Vores bil blev via autohjælp transporteret til MH- Auto, da den Ikke kunne starte, og så at sige alle alarmer og lamper lyste. Mikkel så på bilen, og fandt frem til fejlen, som ville være meget b... Voir plus

L'entreprise a répondu

Nye sommerdæk. Det klare de til UG^ Pas på fælgene da det er kone bilen ! Svaret: vi skal nok passe på dem. Vi har det nyeste dæk udstyr. Fantastisk og ikke en finger at sætte. Flinkt personal... Voir plus

L'entreprise a répondu

Meget imødekommende og venlig modtagelse som førstegangkunde. Eftersynet af id3'eren foretaget inden for den aftalte time. Reparation af nøgle uden at have bedt om det 😃. Kompetent og tryg oplevelse... Voir plus

L'entreprise a répondu

Venlig og imødekommende personale. Føler mig godt vejledt når der skulle opstå spørgsmål fra min side. Flotte lokaler, hvor man i ventetiden kan nyde en kop varm kaffe eller kakao mens man venter på... Voir plus

1. Atelier de réparation automobile
  2. Magasin d'accessoires automobiles
  3. Prestataire de transport automobile privé
  4. Magasin de pneus
  5. Magasin de roues

Écrit par l'entreprise

Vi er et autoværksted beliggende i Fårevejle, med automekanikere som altid står klar til at hjælpe dig. Vi servicerer alle biler på vores værksted uanset om den køre på el eller brændstof. Samtidig er der ingen opgaver, som er for små eller for store, til vi kan løse dem for dig. Vi lægger vægt på, at du bliver mødt af professionelle automekanikere, som yder den ekstra gode service, så du altid kan føle dig tryg når bilen er på vores værksted. Vi arbejder ud fra effektivitet med en høj kvalitet. Vi tilbyder et moderne værksted med alt det nyeste auto-teknologi, måleudstyr og værktøj, så vi kan reparere og vedligeholde din bil bedst muligt. Kontakt os allerede i dag, hvis der er noget vi kan hjælpe dig med.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

45 avis

MH Auto Super go

Jeg har netop fået lavet en meget stor reparation af motoren på min bil - der tog tre uger - det meste af tiden var ventetid og mangel på reservedele. Men der var leje bil i hele perioden.
MH ringede tit og informerede om udvikling og horisont - dette gav en rigtig go tryghed .
Og jeg blev inddraget i de beslutninger om valg af dele og pris - også rigtig godt.
Og bilen kører nu som en drøm
Jeg kan give mine bedste anbefalinger til MH auto

4 février 2025

Hej Nils

Det er super godt at høre, at du er tilfreds med betjeningen på værkstedet.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af værkstedet og ser frem til at byde dig velkommen en anden gang.

Venlig hilsen Mikkel fra MH Auto

Super god service

Super god service, fik tid samme dag til 4 nye sommerdæk

8 mars 2024

Hej Felix

Det er virkelig godt at høre!

Tak fordi du delte din oplevelse og tog dig tid til at skrive en anmeldelse af værkstedet :-)

Venlig hilsen Mikkel - MH Auto

Havde jeg kunne gi 0 stjerne var det…

Havde jeg kunne gi 0 stjerne var det sket.
Jeg har simpelthen ingen ord for så dårlig behandling historie kort betaler penge for de ingen fejl finder så køre jeg min bil på andet værksted som giver mig rat i de Mis lyde jeg høre, både bærekugle og for fjeder for ikke at tale om de bremser de har monteret også hyler, og alt de har og sige er det beklager vi, jeg vil heller smide min penge i kloakken frem for hos dem, kan på ingen måder anbefale dem.

13 septembre 2023

Hej Janni

Tak for din anmeldelse – selvom det naturligvis gør os kede af at læse, at du har haft en dårlig oplevelse hos os.

Vi ønsker altid at levere både grundig fejlsøgning og god service, så det er bestemt ikke det indtryk, vi ønsker at efterlade. Hvis vi har overset noget i forbindelse med din bil, vil vi meget gerne have mulighed for at kigge nærmere på sagen og lære af det.

Vi beklager, hvis vores kommunikation eller håndtering ikke har levet op til dine forventninger. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan finde en løsning – vi tager din oplevelse alvorligt.

Med venlig hilsen
Mikkel