Meindl Sverige Avis

2 517
TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Meindl är de bästa kängorna som jag ägt, Då jag går mycket i mitt arbete så tar verkligen kängorna hand om mina fötter på bästa sätt. I vanliga fall så vill jag köpa kängor i butik, men den här... Voir plus

Fick hem ett par Literock Free GTX som hade en inte helt optimalt utförd limfog. Inte säkert att det kommit att påverkat funktionen, men kändes ändå som en framtida risk. Hade förberett mig på en uttr... Voir plus

Idag har jag fått tillbaka mina älskade kängor efter ett sulkasettbyte. Är såå himla nöjd, nu har jag ett par redan perfekt ingådda kängor i skick som nya. Allt har fungerat perfekt. Superbra hemsida... Voir plus

Skickade iväg mina 23-24 år gamla vandrarkängor på sulbyte och blev minst sagt imponerad av resultatet. Kängorna kom tillbaka i stort sett som nya, grymt imponerad av resultatet. Visst kan det kännas... Voir plus

1. Magasin de chaussures

Informations provenant de diverses sources externes

Meindl Sverige har 30 års erfarenhet av Meindl och landets största sortiment av skor, kängor och tillbehör från kvalitetsvarumärket. Vandringskängor, jaktkängor, promenadskor, yrkeskängor, vinterkängor samt barnskor. Alla produkter håller mycket hög kvalitet och komfort, med framstående teknik och ett gediget hantverk. Handla tryggt och pålitligt – direkt från "friluftslivets Mecka" Östersund. Snabba leveranser | Fri frakt över 1000 kr | En fri retur | 14 dagars returrätt.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

3 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 81 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(2 517)

259 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bra produkt

Bra produkt, snabb leverans. Kvalitet

Réponse de Meindl Sverige

Tusen tack! Det är precis så vi önskar att det ska vara.

Supernöjd

Bra service i Sverige. Enkel hantering av försändelser. När kängorna kom tillbaka var arbetet mycket snyggt utfört. Nu håller de förhoppningsvis i 15 år till. Supernöjd kund! /Stefan

20 mars 2026

Réponse de Meindl Sverige

Tack så mycket! Bra val att göra ett sulkassettbyte. Sköt om dem väl och ha många bra vandringar framöver😊

Skorna satt perfekt

Skorna satt perfekt, svarade helt mot förväntningarna.

13 mars 2026

Réponse de Meindl Sverige

Tack så mycket! Då valde du rätt modell👍

Sköna

Sköna och utan tendens till skoskav.

12 mars 2026

Réponse de Meindl Sverige

Då har du hittat rätt! Tack för återkopplingen😊

Sköna känger

Sköna känger, har breda fötter och äntligen kan jag använda känger som är anpassad för nordisk fötter.

Réponse de Meindl Sverige

Kul att du hittat din Meindlmodell!

Helt nöjd

Allt gick snabbare än förväntat och skorna visste jag skulle vara bra

Réponse de Meindl Sverige

Tack för du återkopplar till oss så vi vet att det funkar från början till slut.

Har ingen rubrik

Det kan jag inte svara på förrän tjänsten är färdig, men jag har haft 4 kängor och 5 promenadskor från er, de håller i 15 år om man sköter dem!

4 mars 2026

Réponse de Meindl Sverige

Då hoppas vi att du blir nöjd denna gång också och så bra att lyfta värdet av att sköta om och vårda dina skor! Tack⭐

TackMeindl Föralltid för all hjälp o god service även…

Tack för all hjälp o god service även om de inte kunde repareras .Det bästa kom tillbaka pengarna satt på kontot o det vill jag TACKA för👏🏻Med vänlig hälsning, Morgan Sjöberg

18 février 2026

Réponse de Meindl Sverige

Tack så mycket för en fin recension trots att dina kängor inte gick att laga🙏

Jag har köpt skovax och bytt sulor

Jag har köpt skovax. Utmärkt produkt, snabb leverans.
Har också gjort sulkassettbyte med fint resultat. Smidigt och faktiskt snabbare än utlovat. Nytt liv åt kängorna.

3 mars 2026

Réponse de Meindl Sverige

Ja nu kan du använda dem i många år till! Så bra att du vaxar in dem också👌

Behövde förnya mina sommarkängor

Behövde förnya mina sommarkängor
Bred läst som passar min fot

1 mars 2026

Réponse de Meindl Sverige

Ja de breda lästerna passar många fötter. Kul att höra att att du hittade rätt modell!

Enkel och smidig hantering

Enkel och smidig hantering. Snabb åtgärd, snabbare än jag förväntat!

15 janvier 2026

Réponse de Meindl Sverige

Tack för din fina återkoppling!