Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Det er en flott app man kan få mange venner å snakke med og mer men noen ganger gir de folk tenkepause og advarsler når de ikke forstår helt posten personen skrev som for eksempel en person skrev så... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Momio is a safe social media platform for children. Content is moderated by real people and by an artificial intelligence system, which gives me a safe feeling. It's very easy to report bad behavi... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Min datter fik slettet sin bruger, og blev bannet mange gange uden at have gjort noget. Dårlig app, med meget dårlig stemning, hun fik mange negative kommentarer, og dog var det hende som b... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

God app. Jeg synes bestemt det stadug er sjovt at spille momio dog kun hvis man er fashion! Derudover vil jeg foreslå at skifte “lukke og åbningstiderne” vi er stadig 15-16årige der spiller dette spil... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de communication pour les réseaux sociaux

Informations provenant de diverses sources externes

Momio is a fun, safe social media for kids! Find new friends and hang out with the ones you already have! Dress your momio, decorate your room, chat with friends and share stuff. Play with your cute animo, watch YouTube videos and have a laugh with the others! Download Momio on your iPad or smartphone for free! Momio is available in these languages: Danish, Norwegian, Swedish, Finnish, German, Polish and Dutch. Get it now!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

3,0

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

The worst costumer service ever

The worst costumer service ever.
My son’s account got hacked and when i asked support to help i recieven an basic answer back how to put my email back while it got nothing to do with the quest For help in this matter.
i said in the message i’ve send the hacker is repeatedly kicking my email out and now my son lost all his collection animals, clothes, hairs etc etc the hacker stole it all and is selling it on her account for diamonds.
Many things of my son were bought with real money so i am not happy at all how momio support is handeling this! If i could no stars i would!

6 septembre 2022

Réponse de Momio

Vi er kede af at høre, at du ikke kan lide Momio!

Tak fordi du tog dig tid til at give os feedback. Det værdsætter vi meget. Hav en god dag!

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig app og supporten er værre

Dårlig app og supporten er værre. Der er slet ikke nogen forståelse for at de har lavet et spil til børn. Der er tarvelig opførelse, folk stjæler ting, mister adgang til app, og supporten svarer langsomt og arrogant.

Brug det ikke.

29 juillet 2022

Hej!

Vi er kede af at høre, at du ikke kan lide Momio! Vi håber, at du vil lade os vide, hvordan du synes vi kan forbedre det.

Vores supportafdeling svarer indenfor 3 arbejdsdage. Hvis du stadig ikke har modtaget et svar, så tjek om du har sendt din email til den rigtige adresse: support@momio.me

Tak!

Noté 4 sur 5 étoiles

uwuz

perfekt app hvis du er queer, mentalt ustabil, har illnesses som fx autisme og er introvert.

16 avril 2022

Réponse de Momio

Vi er glad for, at du kan lide Momio!

Noté 1 sur 5 étoiles

rigtig dårlig app jeg blev anmeldt pga…

rigtig dårlig app jeg blev anmeldt pga en pige syntes jeg kopirede hendes outfit dagen efter var jeg ude af momio kunne ikke komme ind igen det jo det rene vanvid få fikset jeres app, i må gøre så andmeldserne skal tjekkes igennem før man bare bliver smidt ud

Momios svar til dette er til grin😂
Til forældrene hold jeres børn væk fra appen!

22 février 2022

Réponse de Momio

Hej! Vi giver kun tænkepauser til nogle, der har brudt Momios regler. Når din tænkepause udløber, kan du læse grundet til din tænkepause i chat-beskeden fra Jack.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har en bruger der hedder Ahmad18 og…

Jeg har en bruger der hedder Ahmad18 og jeg har købt fashion club for lang tid siden og har ikke fået det og er meget skuffet over at jeg overhovedet ikke har fået det endnu så jeg synes i skal give det gratis til mig og masser af safir fordi nu har jeg brugt mange penge på jer og så for man det ikke det er sgu ikke okay

22 décembre 2021

Réponse de Momio

Vi er kede af, at du oplever dette. Du kan skrive til vores supportafdeling på support@momio.me, så svarer vi dig.

Noté 1 sur 5 étoiles

momio deleted my account so now i can't…

momio deleted my account so now i can't get in my new and old account so if yell want a 5 star you would give me back my account back

12 décembre 2021

Réponse de Momio

Hej! Vi sletter kun brugere, der bryder Momios regler på en alvorlig måde. Find reglerne her: http://company.momio.me/rules-danish

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os på support@momio.me. Husk at nævne din momios navn og hvilket land din momio er fra.

slet mig ikke

Jeg hedder Malou 1 i momio og jeg bliver slettet fordi i siger er er 18 år men jeg er kun 10 år momio er mit liv jeg kan ikke bare slettes alt jeg har vejret igennem er spildt please ikke slette mig kom nu

11 novembre 2021

Noté 1 sur 5 étoiles

Hvad i alverden er der sket med momio

Hvad i alverden er der sket med momio? ALTING er ændret. De nye opdateringer er p***e grimme. KUN gode og flotte ting koster safir/momio+. Man får HELE tiden advarsel. Altså momio er slet ikke sjovt mere. Kan huske i sådan 2016 der var det MEGA fedt. Ingen grimme/dårlige opdateringer. Flotte tøj. Safir, momio+ og reklamer fandtes ikke. COME ON. I har KUN gjort spillet værre.

31 octobre 2021

Noté 1 sur 5 étoiles

Hold nøje øje med jeres børns færden på…

Hold nøje øje med jeres børns færden på siden, min datter er blevet kontaktet af utallige mænd og unge drenge som henviser til andre forums som snapchat & Messenger hvori de anmoder om upassende billeder og videoer.

23 septembre 2021

Réponse de Momio

Sikkerhed er en top prioritet for os. Du kan læse mere om vores omfatteende sikkerhedsmekanismer på vores hjemmeside (http://company.momio.me/parents-safety/). Hvis du har spørgsmål, så skriv til os på support@momio.me

oddajcie pieniądze

1 juillet 2021

Réponse de Momio

Cześć! Bardzo prosimy napisać na naszego emaila support@momio.me, a otrzymasz odpowiedź. Dziękujemy!

virkeligt dårligt

virkeligt dårligt, for mange bugs, og istedet for at fikse dem ændre de layoutet og gør appen endnu værre og grimmere end før

16 mai 2021

Skuffende og grimt

Den nye opdatering er noget værre bras.Der er basically kun blevet lavet ændringer i forhold til layoutet, og ikke fixet noget, så som de mange “bugs” der er kommet med tiden. Efter den nye opdatering, synes jeg faktisk der er kommet flere. I stedet for at ændre på det (tidligere) elskede layout, kunne team momio måske prøve at lytte til deres brugere, og så inspiration til reelle forbedringer derfra. Det er jo ikke fordi der ikke er nok at vælge imellem.
Alt i alt er jeg meget skuffet, også over mangel på brugbar respons når man skriver til momio’s support system, og email. Man får et slattent svar tilbage i retning af “tak for feedback” og der bliver ikke gjort noget ved det. Det, og meget andet, burde virkelig forbedres.

Hilsen en meget skuffet bruger

14 mai 2021

Noté 1 sur 5 étoiles

der er mange med diagnoser, så tænk lige på dem før i laver så store opdateringer

efter den nye opdatering virker det overhovedet ikke ligesom momio længere, og der er bugs over alt nu, I skulle tage af at tænke mere på bug'sne der allerede var der og hvad folk rent faktisk vil have end et nyt layout ingen ville have. Der er også mange med autisme og sådan på momio, så det ville også hjælpe en hel del hvis vi blev informerede på forhånd om sådan en stor ændring istedet for at folk begynder at flippe ud og ligefrem begynder at græde over ændringer og hvor uoverskueligt det hele ligepludselig ser ud

12 mai 2021

Noté 3 sur 5 étoiles

Tænk momio tænk over hvad i har gjort

Hej momio, Jeg synes at i tager det lidt for hårdt
Men bliver faktisk rigtig ked af det og måske lidt sur fordi man har fået en anmeldelse, og at man slet ikke ved hvad man har gjort galt, jeg fik en anmeldelse pga at jeg prøvede at hjælpe en pige som var blevet lidt narret af en som sagde hun var en af Jacks hjælpere, det er fint nok men i har slet ikke tænkt på at folk der for en anmeldelse bliver ked/sur og så har man ikke lyst til at gøre noget fordi man ÅBENBART har gjort noget forkert jeg synes selvfølgelig at det er godt i passer så meget på børn men tænk lige at måske kun 23/100 fx som kun er under 10 vi lære faktisk noget nogen gange af det vi siger selvom det er godt eller dårligt, Hvad er pointen så?

17 avril 2021

Réponse de Momio

Tak fordi du tog dig tid til at give os feedback. Det værdsætter vi meget.

Noté 5 sur 5 étoiles

Safe social media for kids!

Momio is a safe social media platform for children. Content is moderated by real people and by an artificial intelligence system, which gives me a safe feeling. It's very easy to report bad behavior.

You can choose from a lot of clothes to dress your avatar. I like that you can play for free, but it's also possible to buy some extras with real money.

I met some great people on this app, so I would definitely recommend it!

16 mars 2021

Réponse de Momio

Thank you, we are honored for your kind words! Have fun on Momio! :)

Dårligt

Man bliver slettet uden grund, de svarer ikke tilbage på mails og de gider ikke fikse deres bugs. Det er honestly for dårligt.

14 mars 2021

Noté 1 sur 5 étoiles

Havde brugt over 100 kr på en profil...

Havde brugt over 100 kr på en profil med momio+ og kombipakker, de vælger så at slettet min profil og når jeg skriver til support siger de at det var pga et billede men siger ikke hvilket billede det er??? hvordan skal jeg vide hvad jeg ik må poste når de ik fortæller mig det
Synes det er for dårligt at jeg ikke bare fik en tænkepause, det er første gang et billede havde brudt reglerne
Min profil hed Rupaul på den danske server

14 mars 2021

Noté 2 sur 5 étoiles

Det med at man ikke må sige f ordet og sådan er forståeligt men...

Det med at man ikke må sige f ordet og sådan er forstågeligt, men I tager nogle ting for hårdt. Fik en 3 dages tænkepause for at have skrevet noget som ikke var noget galt med. Altså de børn der inde som er under 10 dropper jo momio efter 10 min. Så kan I da ikke forvente and børn og unge over 10 ikke kender nogle af de ting. Også bruger i Jack alt for meget. Folk de har startet hashtags og lavet memes om hvor meget de hader jack

1 mars 2021

Réponse de Momio

Hej! Skriv venligst til vores supportafdeling på support@momio.me, så vil vi svare dig. Tak!

Lorteapp...

Lorteapp.... Der er så mange vigtige ting, som man ikke må snakke om overhovedet, og halvdelen af brugerne er forholdsvis gamle. Jeg fik slettet min bruger for at forsøge at skrive en enkelt besked på svensk til en veninde. Der kom ikke nogen advarsel, timeout eller ban, blev bare slettet uden videre. Men jeg kan godt se at det er vigtigere at være fremmedfjendsk end at fokusere på seksuelt krænkende brugere (: Skrev til momio-support 3 gange, og fik den samme korte sætning som svar hver gang.
BTW så kan det godt lade sig gøre at få en slettet bruger tilbage ((((:

28 février 2021

Hej momio

Hej momio, jeg vil bare lige fortælle at min gammel momio profil var blevet hacket for et år siden og vil bare gerne have den tilbage savner den! Så håber bare at i måske kunne finde ud af hvad kodeordet er og så jeg kan komme ind på den igen(:

30 décembre 2020

Réponse de Momio

Vi er kede af, at du oplevede dette. Du kan skrive til vores supportafdeling på support@momio.me, så svarer vi dig.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus