Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Hejsa. Jeres firma er desværre gået konkurs og man har derfor svært ved at komme i kontakt med jer. Sagen er bare den, at i har trukket penge fra mig, men ikke afsendt ordren. Jeg håber gevaldigt d... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk koncept! Glem aldrig dine p-piller. Det kan virkelig ikke blive nemmere. Få dine p-piller/minipiller leveret til postkassen, når det er tid til nyt brev. Du skal bare indtaste hvornår du... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Normalt skriver jeg ikke anmeldelser på trustpilot, men hold da op hvor har min recept min allerstørste anbefaling! Det sparer én for ture til apoteket, og man skal ikke rende og huske på hvornår man... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er første gang jeg prøver at bestille mine p piller pr abonnement og wauw hvor er jeg positivt overrasket! 15 kr er det eneste jeg skal give om måneden og så sparer jeg en times lang tur på apotek... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de courrier et de livraison
  2. Magasin de médicaments
  3. Pharmacie en ligne
  4. Prescription de médicaments en ligne
  5. Pharmacie

Écrit par l'entreprise

MinRecept leverer din receptpligtige medicin direkte til din dør kontinuerligt, så du aldrig løber tør. Slut med turene til apoteket!

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra!
Genial koncept, hvor du ikke skal røre en finger. Det er de små ting i hverdagen, der kan blive de store og her er minrecept helt klart en kæmpe hjælp! Har man spørgsmål, skriver man ind og får svar med det samme. Jeg selv har været i kontakt med Alex, og han har været en super hjælp.
Keep up the good work!

4 juin 2020

Hej Christine!

Tusind tusind tak :D Vi er glade for, at du er fuldt ud tilfreds!
Beskeden er givet videre til Alex ;-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er tilfreds med jeres ydelse at…

Jeg er tilfreds med jeres ydelse at service - får sit medicin, og hvis det er forsvundet med posten får man noget nyt 🙂

4 juin 2020

Hej Natascha,

Tusind tak for din anmeldelse :-) Vi er glade for, at du er tilfreds!

Rigtig god dag :D

Super nemt og smart

Super nemt og smart. Fantastisk kundeservice. I får min varmeste anbefaling!

6 avril 2020

Réponse de MinRecept.dk

Tusind tak for din anmeldelse, Fie! Det betyder rigtig meget for os. Rigtig god dag :-D - Joakim, MinRecept

Ualmindelig fantastisk kundeservice

Firmaet har nogle struktureringsproblemer, som gjorde at jeg personligt ikke kan bruge det, dog vælger jeg at give dem 5 stjerner alligevel, fordi det virkede fint i nogle måneder, og deres kundeservice virkelig er exceptionel. De er så søde og tager gerne imod konstruktiv kritik. Det er virkelig sjældent, at man ser så god kundeservice, og selvom jeg havde problemer med deres service, gør deres kundeservice virkelig op for det. Det skal de virkelig have ros for.

17 février 2020

Hej Mathilde,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Ja, vi havde lidt udfordringer. Det har vi heldigvis fået styr på ved at lancere et helt nyt system. Måske du har lyst til at prøve os igen?

Under alle omstændigheder ønsker jeg dig en fantastisk dejlig dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Glem aldrig mere dine p-piller!

Fantastisk koncept! Glem aldrig dine p-piller.
Det kan virkelig ikke blive nemmere. Få dine p-piller/minipiller leveret til postkassen, når det er tid til nyt brev. Du skal bare indtaste hvornår du skal modtage de første piller, og så kører det automatisk efterfølgende. Derudover, kan man altid gå ind og ændre om man vil have de billigeste, dem lægen har ordineret eller noget helt tredje, fra gang til gang. Det er virkelig smart. Og det koster kun (15,-?) at få pakket, administreret og leveret til din postkasse så du slipper for turen til apoteket. Derudover kan din recept også nemt fornyes :-) Det kan simpelthen ikke være nemmere

2 septembre 2019

Hej Annemette!

Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse. Det gør os simpelthen så glade! :-)
Vi sætter virkelig pris på, at du tager dig tid til at anbefale os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid levering til tiden.. Super lækkert,

28 juillet 2019

Hej Tine!

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er rigtig glad for, at du kan lide vores service :-D

God sommer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Personalet er altid enormt søde

Personalet er altid enormt søde, kompetente og løsningsorienterede. Jeg for altid hurtig hjælp og via denne service, slipper jeg nu for den kedelige tur på apoteket som man førhen ALTID glemte.

19 juillet 2019

Hej Maiken!

Tusind mange tak for din søde anmeldelse :D Det spreder smil her på kontoret!

God sommer ;-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Pakken kommer altid i god tid

Pakken kommer altid i god tid, så man aldrig løber tør for piller, og der er endda mulighed for både at få leveret p-piller og minipiller, hvis man tager begge - det er god service! Nemt og billigt 👍🏻

12 juillet 2019

Hej Anja,

Tusind tak for din anmeldelse :D Du skal vide, at vi oprigtigt sætter pris på, at vores medlemmer tager sig tid til at anbefale os :-)

Jeg ønsker dig en fantastisk dejlig sommer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fungerede helt perfekt og fantastisk…

Fungerede helt perfekt og fantastisk koncept at man aldrig ville glemme at "købe" når de bare bliver sendt lige til døren

2 juillet 2019

Hej Lærke!

Tusind tusind tak for din fine anmeldelse :-D Glade medlemmer giver glade kollegaer her på kontoret, så tak for det!

Ha' en dejlig dag :-)

Genialt koncept

Genialt koncept! P-piller leveret til døren og i god tid. Prisen er mere end rimelig - jeg kan helt klart anbefale dette!

28 juin 2019

Hej Line!

Tusind tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på :-)

Smart!

Dette er en mega smart hjemmeside. Tommel op herfra!

20 juin 2019

Hej Cecilie,

Vi er rigtig glade for, at du kan lide vores service!

Rigtig god dag :-)

DBH

Godt Koncept

Skide smart og pisse godt koncept.

20 juin 2019

Hej Sofja,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det er vi rigtig glade for :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid p-piller til tiden! God service!

Den bedste beslutning jeg længe har taget - skal aldrig tænke på at hente p-piller igen. Og får endda besked om når recepten udløber, så man husker at bestille ny tid ved lægen. Det er god service og så er det billigt! Elsker det!

19 juin 2019

Hej Maria,

Tusind tak for din anmeldelse :-D Dejligt at du er glad for dit medlemsskab!

- Michael, MinRecept

Super godt

Super godt koncept, og en utrolig god service.

14 juin 2019

Hej Freja,

Tusind tak for din anmeldelse. Det sætter vi rigtig stor pris på :-)

Fantastisk service

Altid i god tid i postkassen, inden du skal bruge dem. :)

5 février 2019

Hej Lisa!

Tusind tak for din anmeldelse :-) Det betyder meget for os!

Rigtig god aften!

Kan ikke undværes.

Jeg troede ikke det var rigtigt da jeg først så det, men nu kan jeg slet ikke undvære det!!! Fantastisk
Service!

28 janvier 2019

Hej Mette!

Det er jeg virkelig bare glad for at høre :-)

Vi vil sætte stor pris på, hvis du vil dele din oplevelse med dine veninder. Vi har sendt dig en SMS med en kode, som du kan give til dine veninder. Den giver både dig og dine veninder gratis medlemsskab :-)

Sig til hvis du har spørgsmål!

- Michael, MinRecept

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus