Meindl Sverige Avis

2 517
TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Meindl är de bästa kängorna som jag ägt, Då jag går mycket i mitt arbete så tar verkligen kängorna hand om mina fötter på bästa sätt. I vanliga fall så vill jag köpa kängor i butik, men den här... Voir plus

Fick hem ett par Literock Free GTX som hade en inte helt optimalt utförd limfog. Inte säkert att det kommit att påverkat funktionen, men kändes ändå som en framtida risk. Hade förberett mig på en uttr... Voir plus

Idag har jag fått tillbaka mina älskade kängor efter ett sulkasettbyte. Är såå himla nöjd, nu har jag ett par redan perfekt ingådda kängor i skick som nya. Allt har fungerat perfekt. Superbra hemsida... Voir plus

Skickade iväg mina 23-24 år gamla vandrarkängor på sulbyte och blev minst sagt imponerad av resultatet. Kängorna kom tillbaka i stort sett som nya, grymt imponerad av resultatet. Visst kan det kännas... Voir plus

1. Magasin de chaussures

Informations provenant de diverses sources externes

Meindl Sverige har 30 års erfarenhet av Meindl och landets största sortiment av skor, kängor och tillbehör från kvalitetsvarumärket. Vandringskängor, jaktkängor, promenadskor, yrkeskängor, vinterkängor samt barnskor. Alla produkter håller mycket hög kvalitet och komfort, med framstående teknik och ett gediget hantverk. Handla tryggt och pålitligt – direkt från "friluftslivets Mecka" Östersund. Snabba leveranser | Fri frakt över 1000 kr | En fri retur | 14 dagars returrätt.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

3 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 81 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(2 517)

259 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Produkten färgade både snören o kängor…

Produkten färgade både snören o kängor väldigt
Mycket

30 mars 2026

Réponse de Meindl Sverige

Ja hoppas kängorna blev rejält uppfräschade. Produkten finns även ofärgad om du inte vill ha den svart. För att slippa få produkten på snörena så är det smidigast att ta bort dem innan produkten appliceras. Har du frågor så hjälper vi på kundtjänst gärna till!

Skon satt perfekt på min fot

Skon satt perfekt på min fot. Har problem med krokiga tår å denna sko är det mkt utrymme för tårna.

11 avril 2026

Réponse de Meindl Sverige

Tack för din återkoppling. Det är väldigt uppskattat att du förklarar varför den passade din fot så bra⭐

Kvalitet!

Kängorna kom tillbaka i stort sett som nya, grymt imponerad av resultatet. Visst kan det kännas som mycket pengar för ett par nya sulor men det är fortfarande väldigt mycket mindre än att köpa ett par nya kängor i motsvarande kvalitet. Bara det faktum att resten av kängorna är som nya efter 23 års användande säger det mesta. Tummen upp!

10 avril 2026
Avis spontané

Réponse de Meindl Sverige

Tack så mycket för din recension!🤗 Vilket bra val du gjorde som inte kasserade dem. Vi är också imponerade över hur fina gamla kängor blir efter skomakarna i Tyskland reparerat dem.

Snabb leverans, bra produkt

6 avril 2026

Toppen! Vi uppskattar din återkoppling😊

Kängor på sulbyte

Lämnade in mina kängor på sulbyte. De blev som nya. Dock inte billigt, men ändå prisvärt.

30 mai 2025

Réponse de Meindl Sverige

Ja vi är också imponerade över skomakarnas jobb! Tack för du valde att sula om dina kängor⭐⭐⭐

Har problem med mina fötter efter…

Har problem med mina fötter efter fotoperation. Och ni har skor med bred läst och högre tåparti, vilket passar mig perfekt.

20 mars 2026

Réponse de Meindl Sverige

Vad bra att du hittat en sko som passar dina fötter! Tack för du delade med dig👌

Linosa Identity

Köpte ett par Linosa Identity som sitter bra o stadigt på foten. Skornas kvalité känns som riktigt bra i varje liten detalj. Kundstödet är hjälpsamma o kan sin sak.

26 mars 2026

Ja Linosa är en sko i superkvalitet! Tack för recensionen😊

De skor jag beställde var fel skor

De skor jag beställde var fel skor, för stora och fel färg. Men jag förstår att felpackning kan hända och jag fick också ett mycket gott bemötande av Meindl när jag ringde om detta! Jag fick snabbt de "riktiga" skorna skickade till mig. Gott betyg till Meindl!

25 mars 2026

Réponse de Meindl Sverige

Vi ber om ursäkt för detta. Hopps att du ändå blir nöjd tillslut när de nya kommit🙏

Bästa skorna

Såå sköna och bra skor, det 7de paret jag köper

25 mars 2026

Réponse de Meindl Sverige

Tack för du fortsätter med våra skor!

Svårt att hitta andra bättre kängor

Mina tidigare kängor har varit fantastiska både avseende hållbarhet och passform
Så valet har varit lätt nu när det var dags för nya kängor

10 mars 2026

Réponse de Meindl Sverige

Vad skönt att höra! Med bra skötsel och rätt modell kommer man långt😊