Meget professionelt tilgang til kursets indholdt. Underviser, Mette er helt fantastisk med masser af gode historier fra “real live” som man kan huske i lang tid. Fantastisk forplejning både morgenm... Voir plus
Lisez les avis des autres
Generelt er det en meget positiv oplevelse at besøge MBK A/S. De ansatte lever op til mine forventninger om at være dybt professionelle samtidig med, at de både har et smil på og bruger humoren. De... Voir plus
L'entreprise a répondu
Et fremragende og meget inspirerende kursussted. Spændende lokaler med masser af kunst og sjove indslag, der hele tiden sætter hjernen i gang og gør humøret højt. God forplejning og rar atmosfære. Me... Voir plus
Jeg deltog i kurset "Projektleder med gennemslagskraft", som jeg fik et meget stort udbytte af. Det var tre intense dage med fuldt nærvær, fordi der var analoge alternativer til de powerpoints, man el... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Fournisseur de services d'éducation et d'orientation professionnelle
- Centre de formation pour adultes
- Cours
- École d'informatique
- Centre d'éducation
- Consultant en ressources humaines
Informations provenant de diverses sources externes
MBK udbyder kurser i kommunikation og tilbyder skræddersyede kurser for virksomheder og private.
Om MBK
Coordonnées de contact
Pilestræde 61, 1., 1112, København K, Danemark
- 3543 4474
- mail@mbk.dk
- mbk.dk
Les gens ont aussi consulté
Two times world champion
Jeg havde ikke store forventninger men hold da op jeg blev overrasket. Kort kursus omkring præsentationstekniker fra 2 gange verdensmester Mette Bloch. Glæder mig til at holde den næste eksterne præsentation. Tak for en fed oplevelse.

Réponse de mbk.dk
Et virkelig godt og relevant kursus
Et virkelig godt og relevant kursus, hvor man får mange råd og "tanker" med sig hjem. Mikkel er meget nærværende hele vejen igennem, laver gode cases og øvelse, som alle være med til. Kan klart anbefales. 5*

Super hands-on kursus
Super hands-on kursus. Michael er en meget velforberedt, dygtig og engageret underviser. Tjekket at få tilsendt alt materialet inklusive opgaver på forhånd. Virkelig en god oplevelse, og jeg fik masser med hjem, jeg kan bruge😊 og MBK var som altid et rart og velfungerende sted at være.

Rigtig god kursus.
Rigtig god kursus.
Præsenteret på en let forståelig måde, med mange eksempler.

Réponse de mbk.dk
Et super kursus i gode omgivelser
Det var et super kursus i præsentationsteknik med Gitte Koldtoft i MBK´s lokaler. Omgivelserne var kreative og behagelige, og forplejning i top.

Fedt kursussted
Fedt kursussted. Ekstraordinær service og inspirerende imødekommenhed

Réponse de mbk.dk
Fantastisk underviser som var god til…
Fantastisk underviser som var god til at give konstruktiv kritik og give gode råd til hvordan man fremadrettet skal holde oplæg. Desuden var faciliteterne rigtigt gode og der var i det hele taget fuld service, hele vejen rundt. MBK får 5 stjerner af mig.

Rigtig godt kursus
Rigtig godt kursus, hvor vi lærte mange nye værktøjer til at lave en langt bedre præsentation, end vi hidtil har kunnet.

Fantastisk kursus
Super godt og lærerigt kursus. Mange gode teknikker som kan bruges i praksis, samt en masse aha-oplevelser der alt sammen er med til at forbedre måden at præsentere på.

Réponse de mbk.dk
God oplevelse og meget lærerigt kursus
Meget dygtig underviser
Jeg har netop deltaget i kurset “ Få mod til at kommunikere med selvtillid og styrke”. Det var en fornøjelse - ikke mindst pga underviseren, Mikkel. Han formidler ikke blot en masse teori, men underbygger hele tiden med konkrete eksempler og cases. Og så er han god til at involvere alle deltagere
Virkelig godt kursus i…
Virkelig godt kursus i præsentationsteknik: Mette Bloch er en super inspirerende underviser. Enkle principper og retningslinjer for at afholde gode præsentationer. Tak!
Kurset var ganske uakademisk, positivt ment.
Kurset var ganske uakademisk, positivt ment.
Man får nogle meget brugbare værktøjer til at forbedre både egen fremtoning og fremstilling samt blive skarp på at tilpasse indhold i præsentation ud fra hvem tilhørerne er.
Som et af de 10 bud også fremhævede " gør det komplicerede, simpelt"
og så overlever din præsentation med passion.
Dejligt sted med spændende atmosfære og…
Dejligt sted med spændende atmosfære og hyggeligt gårdmiljø til pauserne
Fremragende underviser
Fremragende underviser, kursus indhold, forplejning og lokaler. Jeg lærte en masse.
Meget professionelt tilgang til kursets…
Fantastisk forplejning både morgenmaden, frokost og snaks og kæmpe udvalg af vidunderlig te, simpelthen “te-paradis”.
Rigtig gode lokaler med masse af kunst.
Alt i alt kan varmt anbefales. 😊
Really great and valuable course
Really great and valuable course! Great teacher – thank you Gitte
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.