MH-Rengøring ApS

À propos de l'entreprise

1. Services de nettoyage
  2. Service de ménage

Informations provenant de diverses sources externes

MH-Rengøring ApS har bred erfaring indenfor rengøringsbranchen. Enkel kvalitetsrengøring til din familie eller virksomhed, med struktur i dagligdagen. Trygge rammer, fast personale samt fleksibilitet og rene linjer. Vi sætter HJERTE & SJÆL i at være 100% miljøvenlige. Hos MH-Rengøring ApS føler omsorgen med i prisen. Vi tager os tid til jer og handler efter jeres behov og ønsker.

Coordonnées de contact

Noté 1 sur 5 étoiles

Ejer tror han kan lugte sig til allergener

Vi bestilte rengøring ved MH-rengøring til et hus vi lige havde købt
Fruen ringede og bestilte, og fik til at starte fat i ejerens hustru, og da fruen begyndte at snakke om katteallergi, gjordeejers frue det klart, at det er hendes mand der ved noget om rengøring, ikke hende selv.
De tidligere ejere havde kat, og det er fruen allergisk overfor.
Derfor valgte vi at få nogle "professionelle" til at rengøre, så vi kunne få kat ud af huset.
Vi valgte et lokalt firma, for at støtte de lokale, men også da vi tænkte, at de mindre lokale firmaer ville være mere interesserede i at gøre det ordentligt, fremfor et stor nationalt firma.
Inden vi overtager huset, aftaler vi med tidligere ejere og rengøringsfirmaet at de kommer og kigger huset igennem, så de får en ide om hvad opgaven kommer til at kræve.
Vi står og venter 30 minutter efter den aftalte tid (sammen med de tidligere ejere, der jo stadig bor der).
Efter de 30 minutter ringer vi, og får at vide de havde glemt os.
Der kommer så en mand forbi, som gjorde det klart at han altså ikke ved noget om rengøring, da det er andre der skal stå for det.
Han tæller antal gardiner (lameller med flere, og forsikrer os om, at det kan man sagten rengøre, det var vi dog meget skeptiske overfor), skabe mm.
Vi får et tilbud (omkring 4000kr) på rengøring af vægge, loft gardiner mm. Altså det hele skal have en omgang for at komme af med kat.
På dagen vi overtager huset kl 16, aftaler vi også med rengøringen at vi ringer når vi har gået huset igennem, og at det nok bliver omkring kl 17.
Klokken 16.30 står der en mand udenfor huset, uden at introducere sig, og bare venter til tidligere ejer og vores ejendomshjælper var gået.
- det viser sig så at være ejeren af firmat. Dette er vi ikke så glade for, da vi står og er ved at overtage et hus, og ikke har lyst til at skynde os med overtagelsen. Dette gør vi dog, da det er synd for manden, at han står og fryser.
Han kommer så ind i huset, ser lamellerne, som jo selvfølgelig ikke kan vaskes.
Alt den tid han er her, snakker han om at her jo er rimelig rent, uden kalk, og så går han og lugter til gardinerne (de lugter ikke).
- Han tænker åbenbart at man kan lugte hvis der må være noget tilbage man kan reagere allergisk overfor. Selvom min frue gang på gang har sagt, at det ikke er det, man er allergisk overfor.
Vi bliver enige om, at gardinerne alle skal ned.
Han foreslår så at han vil tage dem ned, dagen efter om aftenen, efter de har gjort rent.
Hvilket vi nærmest grinende afviser, at så er det jo ligegydigt at gøre rent, hvis man bagefter går og ryster allergener fra gardinerne ud i huset.
Prisen er naturligvis den samme, også uden de 17 gardiner der nu ikke skal gøres rent (dem havde vi jo bare fået gratis med)
Han får en nøgle, og de skal bruge 2 dage til at gøre rent.
Fruen tager så hen i huset 3 dage efter, dagen hvor vi er ved at flytte og klargør huset til flyttemændende ankommer.
Umiddelbart kan det intet sted ses i huset hvor der skulle være gjort rent.
Der hænger stadig spindelvæv flere steder i loftet, flere overflader er ikke engang kørt over med en klud. Der ligger også et par ting i skabene, som tidligere ejer havde glemt,- sammen med støv.
Gardinerne er alle taget ned (dog ikke alle holderene) og et af gardinerne var fint foldet og lagt ind i et af de inbyggede skabe.
Rengøringen kunne så foretages, nødtørftigt, af min kone, mens vi var ved at flytte ind, med brug af toiletpapir, da vi jo ikke havde troet, at vi skulle til at gøre rent.. På en time nåede hun at gøre mere rent, end de havde 'nået' på 2 dage. Vi ved ganske enkelt ikke, hvad de har foretaget sig.
Oh, og dem som stod for selve rengøringen, var ejerens kone (som havde gjort det klart, at det ikke var hende, der var rengøringsekspert.)
Vi står tilbage med et rigtig dårlig smag i munden af hele forløbet, og det har egentlig ikke så meget med pengene at gøre, men mere den utrolige uprofessionelle og ringe kvalitet.
Hvis det var fordi deres tilbud ikke kunne dække opgaven (et rent hus fra 2004), så skulle de jo have sat prisen op, så de kunne hyre nogle der rent faktisk vidste hvad de foretog sig.

Vil klart IKKE anbefale dette firma.

TLDR
Uprofessionelt og useriøst firma, som lover guld og grønne skove, men leverer et usselt produkt.
Ejer tror han kan lugte allergener.

22 mars 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg er desværre meget skuffet over…

Jeg er desværre meget skuffet over dette firma. Jeg har flere gange oplevet og også gjort opmærksom på, at simple ting som overflader, brusekabine, vindueskarme, lister mm ikke er blevet rengjort. Jeg har som sagt gjort opmærksom på dette og sendt billeder af det efterladte støv, men det er kun blevet værre gang for gang. Efter sidste rengøring bad jeg om en prisreduktion da TO hele rum manglede samt en masse andre ting. Jeg sendte self “billede beviser” selvom det slet ikke burde være nødvendig. Jeg blev efter 14 dage uden svar - tilbudt 10%.. altså 60kr!! Jeg er målløs over man kan drive et firma og så være SÅ ligeglad med kvalitet og service. Øv øv!

15 décembre 2021

Kære Christinna.

Det er med dyb beklagelse og ærgrelse du har haft så uheldige oplevelser med rengøringen på det seneste. Det er bestemt ikke med vores gode vilje, og vi har heldigvis haft rengøringen af dit hjem så længe, så du kender os godt nok til at vide, at kvaliteten normalt har været i top.

Vi har desværre være så hårdt ramt af personale mangel pga. sygdom osv. og har trods dette forsøgt at rede og hjælpe bedst muligt. Det har desværre ikke været tilstrækkeligt må vi konstatere, og det beklager vi, og tilpasser organisationen og opgaverne derefter fremadrettet.

Vi ønsker og bestræber os udelukkende på tilfredse kunder, så vi krediterer dig det fulde beløb for denne rengøring, og undskylder den ulejlighed det har forvoldt dig.

Med ønsker om en god dag.
Team MH-Rengøring

Gulvet ødelagte

Vi kan desværre ikke anbefale MH Rengøring. Det var en lang proces for overhovedet at komme i gang med rengøringen. Så blev vores gulv ødelagt ved anden rengøring, fordi de brugte for meget vand på vores trægulv og tørrede det ikke efter. MH-Rengøring vil desværre ikke tage ansvar for det ødelagte gulv.

4 novembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig professionel og imødekommende…

Virkelig professionel og imødekommende hjælp ifbm min fars lejlighed efter dødsfald.
Der er forståelse for ens sårbare situation og god vejledning omkring tømning og aflevering ifht krav fra udlejer.
Hurtig rydning og god rengøring til en god pris.
Varme anbefalinger herfra.
Tak

21 juin 2021

Hej Simone.
Mange tak for disse fine ord. Det værdsætter vi meget. ;)
For os betyder det selvfølgelig god service at vejlede rigtig, samt yde en professionel rengøring.
Team MH-Rengøring ApS

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er da bare totalt bare i orden med…

Det er da bare totalt bare i orden med rengøring og prisen var god så jeg har ikke noget og klage over kan bestemt anbefales så det er bare dem igen næste gang jeg har brug for hjælp til rengøring og så er de jo rigtig flinke og rare mennesker så tommel op her fra

14 avril 2021

Kære Tom.
Det var en fornøjelse at få rengøringsopgaven hos dig, og tusinde tak for de flotte ord og komplimenterne, det var pænt af dig.
Vi håber det bliver et på gensyn, og det vil glæde os, hvis vi igen kan få fornøjelsen med nye rengøringsopgaver hos dig.
De bedste hilsner.
Team MH-Rengøring

Dårlig flytterengøring

Vi havde bestilt en flytte rengøring hos MH rengøring, hvilket vi tænkte lovede godt. De var nemlig vildt søde og rare at snakke med, og de ville virkelig gerne hjælpe os.
Dog var rengørings resultatet ret dårligt!
Det var så pinligt for os ved vores fraflyttersyn, at vi havde hyret et firma som ikke var deres opgave stor nok. Vi fik bl.a. at de ved ffrflyttersynet ikke kunne se at ovnen, radiator og badekabinen var blevet gjort rent af et rengøringsfirma. Så ja spild af penge! Hvis man ikke kan udføre en opgave ordentligt, ja så er det muligt at sige nej tak!
Efterfølgende har jeg skrevet mail til dem som de ikke har reageret på... Bad dem ellers pænt om et afslag i prisen, da mange af de ting jeg havde bedt dem om på ingen måde var blevet gjort ordentligt rent. Firmaet kan muligvis bruges til anden rengøring, men til en fraflytte rengøring kan vi på ingen måde anbefale dem.

7 mars 2021

Kære Béatrice.
Vi er oprigtig kede af den opfattelse som du føler du har oplevet med kvaliteten af vores rengøring og den service som vi har udøvet ifm. den flytterengøring som du bestilte hos os. Vi vil dog gerne kommenterer på din anmeldelse.

Vi har undersøgt sagen til bunds. Mht. mailkorrespondancen som du ikke har fået svar på. Du har desværre forsøgt sendt mail på vores faktura e-mail konto som man ikke kan sende eller besvare mails på.

Vi takkede ja til opgaven ubeset for at hjælpe dig da du var under tidspres ift. din dead-line for aflevering af lejligheden. Havde vi set opgavens omfang, så havde vi pænt takket nej tak! Trods en næsten umulig opgave ift. lejlighedens stand, så udførte vi en så grundig hovedrengøring som muligt.

Alt blev gjort rent - Vægge vasket ned med grundens – grundig rengøring af gulve, ovn, komfur, køleskab mv. rengjorte. Vi brugte sammenlagt et sted imellem 20 – 30 timer på opgaven da vi var nødsaget til at komme der af flere omgange for at få det så rent som muligt betingelserne taget i betragtning. Der er reelt set blevet betalt for ca. 10 timers rengøring, da vi havde givet et tilbud ubeset. Dvs. du allerede har fået rengøringen til langt under halv pris, da vi fejl kalkulerede/vurderede opgavens omfang.

Det undrer os dybt, at ved fælles gennemsyn efter afsluttet rengøringsopgave var alt i skønneste orden, og der var ingen anmærkninger til kvaliteten af rengøringen.

De bedste hilsner.

MH Rengøring leverer - hver gang

MH Rengøring leverer - hver gang

Vi har prøvet forskellige løsninger, men intet sted får vi den fleksibilitet og gentagende høje standard for rengøring, som vi gør hos MH Rengøring.

Skarp kommunikation, dygtige medarbejdere og solid kvalitet i alt, hvad de giver sig i kast med.

15 décembre 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Søde rengøringsfolk der gør skinnende rent

MH Rengøring leverer altid til tiden og skinnende rent. En fornøjelse at komme hjem til et rent og pænt hjem, hver gang de har været der. Jeg anbefaler dem til alle i min omgangskreds 🤩

Hej Kirstine.
Tusinde tak for dine søde ord og dine varme anbefalinger. Det betyder uendelig meget for os alle på holdet.

Fantastisk rengøring

Vi bruger MH Rengøring hjemme.. vi har prøvet flere rengøringsfirmaer, men kvaliteten dalede for hver gang.
Sådan er det ikke med MH Rengøring - standarden er høj og den samme hver gang. Jeg blev positiv overrasket, da selv de små flasker ovenpå kaffemaskinen var vasket af, sofaen tørret og alle kroge havde været besøgt ...
Der er god kommunikation og det føles trygt at lukke MH Rengøring ind i vores hjem.

En dejlig ren oplevelse😊

Réponse de MH-Rengøring ApS

Tusinde tak for de fine ord Marianne, og det glæder os, at vi kan leve op til det som vi har lovet dig fra starten.
Vi glæder os til at starte op hos dig igen, når nu alt det her corona er drevet over, og hverdagen har normaliseret sig igen.
Mange varme hilsner.

blev anbefalet MH Rengøring af min søn

blev anbefalet MH Rengøring af min søn, jeg må sige at det er kvalitet for pengene, søde rare og meget dygtige piger, man bliver i godt humør når de har været her og det hele skinner og dufter. Jeg vil klart anbefale MH Rengøring, det er det bedste vi har gjort at få MH Rengøring på og de kommer også i hjørnerne og er altid tjenstvillige hvis man spørger om noget. Stor ros herfra.
Mariann Petersen

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi stod I vores livs krise

Vi stod I vores livs krise, og Mette og hendes hold har været en fantastisk hjælp. De hjalp på alle tænkelige måder, fra tøj vask til at skifte sengetøj. Hvis der var et problem eller misforståelse blev det fikset med et smil.
De får min varmeste anbefaling.

11 décembre 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Det bedste rengøringsfirma vi har…

Det bedste rengøringsfirma vi har prøvet. 👌Imødekommer deres kunders behov og rengøringen er helt i top. Kan kun anbefale MH Rengøring!

30 juillet 2020

Réponse de MH-Rengøring ApS

Tusinde tak for de søde ord Tanja, og for dine varme anbefalinger. Det betyder rigtig meget for os alle på holdet.
De varmeste hilsner herfra.

Meget venlige

Meget venlige. Menneskelige og gør et godt stykke arbejde. Kan kun anbefale.

21 juin 2020

Kære Andreas.

Vi værdsætter dine fine ord -Af hjerte TAK. 😀
Du er med til at gøre en forskel.

Med Venlig Hilsen

MH-Rengøring ApS

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er fuld tilfreds med både rengøring…

Jeg er fuld tilfreds med både rengøring og den/de assistenter, der kommer hos mig.

15 juin 2020

Kære Signe.

Tak for disse pæne ord - Det værdsætter vi.
Du er med til at gøre en forskel.

Med Venlig Hilsen
MH Rengøring ApS

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus