Banner for Mobilier.ro

Mobilier.ro Avis

865
TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Setul este superb, masa este perfectă pentru zona de dining doar ca materialul este foarte sensibil, fără să-mi dau seama am vărsat ceva pe ea, până să observ se umflase deja, acum am un mic dâmb pe e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Canapeaua comandată este absolut în regulă, în realitate arată exact ca în poze. Materialul este plăcut la atingere, tapițeria arată bine, iar șezutul este confortabil – nici prea moale, nici prea tar... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Transportul a fost asigurat prin curier comercial, nu cu flota proprie. - O bilă neagră. Plimbat pe distanță mai mare decât ar fi fost necesar pentru a ajunge la destinație, produsul a fost deteriora... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

As an ex-materials manager of a Belgian furniture manufacturer which delivered to Ikea, I must say that the quality of the coffee table delivered to me by by Mobilier.ro is excellent, not to compare... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles
  2. Magasin de meubles de chambre à coucher
  3. Magasin de meubles pour enfants

Écrit par l'entreprise

Alege mobilier online cu ușurință la Mobilier.ro. Suntem un magazin online de încredere care oferă o selecție largă de mobilier pentru fiecare cameră din casa ta. De la stiluri clasice la stiluri moderne, avem opțiuni pentru fiecare spațiu, indiferent dacă ești în căutarea unei canapele confortabile, a unui birou practic sau a unui dulap de hol. Bucură-te de livrare rapidă, de un serviciu atent pentru clienți și de o experiență de cumpărături perfectă. Găsește tot ce ai nevoie pentru casa de vis pe Mobilier.ro.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Tous les avis

(865)

696 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Acceptable

Material of furniture feels good and also looks good. But for the vitrina they have mechanism for putting on the wall but to put on what... For the wall there is nothing. Montaj was very easy 👍🏻I put it somehow on the wall.. price is very acceptable for this furniture 👍🏻

Hello, Cetinkaya !
Thank you for your review! We’re happy to hear that you find the furniture good quality, easy to assemble, and great value for the price.

Regarding the wall mounting hardware: wall plugs and screws are not included by the manufacturer because every wall type (drywall, concrete, brick, etc.) requires a specific type of fixing. To ensure safety and a secure fit, these need to be chosen specifically for your home's wall structure.
Thank you for your order, and enjoy your new vitrine!

Super mulțumită!

Mobilier foarte bun exact ca în poze!

Réponse de Mobilier.ro

Bună ziua, Madalina! Vă mulțumim pentru recenzie și pentru încredere! Ne bucurăm să știm că sunteți mulțumită și că mobilierul este exact așa cum vă doreați.
Să vă bucurați de el cu drag și vă mai așteptăm oricând pe Mobilier.ro!

Perfect

Am ramas surprins de varietatea lor de produse, mi-a placut cel mai mult faptul ca pe site scrie exact la fiecare produs in cat timp iti ajunge, top, recomand!

Réponse de Mobilier.ro

Bună ziua, Raul! Vă mulțumim pentru recenzie și pentru încredere! Ne bucurăm că ați apreciat diversitatea produselor noastre și transparența privind termenele de livrare.
Să vă bucurați cu drag de achiziție și vă mai așteptăm oricând pe Mobilier.ro!

Noté 5 sur 5 étoiles

Produsul a fost conform pozei de pe…

Produsul a fost conform pozei de pe site,ușor de montat.

Réponse de Mobilier.ro

Bună ziua, Carmen! Vă mulțumim pentru feedback-ul oferit! Ne bucurăm să știm că produsul a fost exact pe măsura așteptărilor dumneavoastră și că asamblarea a decurs ușor.
Să îl folosiți cu mare plăcere!

Réponse de Mobilier.ro

Bună ziua, Roxana! Vă mulțumim pentru feedback-ul oferit. Ne bucurăm să știm că biroul este pe placul dumneavoastră.
Să îl folosiți cu drag și spor, iar noi vă mai așteptăm oricând pe Mobilier.ro!

Noté 5 sur 5 étoiles

Canapea extensibilă – Recomand cu încredere!

Sunt foarte mulțumit de canapeaua extensibilă pe care am cumpărat-o. Calitatea este excelentă, este confortabilă și arată foarte bine.
Serviciile au fost impecabile, personalul foarte amabil și profesionist, de nota 10. Transportul a fost fără probleme, iar livrarea s-a făcut exact la termenul promis.
S-au respectat toate condițiile stabilite, iar experiența de cumpărare a fost una excelentă. Recomand cu încredere! Mulțumesc pentru profesionalism!

Bună ziua, Nicolae!
Vă mulțumim pentru această recenzie deosebită și pentru încrederea acordată! Ne bucurăm să știm că sunteți pe deplin mulțumit de noua canapea, dar și de serviciile echipei noastre.
Să vă bucurați cu drag de achiziție, să aveți parte de cele mai relaxante momente, și vă mai așteptăm oricând pe Mobilier.ro

good

everything

Réponse de Mobilier.ro

Hello, Florin! Thank you for choosing us! We're really happy to know that everything went smoothly. Enjoy your new furniture!

Noté 5 sur 5 étoiles

Suntem foarte mulțumiți de achiziție și…

Suntem foarte mulțumiți de achiziție și de colaborarea cu echipa Mobilier.ro. Produsul corespunde caracteristicilor și descrierii prezentate pe site și a fost livrat fără defecte sau elemente lipsă.

Ca sugestie constructivă, pentru locuințele cu pardoseli denivelate ar fi utilă introducerea unor picioare reglabile, care să permită o nivelare și o stabilitate mai bună a mobilierului.

Réponse de Mobilier.ro

Bună ziua, Antonia! Vă mulțumim pentru recenzia detaliată și pentru încrederea acordată! Ne bucurăm să știm că produsul a ajuns în stare perfectă și că aveți o experiență atât de bună în colaborarea cu echipa Mobilier.ro.

Feedback-ul dumneavoastră este important pentru noi.
Să vă bucurați cu drag de mobilier și vă mai așteptăm oricând pe site-ul nostru!

Noté 5 sur 5 étoiles

A venit la timp și șoferul a fost f…

A venit la timp și șoferul a fost f amabil

Bună ziua, Milena!
Vă mulțumim pentru apreciere și pentru feedbackul oferit! Ne bucurăm să aflăm că livrarea a fost efectuată la timp și că ați avut o experiență plăcută cu echipa de transport.
Vă mai așteptăm cu drag!

Recomand

I liked the whole experience

Hello, Carmen!
Thank you for your kind words and for sharing your feedback! We are delighted to hear that you had a pleasant experience with us and that our services met your expectations.
We look forward to welcoming you again!

Noté 5 sur 5 étoiles

Very happy with the aquisition

Very happy with transport and acquisition

Réponse de Mobilier.ro

Hello, Tudor! Thank you for your review and for your trust! We are happy to hear that both the product and the delivery met your expectations.
Enjoy your new purchase, and we look forward to welcoming you back to Mobilier.ro anytime!

DETAILS

The products are quite fine

Hello, Ionut!
Thank you for your trust and for choosing us! We are happy to hear that you like the products. We hope you enjoy them to the fullest, and we look forward to welcoming you back to Mobilier.ro anytime!

Super

Super! Recomand .

Bună ziua, Mihaela!
Vă mulțumim pentru apreciere și pentru recomandare! Ne bucurăm că ați avut o experiență plăcută alături de noi și vă mai așteptăm cu drag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Am fost foarte multumit si de livrarea…

Am fost foarte multumit si de livrarea pachetul,si de calitatea mobilierului.

Bună ziua, Claudiu!
Vă mulțumim pentru apreciere și pentru încredere! Ne bucurăm foarte mult să știm că totul a fost la înălțimea așteptărilor dumneavoastră, de la sosirea pachetului până la calitatea mobilierului.
Să vă bucurați cu drag de noile achiziții și vă mai așteptăm oricând pe Mobilier.ro!

Noté 5 sur 5 étoiles

Totul a decurs foarte bine

Totul a decurs foarte bine. Patul este de calitate bună, livrarea a decurs fără probleme și asamblarea a fost ușsoară.

Bună ziua, Eniko!
Vă mulțumim pentru recenzie și pentru încredere! Ne bucurăm enorm că totul a decurs perfect, de la livrare și asamblare, până la calitatea patului.
Vă mai așteptăm oricând pe Mobilier.ro!

Noté 3 sur 5 étoiles

Transportul

Transportul, oameni sub or ce critică!!

27 juillet 2026

Bună ziua,
Vă mulțumim pentru feedback și ne pare rău să aflăm că experiența privind livrarea nu a fost pe măsura așteptărilor dumneavoastră.
Dorim să menționăm că această comandă a fost livrată prin intermediul firmei de curierat KLG, iar din informațiile pe care le regăsim în comandă, data livrării a fost stabilită de comun acord între dumneavoastră și firma de curierat.
Feedbackul dumneavoastră este important pentru noi și va fi transmis partenerului nostru de transport, pentru a contribui la îmbunătățirea serviciilor oferite.

Noté 5 sur 5 étoiles

Am plasat o comanda pentru o canapea

Am plasat o comanda pentru o canapea. Sunt foarte multumita de aceasta achizitie. Este exact cum mi-am imaginat-o si cum mi-am dorit-o. Recomand cu mare drag.

Bună ziua, Isabella!
Vă mulțumim pentru timpul acordat și pentru recenzia dumneavoastră! Ne bucurăm să aflăm că noua canapea este exact așa cum v-ați imaginat și că sunteți pe deplin mulțumită de alegerea făcută.
Apreciem recomandarea dumneavoastră și sperăm să vă bucurați de produs pentru mulți ani.
Vă mai așteptăm cu drag și pe viitor!

Noté 5 sur 5 étoiles

Calitate excelentă și execuție impecabilă a taburetului

Sunt foarte mulțumită de taburet! A fost realizat exact cum mi-am dorit, este foarte bine finisat, confortabil și de o calitate excelentă. Recomand cu încredere! ⭐⭐⭐⭐⭐

Réponse de Mobilier.ro

Bună ziua, Paula!Vă mulțumim pentru cuvintele frumoase și pentru recomandare! Ne bucurăm enorm să știm că taburetul a fost exact pe gustul dumneavoastră și că sunteți încântată de calitatea, finisajele și confortul lui.
Să îl folosiți cu mare drag și vă mai așteptăm oricând pe Mobilier.ro!

Foarte buna recomand cu încredere

Foarte buna recomand cu încredere

Bună ziua, Emanuel!
Vă mulțumim pentru recomandare și pentru încredere! Ne bucurăm foarte mult că aveți o experiență atât de bună cu produsele noastre.
Să vă bucurați cu drag de achiziție și vă mai așteptăm oricând pe Mobilier.ro!

Recomand

Recomand. Respecta termenii, sunt seriosi, persoanele care au efectuat livrarea de o inalta tinuta morala iar produsul de foarte buna calitate.

Réponse de Mobilier.ro

Bună ziua, Areta !Vă mulțumim pentru apreciere și pentru cuvintele frumoase! Ne bucurăm că sunteți mulțumită de calitatea produsului și că echipajul de livrare a lăsat o impresie atât de bună.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus