(Dato for oplevelse var egentlig foråret/sommer 2024) Kæmpe ros til Mads Sonne (Guitar) og Emil Kampp (Sang). Som forberedelse til at spille til et bryllup prøvede jeg undervisning hos... Voir plus
Lisez les avis des autres
God og personlig guitar-undervisning. Der er rigtig god balance mellem det jeg selv gerne vil lære og det min underviser synes jeg skal lære. Kan helt klart anbefales.
Hvis jeg kunne give 10 stjerner ville jeg det! Min datter elsker at komme hos Miles Music School og hun har lært så meget allerede. Daniel er den mest empatiske, tålmodige, sød, dygtig og fantast... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Musikundervisning for børn og voksne. I Miles Music School kan du tage dit næste skridt. Hos os møder du engagerede undervisere med en personlig tilgang. Du får også kreative rammer og det unikke performance- koncept, Performers’ Class. Så kom og forbliv inspireret – til at spille dig selv bedre.
Coordonnées de contact
Nørre Søgade 27A, st. th., 1370, København K, Danemark
- hej@micph.dk
- micph.dk
Virkelig kompetent undervisning
Virkelig kompetent undervisning. Jeg følte mig tryg, fra jeg trådte ind ad døren. Meget anbefalelsesværdig!
En musikskole med hjerte
Dygtige undervisere og en skole med socialt ansvar. Kan absolut anbefales
Vidunderlig undervisning!
Jeg vil anbefale alle, der vil lære at synge eller at spille et instrument, at tage til prøvetime hos Music Institute.
Jeg lærte skolen at kende gennem en veninde, og jeg elsker hver eneste sangtime her! Undervisningen er tryg of udfordrende, og man får de helt rigtige værktøjer til at udvikle sig.
Og hvis man er i tvivl om noget, kan man altid ringe til deres søde sekretær Mads, som sidder klar til at hjælpe.
10/10 klar anbefaling
Music Institute er en musikskole, som jeg har fundet mig selv vendende tilbage til i snart seks år. Underviserne er virkelig kompetente og venlige, atmosfæren er afslappet og indbydende og du kan uden tvivl finde en underviser, som kan hjælpe dig med at nå det mål, du har sat dig for. Muligheden for gratis prøvelektioner og køb af klippekort fremfor en hel sæson giver en stor fleksibilitet, som har hjulpet mig rigtig meget med at kunne passe den sangundervisning, jeg brændende ønsker sammen med mit studie og andre aktiviteter. De varmeste anbefalinger herfra!
Jeg havde en vildt fed oplevelse på…
Jeg havde en vildt fed oplevelse på MICPH og min underviser Katja var både yderst kompetent, hyggelig at være sammen med og god til at skabe trygge rammer. Kan stærkt anbefales!
Yderst kompetente og søde undervisere
Er enormt glad for min undervisning i sang hos MICPH. Jeg har haft tre forskellige undervisere - alle meget kompetente og søde. Jeg har virkelig rykket mig efter 1 år hos MICPH.
Meget kompetent undervisning i god atmosfære
Er rigtig glad for at gå hos MICPH. Indlæring af virkelig god underviser i guitar med god kombination af humor og seriøsitet. Og meget hjælpsomme ift køb af guitar mv. Der er en rigtig god energi og stor hjælpsomhed ift. nogen gange at finde nye tider eller undervise virtuelt hvis jeg er forhindret fysisk. Kan varmt anbefale stedet.
episk undervisning,,, 11/10 :D
får både sang og klaver undervisning hos MICPH og jeg synes de er rigtig gode. føler selv at jeg har forbedret mig meget med deres undervisning og kan klart anbefale at folk tjekker steder ud, der er super fedt
Erfarne og ambitiøse undervisningskræfter i afslappet atmosfære
Jeg havde meget lidt erfaring med guitar og ikke nogen erfaring med at blive undervist heri. Men efter et halvt år kan jeg mærke (og høre) at der er kommet en masse ud af det. Min underviser er god til at finde musik på rette niveau og i stilarter der gør det motiverende at øve. Får gode tips og tricks, og det betyder at jeg lige så stille har fået hård hud på fingerspidserne, lige som det skal være!
Fantastisk musik skole guitar…
Fantastisk musik skole har fået guitar undervisning i godt 3 år , det er super engagerede undervisere, og administrationen er altid til at få fat på hvis man vil have ændringer er forhindret eller andet, super kompetent sted , kan varmt anbefales om du er nybegynder eller bare skal have pudset formen af
Rigtig gode sanglærere.
Oplever super kompetente undervisere
Oplever super kompetente undervisere, prof team, og god service! Min datter på 10 år går til sangundervisning, og hun elsker det! Det giver hende et boost, øget selvtillid, mod, og en-til-en tid med underviser, der møder hende hvor hun er. Og selvfølgelig en smukkere sangstemme. Der ud over donerer michp undervisning til udfordrede børn, der ellers ikke ville have mulighed for samme oplevelse. Det er sejt!
Jeg er ikke blevet undervist i sang tidligere
Jeg er ikke blevet undervist i sang tidligere og er nybegynder.
Jeg blev meget positivt overrasket over oplevelsen til prøvetimen. Super dygtig og professionel underviser, helt afstemt til mit niveau. Jeg følte, at jeg fik en masse ud af det med konkret og motiverende feedback. Tiden blev udnyttet optimalt, og jeg blev håndteret fuldt ud professionelt, hvad jeg ellers havde været lidt tvivlsom ved, da jeg ikke rigtigt vidste hvad jeg gik ind til og jeg "bare" var "prøve elev". Jeg kan klart anbefale stedet. Du bliver godt behandlet og får fuld nærværende og professionel undervisning, med god feedback. -Det var min oplevelse af prøvetimen i sang.

Super professionel undervisning
Super professionel undervisning. Meget sød, støttende og behagelig håndtering af at jeg var blufærdig og lidt 'skamfuld' til at starte med, over en stemme der ikke er hvad den har været. Katja fik mig til at synge og skråle frit uden generthed. Dejlig oplevelse. Og fuld valuta selvom det' bare' drejede sig om en gratis prøve lektion. Tak 👍

Réponse : Miles Music School
Super lige til og behagelig oplevelse
Super lige til og behagelig oplevelse. Prøvede en gratis undervisningstime - gik self. Alt for hurtigt, men følte mig godt taget af hele vejen!

Réponse : Miles Music School
En oplevelse af at blive forstået og…
En oplevelse af at blive forstået og lyttet til på en og samme gang. Deres musik forståelse og måde at motivere mig som kunde er helt unik . Min varmeste anbefaling og ros herfra .
Jeg fik lysten til musikken tilbage

Réponse : Miles Music School
Profesionelle medarbejdere i smukke…
Profesionelle medarbejdere i smukke omgivelser. Man føler sig virkelig tryg til undervisning!

Réponse : Miles Music School
Professionelt og rart sted at være i…
Professionelt og rart sted at være i smukke omgivelser med dygtige undervisere.

Réponse : Miles Music School
Utrolig hurtig og effektiv start
Utrolig hurtig og effektiv start - fik allerede en tid samme uge jeg tilmeldte mig. Ligeledes god og effekt undervisning, hvor ingen tid bliver spildt!

Réponse : Miles Music School
Det var det nemmeste at tilmelde
Det var det nemmeste at tilmelde, den første time og det fungerede så godt. Den sødeste underviser.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.