Noté 4 sur 5 étoiles

Noté 1 sur 5 étoiles

To Firma która oszukuje latami ludzi !!!! Kupilam plaszcz za ok. 300 PLN przyszla do mnie przesylka z Chin z plaszczem nie do przyjecia typowym bazarowym z Chin. Po zareklamowaniu otrzymalam inf... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

I receivedmy order and i really like it. The lace detail is delicate and well done and the fit is flattering. I was hesitant at first because I’ve had tops that look different in photos but this one m... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Define your presence. Discover impeccably collections for men and women that bridge the gap between premium quality and everyday comfort. Moda Perla is more than a clothing shop: it is a movement toward self-development and inner confidence. We provide the timeless style you need to step into the best version of yourself at a price that reflects true value.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Oszustwo

Miała być marynarka, a przyszło coś na podobe marynarki, mam lepszej jakości szmaty od podłogi tylko nie za 150złoty. To jest wielkie oszustwo.

24 avril 2026

Tragedia

Tragedia , oszuści pieniądze nie do odzyskania, ciekawe czy coś pomoże biuro i rzecznik praw konsumenta. Oszukana jestem na 400 złotych. Mam nadzieję że w końcu się uda i pójdą siedzieć .

21 avril 2026

OSZUŚCI!!!!

OSZUŚCI!!!!! Długie oczekiwanie na paczkę. Paczka przychodzi po miesiącu. Zwrot można zrobić do 30 dni od zamówienia paczki, a nie od dnia jej otrzymania.Towar miernej jakości, przyszedł w małej kopercie. Miał być garnitur damski, a przyszedł kombinezon. Materiał sztuczny. Zwrot na koszt klienta do Chin- droga wysyłka, opłacenie cła. Uważajcie!!!!

21 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

To Firma która oszukuje latami ludzi …

To Firma która oszukuje latami ludzi !!!!
Kupilam plaszcz za ok. 300 PLN przyszla do mnie przesylka z Chin z plaszczem nie do przyjecia typowym bazarowym z Chin. Po zareklamowaniu otrzymalam informacje ze moge odeslac przesylke za koszt ok. 300 PLN do Chin.Nie dyskutowali ze mna byla to ich ost. odpowiedź plus zbywajace emaie . NIE KUPUJCIE W TYM SKLEPIE ( u mnie strata 300 PLN) zaplacone pieniadze sa nie do odzyskania od nich .

20 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Szczerze to ta pseudo firma nie…

Szczerze to ta pseudo firma nie zasługuje na żadną gwiazdkę. Tyle razy zamawiałam ubrania z internetu i nigdy się nie zawiodłam aż przyszedł czas na ta "firmę". Nie dość, że czekałam ponad miesiąc na przesyłkę to jeszcze przyszły takie rzeczy... Żenada. Na zdjęciach ładnie to wszystko wygląda a w rzeczywistości... Zostałam oszukana, a zwrocie to mogę raczej zapomnieć. Jeżeli nie odezwa się do mnie w ciągu dnia to zgłoszę to do odpowiednich organów. Oszuści i naciągacze.

13 avril 2026

Porażka

Porażka , nie dość że szło do mnie 2 miesiące to zamówiłam spódnicę i żakiet, a przyszła sukienka na zdjęciu było ekstra a w rzeczywistości przyszło brudne a materiał tragedia. Z temu lub shine 1000 razy lepsze. Nie polecam.

17 avril 2026

To są oszuści!

To są oszuści!
Ewidentnie mają dobrego grafika. Płacisz jak za jakość a dostajesz badziew. Warunki zwrotu przewyższają cenę produktu.

16 avril 2026

Ten sklep to badziew

Ta jedna gwiazdka to i tak za dużo. Zamówiłam zamszową kurtkę. Przyszła jakaś cieniusieńka szmatka, która z zamszem nie ma nic wspólnego. Kurtka nawet w 1 % nie przypomina tej ze strony sklepu. Na zamówienie czekałam prawie miesiąc. Nie otrzymałam żadnej informacji, że już jest do odbioru. Dobrze, że coś mnie tknęło i zajrzałam do aplikacji DPD. Jeżeli chcę zwrócić kurtkę, to oczywiście mogę, na własny koszt wysłać do Chin. Ten sklep to jakaś porażka

15 avril 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Kupiłam Marek Męskie Chino Spodnie |…

Kupiłam Marek Męskie Chino Spodnie | Elastyczny Materiał i ogólnie jestem zadowolona, chociaż spódnica jest trochę krótsza niż sobie wyobrażałam. Pasuje jednak na moją sylwetkę, a plisowanie wygląda ładnie. Materiał jest przyjemny w dotyku i lekko się układa. Dostawa była w porządku, choć trochę dłuższa niż podano przy zamówieniu.

7 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Rany

Rany, wszystko poszło idealnie! Na początku nie byłam pewna, ale okazało się, że wszystko poszło jak z płatka.

21 mars 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Zamówienie dotarło bez problemu

Zamówienie dotarło bez problemu, ale zajęło trochę dłużej niż się spodziewałam. Sam produkt wygląda w porządku, chociaż materiał jest trochę cieńszy niż na zdjęciach. Da się nosić, ale nie do końca to, czego oczekiwałam.

3 mars 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

i ordered WINONA | Women's Elegant…

i ordered WINONA | Women's Elegant Double-Breasted Suit with Wide Trousers, the design is nice and matches the pictures, but the fabric is a bit different than expected. Not bad, just slightly more synthetic feeling. For the price it’s okay, just don’t expect too much.

12 mars 2026
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus