Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

En så fin butik, kunderne i focus og behjælpelig med alt. Stor ros, fik kvit og frit en låne sofa da vores var forsinket. Betaling når møblet leveres hvad der også er unikt Kan kun anbefale en tur t... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig fin og pålidelig handel Møbelringen har været hurtige til at svare og melde tilbage, da der til at starte med var forlænget leveringstid. Men alligevel blev min stol leveret før forventet og e... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles

Écrit par l'entreprise

Kig ind i vores 1200m2 butik, hvor du både finder nye og brugte velholdte kvalitetsmøbler. Vi køber restpartier direkte fra producenterne – du sparer helt op til 70%. Betal over 10 eller 20 måneder – helt uden renter..... og du kan klare det hele hjemmefra. Følg vejledningen på vores hjemmeside www.møbelringen.dk Vi leverer i hele Danmark - på nær ikke brofaste øer. Husk at vi altid er friske på en byttehandel – vi tager dine gamle møbler i bytte og modregner dem i prisen. Nemmere, hurtigere og billigere får du ikke ny stue. Åbningstider: Torsdag og fredag kl. 10.00-18.00 Lørdag og søndag kl. 10.00-15.00 Møbelringen * Hovedgaden 2 * 4261 Dalmose Følg os på Facebook ''Møbelringen''.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 60 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Fantastisk service!

Fantastisk service! De var foran på leveringen, så fragtmanden ringede og spurgte om vi var hjemme, men da vi ikke var ville han gøre alt for at sætte sofaen et sted den ikke kunne ses fra vejen. Dertil billede af placering, som var i vores garage, så ville ønske jeg kunne give mere end 5 stjerner! Hurtig levering og ingen tvivl undervejs 🙏🏼

15 avril 2026

Hej Julie
Tusind tak for den dejlige tilbagemelding - det luner:)
Vi takker for handlen.

Unik butik

Kan kun anbefale en tur til Møbelringen i Dalmose. Oven i hatten fik vi chokolade som tak for handlen. TAK 🙏

14 avril 2026

Hej Susanne
Det er vi rigtig glade for at høre - vi takker mange gange for handlen og den dejlige tilbagemelding:)

Noté 1 sur 5 étoiles

Worst ever!

If I can give minus - 100 ⭐️ I will do it!
Never ever buy in this company again!
If you want to experience the worst of waiting delivery time and customer service then ignore this message!
Goodluck!!!

31 mars 2026

Hej Jen
Det er jeg da ked af at høre, men er du sikker på at du har handlet hos os og skrevet til den rigtige.
Jeg kan ikke se dig som kunde hos os - måske det kan være Møbelringen i Norge.
Vi vil meget gerne høre om sagen - hvis vi kan hjælpe med noget så må du meget gerne ringe til os på tlf. 22439995.
Skulle det være en fejl at du har givet os en forkert anmeldelse, så håber jeg du vil slette den igen.

Hí Jen
I am sorry to hear that, but are you sure that you have made this for the right company.
I can´t find you as a customer - maybe it could be Møbelringen in Norway.
If we in any way can help you feel fre to call us by phone 22429995.
If you have made this for the wrong company I hope that you will delete this message again.
Tom
Møbelringen Danmark

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega lækre møbler og service

Mega lækre møbler! Jeg har både købt lænestol, sofa og puf, og service er absolut i top! Super flinke i butikken og super flinke til levering. Kan klart anbefales.

30 mars 2026

Réponse : Møbelringen

Det er vi glade for at høre - tusind tak for den dejloige tilbagemelding og tak for handlen:)

Virkelig rare flyttefolk

Virkelig rar og god service i forretningen, samt god vejledning. Og da de kom med møblerne var det rare flyttefolk. Og hjælpsomme.

30 mars 2026

Hej Isabella
Vi takker mange gange for handlen og den dejlige tilbagemelding:)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg ville virkelig gerne kunne give…

Jeg ville virkelig gerne kunne give langt mere end 5 stjerner, vanvittigt fantastisk kundeservice!! Leveringstid helt i top, får en SMS, omkring Leverings tidspunktet mon passer ind i MIT, deres egen fragtmand, helt fantastisk serviceminded forklare omkring samling af sofaen - jeg er ovenud tilfreds!! 😊

29 mars 2026

Hej Helle
Dejligt at høre:)
Vi takker mange gange for handlen:)

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har haft den bedste service med…

Vi har haft den bedste service med stort overskud i butikken og derefter hjælp til levering og få vores møbel leveret helt ind i stuen, med flinke og smilende medarebjder der kunne svare på alt hvad vi havde behov for.

25 mars 2026

Hej Laila
Tusind tak for både den dejlige tilbagemelding og handlen:)

Super god kundeservice

Super god kundeservice.

Info om leveringstid på sms personligt

Fleksibel levering

Hej Mark
Vi takker mange gange:)

Virkelig god kommunikation

Virkelig god kommunikation fra jeg lagde ordren til varen blev leveret. Fin pris og leveringstid. Varmeste anbefalinger herfra!

23 mars 2026

Hej Laila
Det er vi glade for at høre - vi takker mange gange for handlen:)

Noté 5 sur 5 étoiles

Flinke mennesker ved Møbelringen i Dalmose.

Flinke mennesker i Dalmose.
Frs kontakt og bestilling til levering godt en uge, og det var en levering i Århus.
Bedst på pris og leveringes aftalen holdt som aftalt.
Møbel i fin kvalitet og der var først betaling ved levering.
100 % positivt herfra. 🙂

Hej Steen
Vi takker mange gange - både for handlen og den dejlige tilbagemelding:)

Rigtig god oplevelse

Vi fik god og hjælpsom vejledning i butikken og vi tog endda det tilbud vi havde fået med på sofa, 10 stole og spisebord til en anden butik som forhandlede samme møbler og de kunne ikke engang matche prisen. Så vi var ret sikre på at vi havde fået en rigtig god pris og det er jo altid skønt.

Levering på bordet blev forlænget lidt, men det var leverandøren der var kommet bagud og ikke en fejl fra møbelringen.

Rigtig god oplevelse og næste gang vi skal handle møbler besøger vi møbelringen som det første.

Hej Stephanie
Det er vi super glade for at høre - vi takker mange gange for handlen:)

Super god service

Super god service, venlig og imødekommende fragtmand, kan kun give min bedste anbefalinger.

Hej Vibeke
Vi takker mange gange - både for handlen og den dejlige tilbagemelding:)

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedre service skal man lede længe…

Bedre service skal man lede længe efter:
Hurtig svar på Messenger.
God rådgivning og vejledning
Levering søndag.
Meget flink chauffør.
Betaling ved levering.
Jeg kan kun anbefale Møbelringen med 15 ud af 10 stjerner.

15 mars 2026

Hej Tove
Tusind tak for den dejlige tilbage melding:)
Vi takker mange gange for handlen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Top service og levering og alt var i orden

Flinke og serviceminded folk i butikken. Leveringstiden var helt som de havde sagt - og levering af møbler gik fint og helt til tiden. Her var det også en venlig medarbejder der hjalp med med at bære ind/ud.
Vil klart anbefale denne butik til andre.

12 mars 2026

Réponse : Møbelringen

Vi takker mange gange for handlen og den dejlige tilbagemelding:)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus