. Heerlijk luxe verpakt met fijne en duidelijke instructies over het gebruik. Ben net gestart en kan niet wachten om morgen weer zo'n momentje voor mezelf te hebben

9 décembre 2025

Hi Leonie,
Dankjewel voor je lieve review!✨
Wat leuk dat het uitpakken al als een cadeautje voelde, en heerlijk dat je nu al uitkijkt naar je volgende momentje voor jezelf.
Veel plezier met je lichtmomenten!

Top led masker

Erg tevreden met het led masker. Ik zie na enkele dagen al een mooie glow. Lekker momentje voor jezelf.

8 décembre 2025

Réponse de Maximeilleur

Super om te horen dat je al na een paar dagen een mooie glow ziet en zo geniet van je momentje voor jezelf.

Blijf vooral lekker genieten!

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooi geleverd in doos en opbergzakje.

Mooi geleverd in doos en opbergzakje.
Van te voren keurige instructie mail gehad voor het gebruik.
Bijgeleverd boekje goede uitleg.
Na 2 weken gebruik nu al zichtbaar resultaat

7 décembre 2025

Hi Annemarie,

Dankjewel voor je mooie review!✨
Wat fijn om te horen dat de levering netjes was en dat je iets had aan de instructiemail en het boekje, dat maakt het starten vaak zoveel makkelijker.

Geweldig dat je na twee weken al zichtbaar resultaat ziet, dat is echt een prachtige eerste stap 💛

Noté 5 sur 5 étoiles

Tot nu toe erg blij met mijn aankoop…

Tot nu toe erg blij met mijn aankoop van het led masker. Mijn huid voelt heel zacht na gebruik en ziet er fris uit. Ik heb hem vooral aangeschaft voor mijn rosacea huid, ik moet hem nog langer gebruiken om te ervaren of het masker hierbij gaat helpen.
Ik heb ook even contact gehad, omdat ik iets in het gebruik niet helemaal snapte en er werd heel snel en vriendelijk gereageerd.

5 décembre 2025

Hi Claire,

Dankjewel voor je lieve review!

Wat fijn om te horen dat je zo’n goede eerste indruk hebt en dat je huid zacht en fris aanvoelt na gebruik, dat is een mooie start.
We helpen graag snel en vriendelijk, geniet van je lichtmomentjes!

Positief!

Nog te vroeg voor echte resultaten nav gebruik maar in beginsel tevreden over het gemak van het plaatsen van een bestelling, tussentijds goed op de hoogte gehouden en een heldere handleiding.

Ik ben benieuwd over een paar weken!

4 décembre 2025

Hi Chantal,

Goed om te horen dat het bestellen soepel verliep en dat de handleiding duidelijk is, dat proberen we altijd zo makkelijk mogelijk te maken.
Neem gerust even de tijd, vaak zie je na een paar weken nog meer verschil!

Pro Series - Full glow set

Ik heb de Pro Series - Full glow set nu twee keer gebruikt en het voelt echt als een mini-spa behandeling in mijn eigen woonkamer. Terwijl ik ontspannen op de bank zit, kan mijn huid rustig genieten van de behandeling.

Na gebruik ziet mijn huid er net wat frisser en meer in balans uit. Het is nog vroeg om grote veranderingen te zien, maar de eerste ervaring is zeker positief.De maskers zitten comfortabel en voelen luxe aan. Ik ben heel benieuwd wat het op de langere termijn doet!
Fijn om zo’n stukje verwennerij gewoon thuis te hebben!

3 décembre 2025

Hi Viola,
Dankjewel voor je prachtige, uitgebreide review!✨Precies dat moment van ontspanning gunnen we iedereen.

Fijn ook dat je huid na gebruik al frisser en meer in balans lijkt, en dat de volledige led set comfortabel voelt.

Geniet van jouw verwenmomentjes thuis!

Correcte en tijdelijke afhandeling

Correcte en tijdelijke afhandeling. Product is ook in orde

27 novembre 2025

Hi Christoph,

Fijn om te horen dat alles correct en vlot is afgehandeld en dat het product naar wens is.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus