At fodre småfugle, primært skovspurve, på altanen her i Sydhavnen, giver god mening. Sluseholmen er rigeligt domineret af duer og måger. Men skovspurvene er her hele tiden nu. At fodre dem med mejseku... Voir plus
Vedr. Ordren #13734 Jeg stadig venter at få melding status af min ordre??? Og hvorfor svarer I ikke på jeres kunderservice telefon???
L'entreprise a répondu
Hmmm… jeg har købt et vandtrug som er utæt efter at have forsøgt at samle det 2 gange… jeg skrev til kundeservice og fik hurtigt svar fra en om at han selv havde haft udfordringer og andre kunder sk... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Vi henvender os til dig med hobby landbrug, stor have eller kærlighed for husdyr. Vi ønsker at samle et stort sortiment netop til dig, så du kan samle dine indkøb ét sted. Min Landbutik er især startet med et stort sortiment til høns, og arbejder på løbende at udvide til andre kategorierne.
Skrosbjergvej 14, 4682, Tureby, Danemark
Meget gode og kvalitetsprodukter👏🙂
Fremragende kundeservice
Vedr. Ordren #13734
Vedr. Ordren #13734
Jeg stadig venter at få melding status af min ordre???
Og hvorfor svarer I ikke på jeres kunderservice telefon???

Hurtig og hjælpsom service
Bestilte div til høns - fremme et par dage senere. Jeg var ikke opmærksom på at det kom i to pakker og kontaktede kundeservice for at høre hvor resten var i systemet. Feedback inden for et par timer, med besked om den anden pakke, som ganske rigtig lå og ventede på mig. Tak for god service og hurtig levering / respons
Jeg har for 3 uger siden bestilt 2…
Jeg har for 3 uger siden bestilt 2 foderautomater til mejsebolde men har endnu ikke modtaget noget og de svarer ikke på mine henvendelser.
Købte et par støvler til fruen
Købte et par støvler til fruen.
Nem hjemmeside og hurtig levering.
Alt i alt en god oplevelse.
En god oplevelse
En god oplevelse! Jeg bestilte tirsdag formiddag, og onsdag havde jeg pakken. Produkterne er af god kvalitet og til en rigtig fornuftig pris.
Fin service
Bestilte 3 varer, som blev leveret over to omgange. Produkterne var fine. Tak for denne gang!
Mvh, Bent Christiansen.
Find et andet sted at handle.
Find et andet sted at handle.
Man går og venter på sine vare, uden der sker noget
Når man så spørger til hvornår man kan forvente sine vare, får man en historie om at de har skrevet til dig, og deres mail er gået i spam???
Handel et andet sted

Réponse : Min Landbutik
Har købt og betalt en varme lampe og…
Har købt og betalt en varme lampe og pære i søndag, betalte 79 kr for den skulle sendes med GLS. Pakken blev registreret d 2/2 som er i mandags. MEN DER SKER INTET.. fik svar på mail den 3. At
den ville komme i dag.. men der
sker INTET. Har forsøgt mig med
endnu en mail.. men INTET
svar.. hvor svært kan Det være
AT sende en pakke som kunden
har betalt.. ikke et sted jeg kan anbefale at handle,

Modtog ødelagt produkt 2 gange i træk
Jeg modtog en rottesikret hønsefoderautomat i julegave. Desværre var noget af det plastik som holder den samlet ødelagt, så jeg skrev og fik dem til at sende en ny. Jeg gav dem min adresse, som er tæt på Kalundborg, men de valgte at sende den til Falster, selvom de sagde at det var noget jeg havde valgt (det var det ikke). Jeg fik en ny automat, denne var også ødelagt, samme fejl. Jeg tog et billede som spurgte om de bare kunne sende en reservedel til min adresse. Det var svært, men det kunne de. Jeg har nu modtaget 2 møtrikker som jeg ikke aner hvad jeg skal bruge til. Det er i hvert fald ikke det jeg mangler, så nu giver jeg op, og håber på at få pengene retur. Halvanden måned, og jeg har ikke kunne få et produkt der ikke er i stykker.

Réponse : Min Landbutik
God webshop og hurtig levering.
Har købt 3 fælder til rotter.
Har købt 3 fælder til rotter.
Kunne ikke låse fælder,, de klappede sammen
Idag har firmaet skrevet og der bliver sendt nye fælder til mig.
Super service
Gode priser og rimlig hurtig levering.
Jeg fik et ryom elhegn i…
Jeg fik et ryom elhegn i fødselsdagsgave af min mand købt i minlandbutik.dk. Desværre var det kun ganske kort elhegnet fungerede. Jeg tog kontakt til minlandbutik, og fik en rigtig god service og løsning på problemet. God og effektiv kundeservice :-)