Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik kocht dit masker in maart 2025. Ik vond de pasvorm niet geweldig, maar na gebruik was mijn huid super zacht en stralend en dat was natuurlijk waar het mij om begonnen was. Ook het feit dat je de st... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben ontzettend lief en behulpzaam geholpen toen ik door een technische fout van mijn kant mijn masker niet meer gebruiken kon. De communicatie was zo vriendelijk en ik had het gevoel dat iedereen... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede communicatie. Nu 3 weken in gebruik en nog geen spectaculaire verandering, maar ook op laagste stand en kortste tijdsduur gebruikt tot nu toe om op te bouwen zoals aangeraden. Huis voelt na gebr... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De communicatie verliep supervlot en de bestelling kwam snel aan, wat meteen een fijne eerste indruk gaf. Het masker zelf voelt aan als een product van hoge kwaliteit en zit aangenaam op het gezic... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de santé et beauté

Écrit par l'entreprise

Maxi Meilleur bied natuurlijke anti aging huidverzorging door led lichttherapie. Maxi Meilleur heeft als Nederlands beautytech-merk, zich gespecialiseerd in wetenschappelijk onderbouwde huidverzorging door red light therapy en biedt hoogwaardige gezichts- en decolleté led therapie die rimpels, acne en pigmentvlekken effectief aanpakken met bewezen led technologie. Maxi Meilleur staat voor betrouwbare huidverbetering zonder agressieve ingrediënten of invasieve behandelingen – gewoon vanuit huis.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

Top! Zowel bedrijf als product!

Wat is er goed aan dit bedrijf; topproduct, mooie verpakking, geweldige prijs/kwaliteit en ook niet onbelangrijk zeer prettige en snelle communicatie.
Kortom een tevreden klant!

8 juin 2025

Réponse de Maximeilleur

Wat een super lieve reactie Miranda ✨ Fijn om te horen dat onze producten en service wordt gewaardeerd

Groetjes van ons team❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisch LED-masker – een verslaving voor twee!

Ik ben ontzettend blij met het LED-masker van Maxi Meilleur! In het begin werkte het masker even niet, maar dat was gelukkig snel opgelost. Sindsdien werkt het perfect en gebruik ik het bijna dagelijks.

Het grappige is dat mijn man er inmiddels ook helemaal verslaafd aan is geraakt – hij gebruikt het élke dag. Soms moeten we zelfs ‘vechten’ over wie het als eerste mag gebruiken! 😉

Het masker voelt comfortabel aan en mijn huid ziet er zichtbaar frisser en rustiger uit sinds ik het gebruik. Echt een aanrader voor wie op zoek is naar een momentje voor zichzelf én een stralende huid.

Bedankt Maxi Meilleur voor dit fijne product!

29 mai 2025

Whauw Sibel ✨
Wat geweldig om te horen dat jij en je man zo genieten van de LED Therapie. We zijn super blij met je lieve reactie en we hopen dat we jullie mogen blijven verassen.

Groetjes van ons hele Team Maxi Meilleur ❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijn masker en bedrijf reageert snel op vragen

Bol had een fout gemaakt met de levering van het masker. Maximeilleur heeft snel gereageerd op mijn mail en na een telefoongesprek het perfect opgelost. Ik gebruik het masker nu een aantal dagen, het is prettig in gebruik, duidelijke instructies. Nu afwachten hoe het resultaat gaat zijn.

21 mai 2025

Réponse de Maximeilleur

Lieve (Ezz), zoals wij met ons team al aangaven doen we het met enorm veel plezier. We zijn blij dat we alle zijlen bij konden zetten, zodat je alsnog op tijd jouw spullen binnen hebt gehad!

Bedankt voor je vertrouwen en jouw reactie. Dit is waarvoor we het doen!

Team Maxi Meilleur

Wat een fijn led masker

Ik heb lang getwijfeld, maar uiteindelijk toch een led masker gekocht. En ik moet zeggen dat ik er geen spijt van heb. Wat een fijn masker. Het is ook een verlichte ontspanning, even 20 minuten niks doen. Super simpel en eenvoudig te bedienen.

Vanwege de goede recensies en de hele fijne specificaties gekozen voor dit masker. Dus twijfel je nog, zeker doen het is het meer dan waard!!!

19 mai 2025

Réponse de Maximeilleur

Whauw Danielle! Wat fijn om te horen dat we jou hebben mogen helpen en dat je zo tevreden bent. Dat is waarvoor wij het doen.

We weten zeker dat je lang plezier van de LED Therapie zal hebben en hopelijk kunnen we jou in de toekomst ook nog eens van dienst zijn!

Groetjes van ons team ❤️ Maxi Meileur

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een fijn contact met Maximeilleur

Wat een fijn contact met Maximeilleur, snel en behulpzaam!! Ik woon op Bali en dat betekend dus veel zon, dit is echt een uitkomst voor mijn huid!

13 mai 2025

Réponse de Maximeilleur

Wat lief dat je jouw ervaring met ons deelt ✨ Zeker op een zonnige plek als Bali kan je huid soms wat extra liefde gebruiken – geweldig dat ons LED-masker jou daarbij helpt.

Geniet van je stralende huid en de zon!
Liefs, ❤️ Team Maxi Meilleur

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisch LED-masker – een echte gamechanger voor mijn huid!

Ik gebruik het LED-masker van Maxi Meilleur nu een paar weken en ik ben ontzettend tevreden met de resultaten. Mijn huid ziet er zichtbaar rustiger en egaler uit, en ik merk dat roodheid en kleine onzuiverheden veel sneller verdwijnen. Het masker voelt redelijk comfortabel aan op het gezicht en is heel makkelijk in gebruik. Je kunt kiezen uit verschillende lichtstanden, afhankelijk van wat je huid nodig heeft – ideaal!

Wat ik vooral fijn vind, is dat ik het gewoon thuis kan gebruiken tijdens een momentje voor mezelf. Even 10-20 minuten ontspannen en ondertussen werken aan een gezonde, stralende huid. De batterij gaat lang mee en het design ziet er ook nog eens strak en luxe uit.

Al met al een topaankoop die echt iets toevoegt aan mijn huidverzorgingsroutine. Aanrader!

12 mai 2025

Lieve Reno!

Wat zijn we blij met klanten zoals jou ✨ Bedankt voor het delen van jou ervaring en we weten zeker dat je nog lang plezier van hebben van jouw behandelingen!

Hopelijk mogen we jou in de toekomst nog eens helpen.

Maximeilleur LED masker

Mooi vormgegeven LED-masker dat prettig zit. Erg tevreden met de kwaliteit. Ben benieuwd naar de resultaten op langere termijn.

9 mai 2025

Réponse de Maximeilleur

Lieve Mevrouw Sijtsma! Wat een fijn om te horen dat uw ervaring zo positief is. Wij hopen dat het al uw resultaten opleveren dat u wil!

Groetjes van ons ❤️ het Team van Maxi Meilleur

Goede klantenservice

Goede klantenservice. Snelle respons bij vragen. Het masker ziet er zéér degelijk uit bij ontvangst en is mooi verpakt. Nog maar één week gebruikt en ik voel nu al dat mijn huid mooier straalt. Ik ben benieuwd naar het vervolg bij langer gebruik.

21 avril 2025

Hi Liesje!

Wat fijn dat we jou hebben mogen helpen en dat je al zo snel resultaat ziet. Wij vinden het ook geweldig dat onze pre-orders zo fijn worden ontvangen. Hopelijk kunnen we jou in de toekomst nog eens van dienst zijn.

Groetjes van ons ❤️ Team Maxi Meilleur

Noté 5 sur 5 étoiles

Na drie keer al veelbelovend resultaat

De eerste ervaring was met de klantenservice: ze reageerden snel en geduldig op mijn vragen. Daarna een aantal x gebruikt met het programma waarmee alle kleuren langskomen. Zo hoef ik er niet zelf over na te denken en heb ik van alle kleuren de voordelen. Het masker zit lekker en de oogkapjes zorgen ervoor dat het licht niet in mijn ogen schijnt zodat ik gewoon kan kijken zonder dat het licht in mijn ogen schijnt. Mijn huid (ik heb last van rosacea) ziet er nu al rustiger uit. De lijntjes zullen wat meer tijd nodig hebben. Mijn zoons acne wordt al na drie keer gebruik minder! Kortom: wij hebben het 'licht' gezien!

31 mars 2025

Lieve Janneke,

Wat zijn wij blij met jou als klant en wat een geweldige review! Super fijn dat we jou hebben kunnen helpen met ons LED masker.

Bedankt voor jouw feedback en hopelijk mogen we je nog een keer van dienst zijn!

Groetjes van ons team ❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had vroeger andere merk gekocht…

Ik had vroeger andere merk gekocht maar Maxi Meilleur nog krachtiger dan andere merk en ik ben heel tevreden van .

29 mars 2025

Hi Aysel,
Wat fijn dat je we jou nu ook helpen kunnen helpen met jouw LED Therapie. Heel veel plezier met het masker!

Noté 5 sur 5 étoiles

Praktisch, comfortabel en persoonlijk!

Na lang zoeken uiteindelijk uitgekomen bij Maxi Meilleur, en zonder spijt. Hele prettige communicatie met het bedrijf met de vragen die ik had rondom het product. Ik ben altijd wel gevoelig voor die persoonlijke touch bij zulke producten. Daarnaast werkt het echt ideaal. Het komt in een prachtige doos binnen en er zitten duidelijke instructie videos bij. Het is gemakkelijk te combineren als je in huis bezig bent met andere klusjes of tv kijken o.i.d.
Thanks team Maxi!! Heel blij mee :)

4 mars 2025

Lieve Stijn ✨

We zijn trots wanneer we zulke geweldige feedback ontvangen, super fijn dat we jou hebben mogen helpen. Hopelijk kunnen we je in de toekomst nog eens helpen, twijfel niet als je nog eens een vraag hebt!

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een geweldige service !!!!

Zó blij met het masker! Het werkt echt super fijn. Het werkt heel makkelijk met afstandsbediening en ook dat je keuze hebt uit verschillende standen is fijn.
Vriendelijk bedrijf met zeeeerrr goede service! Reageren snel op mail en verlenen TOPservice.
Ik kan hun zeker aanbevelen!

21 mars 2025

Hi Lidy ✨

Wat fijn dat je zo geniet van het led gezichtsmasker en we zijn super blij met jouw review!

Heel fijn dat de extra service ook gewaardeerd wordt, dan geven we dit natuurlijk ook graag!

Top klantenservice

Super fijn en snel geantwoord op vragen via de mail. Hun face-mask is topproduct; zie duidelijk al verschil in uitstraling!

21 mars 2025

Hi Rob ✨

Wat fijn dat we je hebben mogen helpen, ook met de andere vragen die je had. Super fijn dat jij al heerlijk kan genieten!

Noté 5 sur 5 étoiles

Even puzzelen. Snelle en vriendelijke freactie als je een vraag hebt

De handleiding vond ik wat lastig, maar uiteindelijk lukte het. Zodra ik een vraag stelde kreeg ik heel snel antwoord. Zelfs in het weekend. Je voelt dat ze je echt willen helpen. Zeer vriendelijk.
Blij met het apparaat

31 janvier 2025

Réponse de Maximeilleur

Wat super fijn dat we jou hebben kunnen helpen met de vragen en jouw feedback. We zijn super dankbaar dat we dit kunnen doen ❤️

We hebben op onze website nu apart de instructiepagina verbeterd aan de hand van jouw feedback!

Groetjes van ons Team ✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Een heel fijn LED gezichtsmasker!

Na veel positieve reviews gezien te hebben, stond dit masker al een tijdje op mijn wensenlijstje. Wat ben ik blij dat ik hem nu heb. Hij maakt de verwachtingen waar. Het is makkelijk in gebruik en het belangrijkste, het doet echt wat voor je huid! Twijfel je nog? Niet doen en verwen jezelf!

14 mars 2025

Hi Wendy ✨,

Bedankt voor je geweldige review, wat zijn we blij met klanten zoals jou! Wij wensen je nog erg veel plezier met ons masker en horen graag als we nog eens kunnen helpen in de toekomst! ❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn huid is echt opgeknapt!!

Wat een heerlijk masker, de kwaliteit is zoveel beter dan mijn vorige masker van een ander merk. Deze voelt zacht en luxe aan, snijd niet bij de oren. En mijn huid heeft na 3 weken al een mooie glow, mijn fijne lijntjes en rimpels zijn zeker al vermindert en mijn huid voelt veel steviger. Ik ga zeker door met deze een paar keer per week gebruiken, het is ook fijn dat alles in de travel bag past en mee op vakantie kan. Ik ben heel benieuwd hoe mijn huid er over een paar weken uit ziet.

26 février 2025

Réponse de Maximeilleur

Hi Sandy, wat een fijn dat we jou zo goed hebben mogen helpen✨
Bedankt voor je review!

Aanrader

Ik gebruik het masker iets meer dan een maand. Ik ben zeer enthousiast. Mijn huid is nu al egaler en heeft meer glow. Daarnaast is het masker ook heel handig in gebruik. 30 minuten pure ontspanning mét resultaat, een aanrader!

24 février 2025

Hi Liesbeth, Bedankt voor je leuke review op bol & op trustpilot! ✨
Dit is echt super leuk voor ons om te horen omdat wij ook heel erg ons best doen voor jou.

Groetjes van het hele Team Maxi Meilleur ❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een goede communicatie en fijne…

Wat een goede communicatie en fijne tips om het masker te gaan gebruiken. Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Ik werd constant op de hoogte gehouden van mijn order. Erg benieuwd naar de mooie resultaten voor mijn gezicht. Keep up the good work!

6 février 2025

Hi Marielle, Bedankt voor je leuke review! ✨
We zijn echt super blij met jou als klant en vinden het ook erg fijn dat jij het vertrouwen hebt gehad in de pre-order!

Noté 4 sur 5 étoiles

Na het masker heb ik een stralende huid…

Na het masker heb ik een stralende huid en minder pofferig gezicht. Ik heb wel een klein hoofd dus het masker komt niet helemaal lekker uit en zit mond opening op mijn kin 😅 ik gebruik het nu een paar weken en ben benieuwd wat het brengt over paar maanden!

7 janvier 2025

Hi Maaike,

Bedankt voor de leuke review! Wat fijn dat wij jou zo goed hebben mogen helpen!

Groetjes ❤️ Team Maxi Meilleur

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus