De klantenservice is zeer vriendelijk. Je wordt als klant gezien en je hebt niet het gevoel met een automatische server te maken hebt. Daarnaast is de bestelling snel en heb ik bij een gebroken po... Voir plus

Ik heb 25/12/25 een bestelling geplaatst en nu snap ik met de feestdagen dat het bij de post wat drukker is, maar had het wel eerder verwacht dus berichtje gedaan en kreeg antwoord terug dat ik nog ee... Voir plus

hele fijne poederfoundation!! op een wat oudere huid (56 jr.) geeft het geen gevoel van dichtgesmeerde huid waarbij porieën en lijntjes niet mooier worden zegmaar, met deze foundation is dit opgelos... Voir plus

Dit bedrijf heeft klantenservice en open en eerlijke communicatie hoog in het vaandel staan. Producten bevallen prima en werken goed bij een gevoelige huid. Heel fijn is dat je echt bijna werkelijk... Voir plus

1. Magasin de cosmétiques
  2. Grossiste en produits cosmétiques

Mintenz is een cosmeticamerk met uitsluitend natuurlijke producten voor iedereen die er graag mooi en verzorgd uit wil zien. En die daarvoor make-up en huidverzorgingsproducten wil gebruiken die goed zijn voor de huid.

4,6

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Verademing in minerale en natuurlijke make up

Mintenz is een fantastisch merk voor minerale en natuurlijke make-up en huidverzorging. Hun ruime assortiment biedt echt voor ieder wat wils, of je nu kiest voor losse poeders, geperste producten of crème-achtige formules (mijn persoonlijke favorieten!).

Wat Mintenz echt uniek maakt, is niet alleen de kwaliteit van de producten, maar ook de aandacht voor hun klanten. Dit is een bedrijf dat écht luistert naar de wensen van de klant. Of je nu vragen hebt, suggesties doet of ergens tegenaan loopt, Mintenz staat open voor feedback en zorgt dat je je gehoord voelt.

Een ander groot pluspunt is de klantenservice. Mocht er onverhoopt een probleem zijn, dan wordt dit razendsnel en naar volle tevredenheid opgelost. Het team van Mintenz is vriendelijk, open en betrokken – eigenschappen die niet overal vanzelfsprekend zijn. Na een nare ervaring met een ander merk dat beweerde minerale make-up te leveren, is Mintenz echt een verademing gebleken.

Kortom, Mintenz biedt niet alleen geweldige producten, maar ook een fijne ervaring en community. Ik kan het van harte aanbevelen!

22 mars 2024
Logo de Mintenz

Réponse de Mintenz

Bedankt voor je prachtige review, Ina! We zijn blij dat je zo tevreden bent met ons assortiment en onze service. Het is voor ons belangrijk om altijd naar onze klanten te luisteren en hen een positieve ervaring te bieden. Jouw complimenten over ons team en de klantenservice betekenen veel voor ons! We hopen je nog vaak van dienst te mogen zijn!