Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Nye sommerdæk. Det klare de til UG^ Pas på fælgene da det er kone bilen ! Svaret: vi skal nok passe på dem. Vi har det nyeste dæk udstyr. Fantastisk og ikke en finger at sætte. Flinkt personal... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget imødekommende og venlig modtagelse som førstegangkunde. Eftersynet af id3'eren foretaget inden for den aftalte time. Reparation af nøgle uden at have bedt om det 😃. Kompetent og tryg oplevelse... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Venlig og imødekommende personale. Føler mig godt vejledt når der skulle opstå spørgsmål fra min side. Flotte lokaler, hvor man i ventetiden kan nyde en kop varm kaffe eller kakao mens man venter på... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig kompetent og imødekommende behandling! Jeg havde et akut problem med min Toyota Aygo og var så heldig at få hurtig hjælp til en fair pris. Jeg kan varmt anbefale Mikkel og hans kollegaer ved... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Atelier de réparation automobile
  2. Magasin d'accessoires automobiles
  3. Prestataire de transport automobile privé
  4. Magasin de pneus
  5. Magasin de roues

Écrit par l'entreprise

Vi er et autoværksted beliggende i Fårevejle, med automekanikere som altid står klar til at hjælpe dig. Vi servicerer alle biler på vores værksted uanset om den køre på el eller brændstof. Samtidig er der ingen opgaver, som er for små eller for store, til vi kan løse dem for dig. Vi lægger vægt på, at du bliver mødt af professionelle automekanikere, som yder den ekstra gode service, så du altid kan føle dig tryg når bilen er på vores værksted. Vi arbejder ud fra effektivitet med en høj kvalitet. Vi tilbyder et moderne værksted med alt det nyeste auto-teknologi, måleudstyr og værktøj, så vi kan reparere og vedligeholde din bil bedst muligt. Kontakt os allerede i dag, hvis der er noget vi kan hjælpe dig med.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Ærlig og oprigtig mekaniker

Jeg har været kunde ved MH auto i mange år, og har endnu ikke haft en dårlig oplevelse. Jeg er altid gået derfra med ro i maven. De er ærlige omkring hvad der er nødvendigt at fikse og hvad der ikke behøver at blive gjordt noget ved. De er altid venlige og imødekommende. Deres priser er endda også fair.

Jeg kan helt klart anbefale dem.

30 juin 2025

Réponse de MH Auto - Odsherred

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Vi er rigtig glade for, at du har haft gode oplevelser hos os gennem årene. Det betyder meget for os, at du føler dig tryg og godt behandlet hos os!🙏

De bedste hilsner
Mikkel Hermansen
MH Auto – Odsherred

Noté 5 sur 5 étoiles

Opdagede at jeg havde overskredet syn på bilen. Kontakede MH Auto som hjalp med at få det klaret med det samme.
Super professionelle og meget imødekommende.
Klar anbefaling herfra 🌞

9 juillet 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tak for din anmeldelse og de pæne ord.
Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt med synet.
God service og tilfredse kunder er altid vores mål 🚗🔧

Virkelig god service

Virkelig god service og komme hurtigt finde tid. Kommer helt sikkert igen

1 juillet 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på!

Venlig Hilsen
Mikkel

Rimelige priser

Rimelige priser. Super specialister! Høj kvalitet og hurtig!

26 juin 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mange tak for den flotte anmeldelse!

Venlig Hilsen
Mikkel Hermansen

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service hos MH Auto.

Fantastisk service hos MH Auto 🙏🏻
Min bil punkterede, og efter autohjælp havde afleveret den hos MH Auto, gik der ikke mere end 20-30 minutter, før den var klar igen og jeg kunne køre videre på arbejde. Super effektivt, professionelt og venligt personale!

20 juin 2025

Hej Camilla

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

De bedste hilsner
Mikkel Hermasen

Stærkt faglighed og kompetenceniveau

Flotte lokaler, hvor man i ventetiden kan nyde en kop varm kaffe eller kakao mens man venter på, at ens bil bliver ordnet.
Kan varmt anbefale MH Auto

20 juin 2025

Réponse de MH Auto - Odsherred

Tusind tak for din ⭐⭐⭐⭐⭐ anmeldelse!

Skønt at høre, at kaffen/kakaoen også blev nydt ☕😊

Tak for din anbefaling – vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos MH Auto!

Service i Top!

Været forbi drengen hos MH Auto, som altid skide god service og virkelig flinke mennesker!
Klart det bedste værksted jeg har brugt i de 20 år jeg har haft bil 😉

17 juin 2025

Tusind tak, Jonas!

Vi sætter virkelig stor pris på din anmeldelse og dine pæne ord. Det betyder meget for os! :-)

Venlig Hilsen Mikkel

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har kun gode ting at sige om MH…

Vi har kun gode ting at sige om MH Auto. Venligt personale, og yderst professionelt arbejde. Skulle der være noget uventet, er de også altid søde at ringe til kunden, så der ikke venter nogle overraskelser når man henter bilen. Så vi kan kun anbefale værkstedet.

12 juin 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tusind tak for de flotte ord, Henrik! Vi er glade for, at du er tilfreds med både service og arbejde. Det betyder meget for os – og vi ser frem til at hjælpe dig igen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan varmt anbefale MH Auto.

Jeg kan varmt anbefale MH Auto.
Jeg er kommet der de sidste 4-5 år.
Altid god service, fair priser og til at tale med hvis man har problemer med bilen.

Overall en rigtig god service!

11 juin 2025

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner 🙂
Det betyder rigtig meget for os, at du føler dig godt behandlet – vi er altid klar til at hjælpe, når bilen driller!

De bedste hilsner Mikkel

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde problemer med AdBlue-systemet…

Jeg havde problemer med AdBlue-systemet på min Mercedes og valgte at få lavet en fejlsøgning hos MH Auto. Servicen var i top fra start til slut. Personalet var professionelle, imødekommende og forklarede fejlen grundigt, så jeg følte mig tryg i hele processen. Fejlsøgningen blev udført hurtigt og effektivt, og jeg kørte derfra med ro i sindet og en bil, der igen kører som den skal. Kan varmt anbefales til alle, der søger et pålideligt og kompetent autoværksted!

20 mai 2025

Hej Thomas

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏😊

Vi er rigtig glade for, at du følte dig godt behandlet hele vejen igennem – og at vi kunne hjælpe dig med AdBlue-problemet på din Mercedes 🚗💨

Venlig Hilsen Mikkel

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik skiftet koblingen på min Peugeot

Jeg fik skiftet koblingen på min Peugeot, og det har virkelig gjort en kæmpe forskel. Bilen kører som en drøm nu – det er en fornøjelse at mærke, hvordan koblingen fungerer helt som den skal. Værkstedet leverede et super stykke arbejde, og jeg blev mødt af venlig og professionel service hele vejen igennem. Kan varmt anbefales!

17 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik lavet service på min Tesla…

Jeg fik lavet service på min Tesla Model Y hos MH Auto og det var en super god oplevelse fra start til slut. Personalet var venlige, professionelle og tog sig tid til at forklare, hvad der blev lavet på bilen.

Servicearbejdet blev udført hurtigt og effektivt, og jeg kørte derfra med fornemmelsen af, at min bil var i de bedste hænder. Detaljer som god kommunikation og ærlighed omkring arbejdet betyder meget – og det leverede de fuldt ud.

Og som en ekstra bonus: de har virkelig god kaffe! Det lyder måske som en lille ting, men det gør altså en forskel, når man sidder og venter.

Kan varmt anbefales – især hvis du kører elbil og vil have et værksted, der forstår sig på det!

17 mai 2025

Réponse de MH Auto - Odsherred

Tusind tak for din anmeldelse og de 5⭐⭐⭐⭐⭐!
Vi er rigtig glade for, at du havde en god oplevelse hos os, og at du følte dig godt behandlet – både dig og din Tesla :-)

Tak til MH Auto for en god oplevelse

Tak til MH Auto for en god oplevelse! Jeg fik skiftet til sommerdæk, og det blev gjort hurtigt og professionelt. Super venligt personale og fair priser – jeg kommer helt sikkert igen.

22 avril 2025

Réponse de MH Auto - Odsherred

Tusind tak for din anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med dækskiftet :-)

Trygt og professionelt

Virkelig god oplevelse en onsdag morgen.
Betjeningen er gennemgående kompetent og pålidelig. Venligt og tillidsfuldt personale. Det er tydeligt, at de lægger vægt på ærlighed og god kommunikation.
- Og som en ekstra bonus er kakaoen i venteområdet virkelig god :)

23 avril 2025

Réponse de MH Auto - Odsherred

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🙏

Vi bliver virkelig glade for at høre, at du har haft en tryg oplevelse hos os – det betyder meget!

Og dejligt at høre, at kakaoen også var god 😄☕️

Vi glæder os til at se dig igen hos MH Auto!

Ekstraordinær service

Jeg kom med min bil ved lukketid torsdag og den var allerede klar på under 24 timer. Jeg havde ikke mulighed for at hente bilen selv, så der var så god service at autoværkstedet kørte ud med bilen til mig. Helt fair priser og ekstraordinær service! Meget anbefalelsesværdigt.

4 avril 2025

Fantastisk sted

Fantastisk sted, flinke og dygtige mekanikere og altid hjælpsom og hurtig .

1 avril 2025

Hej Annette

Tak for din positive anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.
Det betyder meget for os, at du sætter pris på vores service og dygtige mekanikere. Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang!

Venlig hilsen Mikkel - MH Auto

Rigtig god service

Super god service og jeg er meget tilfreds med reparationen af min bil og den er nysynet.
1000 tak for det 🙌🏻
Vh. Joan

26 mars 2025

Hej Joan

Det er rigtig godt at høre, at du er tilfreds med vores service :-)

Vi ser frem til at byde dig velkommen en anden gang

Venlig hilsen Mikkel - MH Auto

Noté 5 sur 5 étoiles

Topklasse service hos MH Auto!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fik lavet service og synet min bil hos dem, og jeg er virkelig tilfreds. De gennemgik bilen grundigt og sørgede for, at den var helt klar til syn uden problemer.

Værkstedet er pænt og ryddeligt, og det er tydeligt, at de har styr på tingene og går op i kvalitet. Personalet var imødekommende og tog sig tid til at forklare arbejdet.

Jeg kan kun anbefale MH Auto – her får man både god service og tryghed i arbejdet. Dem vil jeg helt klart bruge fremover! 🚗🔧

25 février 2025

Hej Stine

Det er rigtig dejligt at høre, at du er tilfreds med det udførte arbejde og betjeningen på værkstedet.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af værkstedet og ser frem til at byde dig velkommen en anden gang! :-)

Venlig hilsen Mikkel - MH AUTO

MH Auto Super go

Jeg har netop fået lavet en meget stor reparation af motoren på min bil - der tog tre uger - det meste af tiden var ventetid og mangel på reservedele. Men der var leje bil i hele perioden.
MH ringede tit og informerede om udvikling og horisont - dette gav en rigtig go tryghed .
Og jeg blev inddraget i de beslutninger om valg af dele og pris - også rigtig godt.
Og bilen kører nu som en drøm
Jeg kan give mine bedste anbefalinger til MH auto

4 février 2025

Hej Nils

Det er super godt at høre, at du er tilfreds med betjeningen på værkstedet.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af værkstedet og ser frem til at byde dig velkommen en anden gang.

Venlig hilsen Mikkel fra MH Auto

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus