Minneshjartat Avis

TrustScore 3 sur 5

2,9

Har fungerat hur bra som helst. Men nu kommer jag inte åt min sida om min bror längre. Trots att det stod i kontraktet att man skulle ha tillgång i 50år oavsett om dom gick i konkurs eller inte. Har f... Voir plus

Bluff från dag 1! Jag fick aldrig någon och mejlade fram och tillbaka med företaget. Sedan sa de bara klicka på denna länk för att avbeställa detta, vilket jag gjorde och alla mejl från de försvann. S... Voir plus

Som många skriver så ångrade min dotter köpet men fick aldrig något svar på mailet hur hon skulle skicka tillbaka det. Hon skickade mail efter mail men inget gehör. Fick sedan ett mail om hur hon sk... Voir plus

1. Monument

Hej kära kund, Vi vill dela viktig information med dig: På grund av omständigheter utanför vår kontroll har vi tvingats avsluta vår verksamhet. Men – du som redan är kund behöver inte oroa dig. Vi har beslutat att hålla tjänsten tillgänglig för er som fortfarande har nytta av den. Här är det du behöver veta: Fakturor Ingen av våra tidigare kunder ska fortsätta få fakturor. Faktureringen har skötts av Capway. Om du mot förmodan får en faktura från dem ska du inte betala den. Kontakta i stället Capway på telefonnumret eller mejladressen som anges på fakturan och bestrid den. Kortbetalningar Var du prenumerant via kort och får fortfarande dragningar? Mejla oss med ämnesraden "KORTDRAGNING", så ser vi till att debiteringarna stoppas. Din tillgång till tjänsten kommer inte att påverkas – du får fortsätta använda den utan kostnad. Lösenord Har du glömt ditt lösenord? Mejla oss med ämnesraden "LÖSENORD". Trots vår begränsade bemanning går vi igenom mejlen ungefär en gång i veckan och hjälper dig så att du kommer in på ditt konto igen. Till sist vill vi rikta ett varmt tack för den tid vi har fått dela med er. Med vänliga hälsningar,

Moyen

TrustScore 3 sur 5

45 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Supernöjd

Jättebra service och ett fint sätt att kunna få dela sina minnen med andra. Jag är super nöjd.

5 octobre 2024

Dålig kommunikation från minneshjärtat

Dålig kommunikation från minneshjärtat. Svarar ej på mail. Struntar i att hämta ut returen från ångrat köp då dom även rekommenderar kunden att skicka det rekommenderat.

29 août 2024
Logo de Minneshjartat

Réponse de Minneshjartat

Hej Maria,

Tack för din feedback. Vi ber verkligen om ursäkt om du haft svårt att nå oss via mejl. Det är inte den upplevelsen vi vill att våra kunder ska ha, vi försöker alltid svara inom 24h alla helgfria dagar och vi finns här för att rätta till det.

Vi är lite osäkra på vem du är, så vänligen mejla oss direkt på support@minneshjartat.se så vi kan undersöka ditt ärende närmare och lösa det så snabbt som möjligt.

Angående din retur verkar det ha skett ett missförstånd. Vi rekommenderar inte att skicka returer rekommenderat, eftersom dessa hamnar hos ombud istället för att skickas direkt till oss. Vi hjälper dig gärna att lösa detta på rätt sätt!

Vi ser fram emot att höra av dig så att vi kan hjälpa till.

Minnneshjärtat

finaste mest omtänksamma gåvan

Det var den finaste mest omtänksamma gåvan jag kunde ge min man och hans syster.. att förlora ens mamma plötsligt och tidigt är inte lätt, men med minnes hjärtat har alla nära och kära en plats att kunna se tillbaka på fina minnen och dela med sig av de fina stunderna vi delat med henne.

25 août 2024
Avis spontané

PÅSTÅR ATT JAG HAR HOTAT DOM. VAD ÄR DETTA FÖR FÖRETAG? HÅLL ER LÅNGT BORTA. DET ENDA DOM VILL ÄR ATT TJÄNA PENGAR…

NU SKRIVER DOM ATT JAG HAR VARIT HOTFULL OCKSÅ. DET JAG SKREV VAR SÅHÄR: VAD F*N ÄR DETTA FÖR BLUFF? Jag ser inget hot i det, mer än att jag är missnöjd. Fick detta till svar från supporten när jag ifrågasatte min faktura på 545:- trots att det skulle vara gratis dom första 14 dagarna. Vad jag fattade det som så skulle man få bestämma om man ville fortsätta betala 129:- i månaden i 36 månader efter provperioden. Men på fakturan har dom lagt på 129:-x4.Detta var svaret jag fick:

Vi tolererar inte ditt din retorik och ditt påstående om att vi är en bluff.
Våra prisplaner presenteras klart och tydligt på vår hemsida. Vid beställning kryssade du aktivt i rutan om att du har läst och godkänt våra villkor.

6 août 2024
Logo de Minneshjartat

Réponse de Minneshjartat

Hej Susanne,

Vi vill förtydliga några viktiga punkter gällande din recension och dina påståenden.

För det första, du ifrågasatte inte enbart en faktura utan anklagade oss för att vara ett bluff-företag med hotfull retorik mot vår personal, vilket vi aldrig kommer acceptera. Vi tror på kommunikation på ett respektfullt och humant sätt.

Minneshjärtat är helt gratis de första 14 dagarna. Vi har graverat produkten och skickat ut den till dig utan kostnad.

Vill en kund inte ha Minneshjärtat har man rätt att avbryta när som helst under den kostnadsfria provperioden och returnera produkten utan att ha betalat för tjänsten.

Om du bestämmer dig för att behålla Minneshjärtat kostar det 129 kr/månad i 36 månader. Du kan välja att betala via autogiro eller faktura. Väljer du faktura, skickar vi ut pappersfakturan var fjärde månad för att spara på miljön, vilket innebär att din faktura inkluderar avgifter för fyra månader (129 kr x 4).

På fakturan du mottagit uppmuntrar vi kunder att koppla till autogiro då det innebär mindre administration och är bättre för miljön.

Vi ber dig att behandla alla medmänniskor respektfullt, oavsett om det är busschauffören, personalen i affären eller kundsupporten över mejl, för att skapa en bättre värld för oss alla.

Minneshjärtat Kundsupport

Att leva vidare...

Det här är inte vara en sak att sätta på stenen, det här får oxå personen i graven att få ett "nytt" liv. Min storebror gick bort och här kan vi dela allt som hade med begravningen att göra för människor att se när de är vid hans viloplats. Men så kan även människor som kommer dit oxå dela sina minnen. Så med andra ord kan man skriva en hel historia efter ett par år, trots att han är borta. Trots att han är borta så får han fortsätta leva på så många sätt. Jag är så glad att jag hittade det här! ❤️

29 juillet 2024
Avis spontané

Minnes hjärtat ger mig möjligheten att dela minnen som står mig nära med anhöriga och vänner…

Minnes hjärtat ger mig möjligheten att dela med mig av minnen, tankar, bilder och filmer som min älskade Mackan skickar till mig under alla år, som jag nu kan dela det med hans syskon och andra släktingar och vänner som saknar honom. Genom detta finns han kvar hos oss på ett varmt sätt och som lindrar den värsta smärtan i sorgen. Det är ett enkelt sätt för mig att få trevliga minnen snabbt utan att söka i albums eller i mappar i mobilen. Det minnen man vill se om och om igen finns samlade på ett ställe ❤️

23 juillet 2024
Avis spontané

En mycket fin och bra service

En mycket fin och bra service, minneshjärtat är ett fint sätt för oss att hålla minnet vid liv för vår kära mormor.
Då det är väldigt dyr tjänst gav jag förslag på att man skulle kunna ta fram olika medlemskap och priser som passar de flesta plånböcker.

10 juillet 2024

Fint och personligt

Fin idé, fint för anhöriga att kunna dela bilder, musik, text och få läsa/skriva hyllningar.
Bra bemötande och snabb respons vid frågor.

31 mai 2024
Avis spontané

Fantastisk service och en otroligt fin och personlig produkt

Vi är så nöjda med Minneshjärtat. Det är en fantastisk idé och så fint att ha på gravstenen för att kunna dela bilder, information om personen, musik etc. Personalen på Minneshjärtat (jag var i kontakt med Sam) är otroligt service minded och hjälpsamma på alla sätt. Otroligt bra service, utöver det vanliga. Jag kan verkligen rekommendera Minneshjärtat till fler. Ni kommer inte ångra er. ❤️

21 juin 2024
Avis spontané

Jag tycker detta är en fin sak att ha…

Jag tycker detta är en fin sak att ha på våran sons grav, få låta honom leva vidare och att vi kan få minnas honom genom foton. Han var endast 5v då han togs ifrån oss och detta hjärta ger många chansen att fortf få se vem han var och minnas honom för det 💖

24 juin 2024
Avis spontané

Jag är så nöjd med denna virtuella minnesbok

Jag var ute väldigt tidigt att beställa vårt minneshjärta och det tog lite tid, då grabbarna var så nya så produkten inte fanns hos dom ännu, men alltså, VILKEN SERVICE!!! Dom har ställt upp till 100% och jag bara älskar att vi hittade detta. Jag själv har förlorat min son för snart 4 år sedan och med detta kan vi alla ha en levande minnesbok som alltid går att uppdatera. Sååå tacksam över den idé dom skapat och jag kommer sprida detta till alla föräldrar jag har i olika nätverk som också går till en grav och minns sina barn🙏🏼❤️

20 juin 2024

Minneshjärta erbjuder högkvalitativa

Minneshjärta erbjuder högkvalitativa, handgjorda minnessaker som smycken och konstverk. Deras fokus på detaljer och utmärkt kundservice gör varje produkt unik och hållbar, perfekt för att bevara och hedra minnen av nära och kära.

20 juin 2024

Grymt jobbat

Ett underbart jobb har dessa grabbar gjort! nöjd kund! Tipsar verkligen om detta för att hedra & minnas era änglar som nu är uppe i himlen ❤️. Bra jobbat grabbar & grym servis.

6 juin 2024

Fick underbar service av Love

Fick underbar service av Love. Kan inte med ord beskriva hur tacksamma jag och min familj är för denna fina idéen.

Skaparna av företaget är jordnära och bryr sig om de som förlorat en nära. Man märker att dom brinner för sin affärsidé och värdesätter kunderna framför allt.

Tusen tack ännu en gång Love, det hjälper oss att hedra min pappa för all framtid. ❤️ rekommenderar STARKT. TACK❤️

23 mai 2024