Mintadvies Avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Vlot advies en label A+ grachtendpand Amsterdam

Ellen maakte vlot een afspraak. Na opname wilde ik warmtepomp en aanvullend isoleren voor labelverbetering Rijksmonument. Daarvoor heeft ze meerdere types en mogelijkheden doorgerekend. Slotsom was succesvol advies voor alleen warmtepomp. Na installatie heeft ze aanmelding direct gedaan op basis van foto’s. Super tevreden.

18 mars 2026

Positive ervaring

Ellen van Mint Advies heeft de energielabels voor beide appartementen van mij verzorgd, en ik ben ontzettend tevreden over haar service. Ze was altijd goed bereikbaar, reageerde snel en dacht echt met me mee. Toen ik problemen had bij één van de appartementen, heeft ze me stap voor stap geholpen en ervoor gezorgd dat ik uiteindelijk een A-label kreeg.

27 novembre 2025

Réponse de Mintadvies

Dankjewel Kris, graag gedaan en bedankt voor de prettige samenwerking!

Incredible service!

These experiences can always be a little scary, but Ellen was very quick with both her communication and her final report. She was very professional but warm. She also gave practical advice. I'm delighted with her. Overall, I couldn't recommend her enough!

5 août 2025

Réponse de Mintadvies

Thank you, that' so nice, it was a pleasure!

Top-ervaring!

We kwamen (voor een Energielabel) bij Ellen terecht via onze bouwbegeleider en waren zeer tevreden met haar expertise en de snelheid waarmee e.e.a. geregeld was. We kwamen uit een grote verbouwing in Amsterdam met een opzet voor installaties die niet perse doorsnee was. Ze reageerde heel snel op vragen via e-mail en was ook snel in de opvolging van zaken die nog afgerond moesten worden. Kortom: zeer goed geholpen en kan haar van harte aanbevelen!

18 juin 2024

Highly recommend

It was such a pleasure working with Ellen to get our energy label! Ellen is very professional & responsive, showed up on time and did her review with no hassle at all. I would highly recommend using Mint Advies.

4 septembre 2023

Réponse de Mintadvies

Dankjewel Claudette, het was prettig met je samen te werken.

supersnelle en goede service!

Voor de verkoop van mijn huis in Amsterdam op zoek gegaan naar een bedrijf dat energielabel aanlevert en terechtgekomen bij Ellen, Mintadvies.nl
Zeer schappelijke prijs en hetcontact met Ellen was zeer snel en duidelijk. Goede communicatie en Ellen maakte tijd voor een snelle lastminute afspraak om het label af te ronden. Heel erg blij mee en dank voor de goede zorg!
Kan het bedrjf iedereen aanbevelen!

20 juillet 2023

Dankjewel.

Super

Ik had snel een energielabel nodig en Mintadvies werd aanbevolen door mijn makelaar. Communicatie met Ellen van Mintadvies was snel en professioneel en bezoek aan de woning per direct mogelijk. Energielabel werd daarna per mail toegestuurd. Uiterst efficient allemaal.

3 janvier 2023

Dankjewel!

Snel en fijne samenwerking

Na het vergelijken van meerdere energielabel adviseurs voor mijn appartement in Amsterdam bleek Ellen Brander van Mint Advies het snelst beschikbaar en bood ze een goed tarief. Ondanks dat ik kort van te voren contact opnam en weinig mogelijkheden had om haar te ontvangen voor de metingen, lukte het ons een afspraak in te plannen. Na het zien en opmeten van mijn woning gaf ze twee dagen later al een eerste advies voor een zo hoog mogelijk label. Ik ging aan de slag met haar advies en ondertussen was ze goed bereikbaar om vragen te stellen. Na het sturen van de bewijzen van de aanpassingen in mijn woning ontving ik binnen enkele dagen mijn energielabel. Al met al vond ik het een prettige samenwerking.

6 décembre 2022

Dankjewel!