Minneshjartat Avis

2,9

Har fungerat hur bra som helst. Men nu kommer jag inte åt min sida om min bror längre. Trots att det stod i kontraktet att man skulle ha tillgång i 50år oavsett om dom gick i konkurs eller inte. Har f... Voir plus

Bluff från dag 1! Jag fick aldrig någon och mejlade fram och tillbaka med företaget. Sedan sa de bara klicka på denna länk för att avbeställa detta, vilket jag gjorde och alla mejl från de försvann. S... Voir plus

Som många skriver så ångrade min dotter köpet men fick aldrig något svar på mailet hur hon skulle skicka tillbaka det. Hon skickade mail efter mail men inget gehör. Fick sedan ett mail om hur hon sk... Voir plus

Vi är så nöjda med Minneshjärtat. Det är en fantastisk idé och så fint att ha på gravstenen för att kunna dela bilder, information om personen, musik etc. Personalen på Minneshjärtat (jag var i kontak... Voir plus

1. Monument

Hej kära kund, Vi vill dela viktig information med dig: På grund av omständigheter utanför vår kontroll har vi tvingats avsluta vår verksamhet. Men – du som redan är kund behöver inte oroa dig. Vi har beslutat att hålla tjänsten tillgänglig för er som fortfarande har nytta av den. Här är det du behöver veta: Fakturor Ingen av våra tidigare kunder ska fortsätta få fakturor. Faktureringen har skötts av Capway. Om du mot förmodan får en faktura från dem ska du inte betala den. Kontakta i stället Capway på telefonnumret eller mejladressen som anges på fakturan och bestrid den. Kortbetalningar Var du prenumerant via kort och får fortfarande dragningar? Mejla oss med ämnesraden "KORTDRAGNING", så ser vi till att debiteringarna stoppas. Din tillgång till tjänsten kommer inte att påverkas – du får fortsätta använda den utan kostnad. Lösenord Har du glömt ditt lösenord? Mejla oss med ämnesraden "LÖSENORD". Trots vår begränsade bemanning går vi igenom mejlen ungefär en gång i veckan och hjälper dig så att du kommer in på ditt konto igen. Till sist vill vi rikta ett varmt tack för den tid vi har fått dela med er. Med vänliga hälsningar,

Moyen

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Jag älskar minneshjärtat

Jag älskar minneshjärtat. Är tacksam för denna produkt. Rekommenderar alla som har förlorat en anhörig att köpa denna! Tacksam över hur lätt det är att kommunicera med personerna bakom minneshjärtat samt för att dem skapat något så fint! 🌟🌟🌟🌟🌟

7 mai 2024

Jag fullkomligt älskar den här produkten ❤️.

Jag är så sjukt tacksam över att dom här 3 killarna har kämpat för sin tro..
Vilken ynnest att kunna få föra dom vi har förlorat vidare iform av bilder & videos med detta hjärta ❤️.
Jag älskar verkligen den här idén och har redan fyllt & satt upp hjärtat hos vår son.

7 mai 2024