Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super kundeservice! Da min ene støvle desværre gik i stykker, og modellen var udgået, var der ingen problemer med at få penge retur inden for få dage. Og selvfølgelig købte jeg så en anden - næsten ti... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte et par støvler. Hurtig levering, ingen problemer med at bytte støvlerne til et par der var et nummer større. Pengene for det første par støver, blev retuneret efter 4 dage👍 En god oplevelse... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Fin hjemmeside, let og overskuelig, meget hurtig levering. Der ville være én stjerne mere, hvis ikke at den yderste rem blev monteret så langt fremme. Den sidder et generende sted så jeg ikke kan brug... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

God reklamationsbehandling! Efter 1½ års brug knækkede et par af snørestropperne på mine vandresko, og Merrell gav pengene tilbage, hurtigt og uden diskussion. De laver i øvrigt nogle fantastiske van... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de chaussures

Écrit par l'entreprise

Udendørs fodtøj til mænd, kvinder og børn. Vandrestøvler, løbesko & mere - perfekt til alle dine udendørs eventyr. Fri levering ved køb over 599,-

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 5 sur 5 étoiles

Som tidligere kunde har jeg igen købt…

Som tidligere kunde har jeg igen købt sko. Endnu engang super oplevelse i kvalitet pasform og størrelser man kan stole på . Så snart man sætter foden i er man ikke længere i tvivl om hva skilt der også skal stå på fodtøjet👍

24 janvier 2025

Hej Else

Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre både levering og sko var og er tilfredsstillende.

Skoindkøb.

Nem og overskuelig hjemmeside.
Dag til dag levering. - Meget tilfreds.

10 janvier 2025

Hej Hans

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre vores hjemmeside har været en behagelig oplevelse for dig.

Rigtig god dag til dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fine sko og hurtig levering

Super fine sko og hurtig levering. Passede perfekt.

8 janvier 2025

Hej Celia

Tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på :)

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Best company ever.Stands my their…

Best company ever.Stands my their product 100 percent. Therase was amazing,thank you once again.
Merrell five star rating all the way. Boots are so comfortable, and I will continue wearing merrell runners shoes, and winter boots.Keep up the excelllent work.

13 janvier 2025
Avis spontané

Hi Gerald

Thanks for the great review and eventhough we greatly appreciate it I believe you maybe have left it on the wrong Trustpilot page. This page is only for Merrell in Denmark. If that is the case I would recommend you leave your fantastic feedback to our colleagues on the right Trustpilot where they too can enjoy it.

If you have had a great experience with us at Merrell Denmark we are very happy to hear so and enjoy all feedback.

All the best

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og tilfredsstillende…

Hurtig levering og tilfredsstillende produkt - købte et par løbesko på deres side

8 janvier 2025

Hej Morias

Skønt at høre vores levering og produkt begge var tilfredsstillende.

Rigtig god dag til dig :)

Alt fungerer

Alt fungerer. Hurtig levering og hurtig tilbagebetaling i tilfælde af bytning

6 janvier 2025

Hej Lisbeth

Vi er glade for at høre du har haft en god oplevelse med os.

Fremragende kundeservice

Fremragende kundeservice. Skoene er høj kvalitet. Alt spiller..!!

6 janvier 2025

Hej Oliver

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for din oplevelse var god hele vejen rundt.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus