Meefinix Avis

1. Agence de marketing

Tired of marketing agencies that overpromise and underdeliver? Many charge hefty fees for leads, leaving you to handle the rest. When the payments stop, so does their support, and you’re back to square one. Now, imagine having full control over your business growth. At Meefinix Rise Magnet, we don’t believe in monthly fees, just a one-time solution for all your challenges. Our AI-powered system takes care of everything: Education: Position your business as the clear choice over competitors. Qualification: Ensure leads are ready to buy before you even speak to them. Elimination: Filter out unqualified prospects from your pipeline. Nurturing: Keep leads engaged until they’re ready to schedule. Appointment Setting: Our AI Setter handles your appointments, replacing an entire sales team at a fraction of the cost. My team and I provide lasting value once you have our system, it’s yours for good. No more outsourcing your marketing. Take control of your business growth today with Meefinix Rise Magnet! Founder - Meet Mundhada COO - Kabir Trivedi CRO - Steven Vance

Moyen

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai d'une semaine

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Soliciting

Soliciting!

16 juin 2026
Logo de Meefinix

Réponse de Meefinix

This guy was swearing on us for no reason on SMS, got rage baited, and so showed his real side by fake reviews lol