Hejsa. Jeres firma er desværre gået konkurs og man har derfor svært ved at komme i kontakt med jer. Sagen er bare den, at i har trukket penge fra mig, men ikke afsendt ordren. Jeg håber gevaldigt d... Voir plus
Fantastisk koncept! Glem aldrig dine p-piller. Det kan virkelig ikke blive nemmere. Få dine p-piller/minipiller leveret til postkassen, når det er tid til nyt brev. Du skal bare indtaste hvornår du... Voir plus
L'entreprise a répondu
Normalt skriver jeg ikke anmeldelser på trustpilot, men hold da op hvor har min recept min allerstørste anbefaling! Det sparer én for ture til apoteket, og man skal ikke rende og huske på hvornår man... Voir plus
L'entreprise a répondu
- Service de courrier et de livraison
- Magasin de médicaments
- Pharmacie en ligne
- Prescription de médicaments en ligne
- Pharmacie
Écrit par l'entreprise
MinRecept leverer din receptpligtige medicin direkte til din dør kontinuerligt, så du aldrig løber tør. Slut med turene til apoteket!
Kattesundet 45, 2. th., 9000, Aalborg, Danemark
- 71 965 665
- kontakt@minrecept.dk
- minrecept.dk
Fantastisk
Vildt nem oprettelse, god hjælp i deres chat, hvis man havde spørgsmål.
Og rigtig hurtig levering, tilmeldte mig igår, og pillerne var der da jeg vågnede til morges.

Réponse de MinRecept.dk
Det var nemt og fik mine varer få dage…
Det var nemt og fik mine varer få dage senere. Nu skal jeg ikke længere være nervøs for, at jeg løber tør for p-piller eller glemmer og hente dem.

Glimrende service
Glimrende service. Jeg er meget tilfreds med mit abonnement. Det fungerer uden problemer, og leveringen kommer som aftalt. Hjemmesiden er nem, enkel og indbydende. Jeg har flere gange stillet spørgsmål på hjemmesiden, hvor jeg har fået svar indenfor 2 min. Kan varmt anbefale denne service til andre :)

Réponse de MinRecept.dk
Er meget tilfreds med min recept
Er meget tilfreds med min recept. De hjælper når du har brug for det og der er ikke en finger at sætte på min recept. :)

Réponse de MinRecept.dk
Hurtig, billig, nemt og overskueligt
Det er første gang jeg prøver at bestille mine p piller pr abonnement og wauw hvor er jeg positivt overrasket! 15 kr er det eneste jeg skal give om måneden og så sparer jeg en times lang tur på apoteket! Desuden så gik det hurtigt med levering, jeg bestilte d 31 december og forventede længere levering grundet helligdage, men har i dag fået min første pakke allerede!

Super fin service
Super fin service. Hurtig respons og hurtig levering.
Alt i alt en god ordning.

Super nemt
Super nemt! Man slipper for besværet med at skulle på apoteket for først at bestille og derefter hente. God kundeservice !

Réponse de MinRecept.dk
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering. Jeg har været utrolig glad for at være medlem og vil anbefale alle at prøve det.

Sindssygt smart koncept.
Sindssygt smart koncept.
Hurtigt, billigt og enkelt.
Jeg er kæmpe fan.

Réponse de MinRecept.dk
Fantastisk koncept! Jeg er fan!
Fantastisk koncept!
Bestilte min medicin og fik den leveret efter to dage.
I disse tider, hvor det kan være utrygt at stå i kø på et lille apotek, er minrecept.dk virkelig et kærkomment tiltag. Jeg er fan!

Réponse de MinRecept.dk
Generelt god oplevelse, men..
Generelt god oplevelse, men har 2 gange oplevet ikke at få levet min medicin. En gang ankom den aldrig og anden gang sendte PostNord pakken tilbage efter at have efterladt en seddel om at pakken kunne hentes på posthuset.
Begge gange har virksomheden reageret hurtigt på henvendelser. Jeg har fået sendt en ny pakke da de første blev væk, uden ekstra betaling, men det bruger af recepten, så det er træls.
Anden gang er pakken blevet gensendt efter hurtig opklaring.
Det er mere sikkert at hente pillerne selv, da der jo er en risiko for at ens medicin forsvinder i posten, men virksomheden har god kundeservice, som hurtigt prøver at løse problemet, og man slipper for en tur på apoteket.

Réponse de MinRecept.dk
Jeg kan kun anbefale MinRecept og deres…
Jeg kan kun anbefale MinRecept og deres fantastiske medarbejdere. Det er et smart koncept, at ens medicin bliver sendt direkte hjem til en, og hvis man har spørgsmål eller brug for hjælp, så møder man altid de sødeste og mest kompetente medarbejdere. Alex fortjener stor ros.