Mokkaland.dk Avis

1 057
TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Pakkeshoppen udleverede pakke til den gale kunde, men Mokkaland er erstattede min pake med en ny på nær en enkelt pose med 1000 g arabicakaffe der var blevet udsolgt i mellemtiden. Den fik jeg til gen... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde købt en stor pakke vandfiltre til Brita-systemet meget billigt. Modtog pakken dagen efter, men jeg kunne ikke få det til at virke, så jeg skrev til kundeservice. De svarede indenfor en time, og... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg super tilfreds med deres service og udvalget af kapsler til Dolce Gusto.. Mit valg falder altid på Espresso udvalget.. der er mange modeller at vælge imellem 🙏 Endelig blive ved at have et go... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Great customer service! My interaction was with Tobias. He answer e-mails promptly, provides customer-tailored recommendations, and is very much solution-oriented. I already ordered twice from Mok... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de café

Écrit par l'entreprise

Mokkaland.dk er en online butik, der tilbyder alt indenfor kaffe. Vi har et stort udvalg af kaffekapsler, kaffebønner og generelt tilbehør. Her finder du kaffe til alle lejligheder, både morgen, middag og aften. Samtidig finder du altid et relevant udbud af afkalkning og rengøringsprodukter så du kan vedligholde din maskine.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(1 057)

64 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

Ingen kundeservice (til at begynde med)

Tilføjelse: Efter at have rykket et par gange mere har jeg fået alle penge retur. Ændret fra 1 til 3 stjerner.

Jeg har købt 8 vandfiltre til vores Sage kaffemaskine. De passer fysisk i maskinen, men de virker ikke. Maskinen kan ikke trække vand ind når vandfilteret sidder i. Jeg har selvfølgelig tjekket at modellen passer til min maskine.
Mokkaland svare ikke på telefonen selvom jeg har ringet mange gange, og deres mail bliver ligeledes ikke besvaret, selvom de lover at svare inden for få timer.
Har aldrig oplevet ikke at få kundeservice. Er det egentlig bedre eller dårligere end "dårlig kundeservice"?

19 mai 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

God webshop 🙂

Mange produkter at vælge imellem og hurtig forsendelse dog vil jeg sige at jeg ville foretrække at i havde nogen få rigtigt gode kaffe (pro) kapsler i stedet for en masse med ringe smag. Går du ind på en barista café og beder om en doble espresso har de nogen varianter (mælk, sirup osv) men selve kaffen har de måske kun en af fordi at alle syntes at en rund kaffe med god crema og uden bitterhed nu engang er det som alle vil have. Så derfor er det dumt at man skal købe minimum 50 kapsler for at teste en variant, jeg har fx. Købt “Peru organic” den smager desværre meget surt som om den havde ligget 5 år på hylden, så nu kan jeg smide resten ud og lede videre. Så nogen flere sample-kasser eller nogen realistiske smagsbeskrivelser

24 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Forkert postnummer

Forkert postnummer, som bevirkede at jeg måtte køre 7 km. For at hente min pakke i menu i faxe på trods af at det tydeligt fremgik at min adresse var på postnummer 4654 faxe lsdeplads.

7 mars 2026
Logo de Mokkaland.dk

Réponse de Mokkaland.dk

Hej Torben,

Ved bestilling vælger du selv hvilken pakkeshop du ønsker.
Her har du valgt Meny i Faxe - hvor pakken efterfølgende blev leveret.

Hvis du skriver det forkerte postnummer vil det påvirke hvilken pakkeshop der vises som den nærmeste.

Vi ærgrer os også over, at du ikke kontakter os før du giver en sådan dårlig anmeldese.
Så plejer vi at kunne finde en løsning.

Mvh
Tobias, Mokkaland.dk

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus