Banner for Mobilier.ro

Mobilier.ro Avis

862
TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Setul este superb, masa este perfectă pentru zona de dining doar ca materialul este foarte sensibil, fără să-mi dau seama am vărsat ceva pe ea, până să observ se umflase deja, acum am un mic dâmb pe e... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Transportul a fost asigurat prin curier comercial, nu cu flota proprie. - O bilă neagră. Plimbat pe distanță mai mare decât ar fi fost necesar pentru a ajunge la destinație, produsul a fost deteriora... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Canapeaua comandată este absolut în regulă, în realitate arată exact ca în poze. Materialul este plăcut la atingere, tapițeria arată bine, iar șezutul este confortabil – nici prea moale, nici prea tar... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

As an ex-materials manager of a Belgian furniture manufacturer which delivered to Ikea, I must say that the quality of the coffee table delivered to me by by Mobilier.ro is excellent, not to compare... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles
  2. Magasin de meubles de chambre à coucher
  3. Magasin de meubles pour enfants

Écrit par l'entreprise

Alege mobilier online cu ușurință la Mobilier.ro. Suntem un magazin online de încredere care oferă o selecție largă de mobilier pentru fiecare cameră din casa ta. De la stiluri clasice la stiluri moderne, avem opțiuni pentru fiecare spațiu, indiferent dacă ești în căutarea unei canapele confortabile, a unui birou practic sau a unui dulap de hol. Bucură-te de livrare rapidă, de un serviciu atent pentru clienți și de o experiență de cumpărături perfectă. Găsește tot ce ai nevoie pentru casa de vis pe Mobilier.ro.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Tous les avis

(862)

696 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Serviciu de curierat extrem de rau

Serviciu de curierat extrem de dezamăgitor! Înțeleg ca un curier să refuze livrarea la ușă pentru piese de mobilier masive, dar să pui clientul să coboare în fața blocului pentru câteva panouri ușoare și de dimensiuni mici este pur și simplu absurd și lipsit de profesionalism.

19 août 2026

Bună ziua, Daniel!
Regretăm că experiența cu livrarea nu a fost la nivelul așteptărilor dumneavoastră.
Dorim să menționăm că livrarea standard se efectuează până în fața blocului /poartă. Serviciul de urcat al produselor în locuință este un serviciu opțional, disponibil contra unei taxe suplimentare, care poate fi selectată la plasarea comezii.
Ne pare rău pentru eventualele neînțelegeri. Am transmis feedback-ul dumneavoastră echipei de logistică pentru a evalua modul în care curierii comunică aceste detalii la predare.

Vă mulțumim pentru înțelegere și rămânem la dispoziție dacă vă putem ajuta cu alte detalii!

Noté 5 sur 5 étoiles

Sunt multumita de produsul ce l-am…

Sunt multumita de produsul ce l-am comamdat

18 août 2026

Bună ziua, Roxana!
Vă mulțumim pentru recenzie și pentru încrederea acordată! Ne bucurăm să știm că sunteți mulțumită de produsul comandat.
Să vă bucurați cu drag de el și vă mai așteptăm oricând pe Mobilier.ro!

Noté 1 sur 5 étoiles

Lipsa completa numerotare panouri…

Extraordinar de prost instructajul pentru montare a birourilor pentru copii achizitionate de mine , absolut nici o placa nu este inscriptionata , toate puse la gramada in cutii , inclusiv suruburile si tot ce iti trebuie pentru montaj este pus haotic ..NU recomand !

19 août 2026
Avis spontané

Bună ziua, Georgian!
Regretăm neplăcerile întâmpinate și vă cerem scuze pentru dificultățile create la montaj. Înțelegem perfect cât de frustrant este când instrucțiunile sau piesele nu sunt marcate clar.

Pentru a vă putea ajuta rapid, vă rugăm să ne transmiteți numărul dumneavoastră de comandă sau un număr de telefon de contact printr-un mesaj privat sau pe e-mail la info@mobilier.ro.
Imediat ce avem aceste date, colegii noștri vă vor contacta pentru a vă oferi tot suportul necesar.

Totodată, am transmis feedback-ul dumneavoastră către echipa de producție.
Așteptăm datele dumneavoastră pentru a putea reveni!

Clitatea produselor

Clitatea produselor, livrarea si mai ales suportul telefonic!

17 août 2026

Bună ziua, Constantin!
Vă mulțumim pentru recenzie și pentru încredere! Ne bucurăm să știm că sunteți mulțumit de calitatea produselor, de livrare și, mai ales, de suport telefonic. Le vom transmite cu mare drag aprecierea dumneavoastră!
Să vă bucurați de achiziție și vă mai așteptăm oricând pe Mobilier.ro!

Mulțumit

Marfă bună, livrare impecabilă.

17 août 2026

Bună ziua, Bogdan!
Vă mulțumim pentru recenzie și pentru încredere! Ne bucurăm să știm că sunteți mulțumit de produsele noastre și că livrarea a fost pe măsura așteptărilor.

Noté 1 sur 5 étoiles

Somiera patului s-a deformat deja la…

Somiera patului s-a deformat deja la mijloc, deși folosesc patul de doar două săptămâni. Sunt foarte dezamăgită de calitatea produsului, mai ales având în vedere perioada atât de scurtă de utilizare. Doresc înlocuirea somierei în baza garanției și aștept o soluționare cât mai rapidă a problemei.

5 août 2026

Bună ziua, Veronica!
Regretăm neplăcerea întâmpinată și ne cerem scuze pentru această situație.
Vă confirmăm că solicitarea dumneavoastră transmisă pe e-mail a fost deja preluată cu prioritate de către Departamentul de Garanții.

Vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere și vă asigurăm de întreaga noastră deschidere pentru a rezolva problema!

Noté 5 sur 5 étoiles

Foarte multumita a ajuns in conditii…

Foarte multumita a ajuns in conditii bune fara intarzieri de buna calitate va recomand cu incredere 🥰

16 août 2026

Réponse de Mobilier.ro

Bună ziua, Mariana! Vă mulțumim pentru recenzie și pentru încredere!
Ne bucurăm să știm că produsul a ajuns rapid și că sunteți încântată de calitatea lui. Vă mulțumim pentru recomandare!

Produse calitative

Produse calitative, ambalare conforma, livrare ok

Réponse de Mobilier.ro

Bună ziua! Vă mulțumim pentru recenzie și pentru încredere!
Ne bucurăm că totul, pornind de la calitatea produselor și siguranța ambalării, până la livrare, a fost la înălțimea așteptărilor dumneavoastră.

Super

Produsul este unul de calitate foarte bună, la un preț rezonabil.
Sunt foarte multumit.

Bună ziua, Eugen!
Vă mulțumim pentru recenzie și pentru încredere! Ne bucurăm să știm că sunteți foarte mulțumit de calitatea produsului și de raportul calitate-preț.
Să îl folosiți cu mare plăcere și vă mai așteptăm oricând pe Mobilier.ro!

Este superb sifonierul

Este superb sifonierul, urmeaza sa achizitionez si comoda.

Bună ziua, Cristina!
Vă mulțumim pentru recenzie și pentru încredere! Ne bucurăm să știm că șifonierul este pe placul dumneavoastră și că se potrivește de minune în locuința dumneavoastră.
Vă așteptăm cu drag și pentru comodă.

Réponse de Mobilier.ro

Bună ziua, Daniel! Vă mulțumim pentru recenzie și pentru încredere!
Ne bucurăm să știm că raportul calitate-preț a fost pe măsura așteptărilor dumneavoastră. Să vă bucurați cu drag de achiziție.

Ciobit

Mobilierul a venit ciobit intr-un colt. In plus, fiind o măsuță extensibilă, arcurile sunt prea tari, făcând deschiderea prea bruscă pentru a putea fi folosită eficient.

Bună ziua, Gabriela!
Regretăm neplăcerile create și faptul că produsul nu a ajuns în stare bună la dumneavoastră.
V-am transmis deja un e-mail prin care vă rugăm să ne trimiteți câteva fotografii cu piesa afectată, precum și un scurt video cu sistemul de extindere.
Așteptăm răspunsul dumneavoastră.

Noté 5 sur 5 étoiles

Suntem foarte multumiti de produsele…

Suntem foarte multumiti de produsele comandate si recomandam cu drag tuturor ! 💕
-singurul minus ar fi suruburile de fixare a sinelor de la sertare , care au ingreunat montarea lor(acestea fiind prea mici ,scurte )

12 août 2026

Réponse de Mobilier.ro

Bună ziua, Alina! Vă mulțumim pentru recenzie și pentru recomandare.
Ne bucurăm că sunteți mulțumiți de produsele noastre.
Vă mulțumim totodată și pentru observația legată de șuruburile pentru șinele sertarelor. Transmitem imediat acest feedback furnizorilor, pentru a aduce îmbunătățiri la kiturile de montaj.

Să vă bucurați cu drag de mobilier și vă mai așteptăm oricând pe Mobilier.ro!

Noté 4 sur 5 étoiles

Réponse de Mobilier.ro

Bună ziua, Irina! Vă mulțumim pentru feedback și pentru aprecierile aduse produsului!
Regretăm că livrarea a durat mai mult decât de obicei.
Din ce regăsim în sistem întârzierea a fost cauzată de o imposibilitate de contactare inițială (număr de telefon eronat), dar ne bucurăm că totul s-a rezolvat cu succes.
Să îl folosiți cu mare plăcere!

great

perfekt, serious

11 août 2026

Réponse de Mobilier.ro

Hello, Cristian ! Thank you for your review and for trusting us!
We hope you enjoy your new furniture and look forward to welcoming you back to Mobilier.ro!

Noté 5 sur 5 étoiles

Am găsit ce căutam la preț bun și…

Am găsit ce căutam la preț bun și livrarea să făcut conform înțelegerii vă mulțumesc Mihaela

Bună ziua, Mihaela!
Vă mulțumim pentru recenzie și pentru încredere! Ne bucurăm că ați găsit produsul dorit la un preț bun și că livrarea s-a desfășurat exact așa cum am stabilit.

Noté 3 sur 5 étoiles

The material is harsh

The material is harsh

Réponse de Mobilier.ro

Hello, Mihai! Thank you for your feedback.
We are sorry to hear that the texture of the material did not meet your expectations. We try to offer accurate descriptions, but we understand that tactile feel is a personal preference.
Please feel free to contact us if you need further support or extra information.
Have a great day!

Servicii de calitate

Servicii de calitate: transport, impachetare si produse de calitate. Recomand!

Bună ziua, Elena!
Vă mulțumim pentru recenzie și pentru recomandare!
Ne bucurăm enorm să știm că ați fost pe deplin mulțumită de întreaga experiență, de la ambalare și transport, până la calitatea produselor noastre.
Să le folosiți cu mare drag și vă mai așteptăm oricând pe Mobilier.ro!

Foarte multumiti

Foarte multumiti, raftul a venit rapid, frumos ambalat,Ne bucuram de el, s-a montat usor si este foartr util pentru noi in camara.

Bună ziua, Filomela!
Vă mulțumim din suflet pentru recenzie! Ne bucurăm enorm să știm că raftul a ajuns rapid, s-a montat ușor și că vă este atât de util în cămară. Să vă bucurați de el cu mare drag și vă mai așteptăm oricând pe Mobilier.ro!

F dezamăgitoare.

Canapeaua f tare nu se poate dormi pe ea, dezgustător la așa preț. Nu recomand nici gratis.

21 juillet 2026

Bună ziua, Sorina!
Ne pare rău să aflăm că fermitatea canapelei nu a fost pe placul dumneavoastră. Percepția confortului și a fermității unei saltele sau canapele este subiectivă, motiv pentru care punem la dispoziție specificațiile fiecărui produs pe site.
Vă mulțumim pentru feedback și regretăm că acest model nu s-a potrivit preferințelor dumneavoastră de confort.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus