Momio is a safe social media platform for children. Content is moderated by real people and by an artificial intelligence system, which gives me a safe feeling. It's very easy to report bad behavi... Voir plus

L'entreprise a répondu

Min datter fik slettet sin bruger, og blev bannet mange gange uden at have gjort noget. Dårlig app, med meget dårlig stemning, hun fik mange negative kommentarer, og dog var det hende som b... Voir plus

L'entreprise a répondu

God app. Jeg synes bestemt det stadug er sjovt at spille momio dog kun hvis man er fashion! Derudover vil jeg foreslå at skifte “lukke og åbningstiderne” vi er stadig 15-16årige der spiller dette spil... Voir plus

1. Agence de communication pour les réseaux sociaux

Informations provenant de diverses sources externes

Momio is a fun, safe social media for kids! Find new friends and hang out with the ones you already have! Dress your momio, decorate your room, chat with friends and share stuff. Play with your cute animo, watch YouTube videos and have a laugh with the others! Download Momio on your iPad or smartphone for free! Momio is available in these languages: Danish, Norwegian, Swedish, Finnish, German, Polish and Dutch. Get it now!

3,0

Moyen

TrustScore 3 sur 5

62 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

3,0

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Min datter er i dag blevet kontaktet af…

Min datter er i dag blevet kontaktet af en mand på 56 år. Der sagde hun var smuk og havde hacket hendes mobil og kunne se hende 😱😱.
Hun har nu slettet app’en.

7 décembre 2020

Réponse de Momio

Vi er kede af, at din datter har oplevet dette. Vi beder dig at skrive til vores supportafdeling på support@momio.me, så vi kan identificiere kontoen og gå videre med sagen.

Problemer med køb

Momio er et fantastisk spil og jeg elsker det og de venner jeg har der, men jeg har købt drømme/modepakken den største og har ikke fået den. Jeg har virkeligt brug for den og det virker næsten aldrig for mig. Please hjæææælp :( Ellers har jeg brugt 299 af mine egne penge på ingenting...

30 novembre 2020

Réponse de Momio

Vi er ked af, at du oplever dette. Du kan skrive til vores supportafdeling på support@momio.me, så svarer vi dig.

Momio tak

Okay tak!😊😊😊😊😊

9 mai 2020

Réponse de Momio

Hej Laura! Det er desværre ikke muligt at spille Momio på telefonen uden at installere det.
Hvis du har flere spørgsmål, kan du skrive til vores support: support@momio.me

Mig og min veninde prøver at lave en ny…

Mig og min veninde prøver at lave en ny profil, men den bliver ved med at sige "vent lidt med at lave en ny profil". Det har den gjort i snart 10 minutter. Vi har prøvet at genstarte app'en og alt muligt og det virker ikke, please hjælp os:(

12 février 2020

Réponse de Momio

Hej Sofia! Vi er ked af at tidsbegrænsningen har været problematisk for dig og din veninde. Begrænsingen er lavet for sikkerhedsmæssige grunde. Hvis I ikke allerede har gjort det, kan I lave den nye profil nu.

Jeg synes det er for dårligt at jeg ikke Kan få min bruger

Jeg synes det er for dårligt at jeg ikke kan få fat i min bruger ( Yasmin 1501 ) når jeg har glemt kodeordet og har prøvet at kontakte Momio før men kan kun få fat i kodeordet ved at havde skrevet min e-mail eller telefon nummer ind på min bruger hvilket jeg ikke kam gøre for kan jo ikke komme ind jeg synes at der brude være en anden måde jeg kunne komme ind på. Please svar mig hurtigst muligt

31 décembre 2019

Réponse de Momio

Hi! Thank you for your feedback. Unfortunately it is not possible for us to help you if you have not registered an email address or a phone number to the account, because without those we have no chance of knowing if the account belongs to you or someone else. We are sorry we can't help you.

Det er en flott app men de kan lett misforstå

Det er en flott app man kan få mange venner å snakke med og mer men noen ganger gir de folk tenkepause og advarsler når de ikke forstår helt posten personen skrev som for eksempel en person skrev så håper en dag de blir bedre(:

fordi de kan lett misforstå ting vet ikke om det er Jacks hjelpere eller ansatte hos momio eller anmeldelser men håper folk vil skjønne det bedre en dag

23 juin 2019

ANMELDESE!

DET ER 5 GANG OG ER VED AT BLIVE SUR TOG DET FINT I STARTEN MEN I ER GÅET OVER STREGEN FÅ STYR PÅ JERES FACTS ER BLEVET ANMELDT UDEN GRUND SÅDAN CA. 4-5 GANGE DET VAR EN DER SNYDT MIG MED HÅRET SOM HED CALLMEBOB FJERN DEN ANMELDESE OG UNDSKYLD FOR DE STORE BOGSTAVER MIN KNAP ER FROSSET ER BARE LIDT TRÆT AF AT I IKKE EN GANG KIGGER PÅ HVAD DER FAKTISK ER SKET!! TÆNK PÅ DEM DER BARE ANMELDER FOR SJOVT!!! HILSEN AVIAIA1000😛

29 avril 2019

Hej!

Det lyder som om, der er sket en misforståelse. Vær rar at sende os en e-mail på danmark@momio.me med flere informationer, så vi kan hjælpe dig.

Anmeldelse uden grund!

Hvis Momio skal anmelde mig, så må de gerne skrive hvorfor!!!!!!! JEG VAR I LEVEL 36 OG BLIVER ANMELDT - KOM ON!!! Det eneste jeg har skrevet er "er mine briller seje? (joke)" Og så lavede jeg et indlæg om at jeg syntes det var MEGGGAAAAAAA irriterende at I slettede det, og sagde at det ikke overholdte reglerne?! Overholder det ikke reglerne at jeg siger min mening? Få styr på jeres spil. Jeg har haft det siden jeg var 6!!!!!!!!!!!!!! Jeg hedder Violetta.! Kom nu få styr på det. Hvis I får styr på det, kan det være i får en bedre anmeldelse fra mig!!!!!!!!!!!

3 janvier 2019

Hej med dig!

Slettet konto

Hej momio.
Jeg har haft en bruger i level 60, den hed Katinka-Katonka. Den er nu blevet slettet jeg ved ikke hvorfor?
Jeg var super glad for det og har haft den i lang tid.
Kan man få sin bruger tilbage?

4 novembre 2018

Réponse de Momio

Hej Katinka! Skriv venligst til vores kundeservice på danmark@momio.me. Så vil vi svare dig der.

Nogen bryder reglerne

Det en god app for i tænker meget på sikkerhed men nogen de hedder Cecilie27140
Har brudt reglerne

19 août 2018

Min bruger er slettet

Min bruger jeg har haft siden 2014 er blevet slettet. Men jeg har dog været derinde i 2017 omkring den 17 oktober. Jeg downloadede appen igen i går og ville logge ind på min bruger. Men den kunne ikke finde den. Jeg prøvede så at lave en ny og søge efter min brugers navn: sofia er sej. Men intet kom frem. Min bruger er blevet slettet uden grund. Den var ca i lvl 46. Jeg håber i kan hjælpe mig med at få den tilbage. Ellers en god app. Men det er ret træls at få sin brugere slettet.

30 juin 2018

Hej Victoria

Vi har desværre ikke en momio fra 2014 med det navn. Årsagen er, at du ikke har været logget ind på din bruger i mere end 6 måneder, hvorfor din momio er blevet slettet.

Dette er selvfølgelig ærgerligt - især hvis det var en bruger du var rigtig glad for og har brugt tid på. Vi har derfor sidenhen ændret vores politik af netop denne grund. I dit tilfælde, er din bruger blevet slettet permanent og vi kan desværre ikke genskabe den. Det beklager vi.

Du er meget velkommen til at oprette en ny bruger. Momio bliver løbende opdateret og der er kommet en masse nye ting siden sidst du spillede!

Hvis du har yderligere spørgsmål, så skriv endelig til os på danmark@momio.me.

Klage om at blive anmeldt!

Jeg er nu blevet smidt ud af momio to gange, fordi at nogle bare har trykket anmeld på mig og nu er jeg blevet smidt ud. Det er irriterende at man bare kan trykke anmeld og så smider momio dig ud, uden at se om det er det rigtige man er anmeldt for.

10 mars 2018

Hej Jonas,

Vi kan godt forstå, du synes, det er meget irriterende at blive smidt ud af Momio. Vi vil gerne have, du henvender dig til vores kundeservice, hvor vi kan forklare dig, hvad der er sket og rette op på vores fejl, i det tilfældet der er sket en fejl.

Kundeservice e-mail-adresse: danmark@momio.me

Ingen bliver smidt ud af Momio uden grund, vi kigger alle anmeldelser grundigt igennem og reagerer, hvis det er nødvendigt.

Venligst Momio-teamet

Min bruger er blivet slettet uden grund!!

Alså min bruger er bliver slettet uden nogen grund ville gane have min bruger tilbage og en grund til hvorfor min bruger er slettet Ps min bruger er nina54321

18 décembre 2017

Réponse de Momio

Hej med dig. Vær venlig at skrive til vores kunde-service på danmark@momio.me. Der vil vi hjælpe dig.

Momio-Teamet

Kan ikk logge ind på momio

Hej momio jeg kan ikke logge ind på momio der står hele tiden ved mig at ( nogen har opført sig dårligt på denne smartphone eller tablet) det er jeg virkelig ked af, men jeg vil mega gerne kunne logge ind på min gamle bruger igen. Please kan i ikke gøre noget så jeg kan logge ind igen.
Momio er min ynglings spil.):

31 octobre 2017

Jeg fik slettet min bruger

Jeg fik slettet min bruger, uden grund, havde aldrig fået en advarsel! Den findes ikke længere!!!

12 septembre 2017

Réponse de Momio

Hej Ronja. Vær venlig at skrive til vores kunde-service på danmark@momio.me. Der vil vi hjælpe dig.

Momio-Teamet

Svindlere der kun er ude efter dine børns penge

Følgende mail, kunne jeg sende til Momio forleden:

Hej Momio,

Jeg har undret mig over, at i føre ulovlig reklame (eller såkaldt scam) på jeres spil, og har overvejet at gå videre med det.

I har et abonnement på Momio, der hedder Momio plus. Når man opretter sig, koster det 55 kr. Senere samme dag, kommer et tilbud frem. 15 % rabat. Der står tilbuddet er gældende i 1 dag. Her vil mange nok købe det, for at få deres rabat enden tiden er udløbet.

Der er ingen gang gået 1 dag (som i skriver der vil gå), så har tilbuddet ændret sig. Nu er det blevet billigere, og har man købt det til de 15 % rabat kan man føle sig godt og grundigt taget i (indsæt bandeord her). Tilbuddet varede ikke 1 dag, og der stod ingenting om at man bare skulle vente et par dage, og så ville man nærmest få foræret abonnementet.

Der er nu gået 1 uge, og samme besked står på skærmen. ”Momio Plus Udsalg: 1 dag”. Jeg er oppe på 90 % tilbud, og det koster nu kun 8 kr. Det er scam, og i vildleder og bondefanger brugere som kun er små børn, og derfor ikke forstår hvad det er i laver. Det er ulovligt, og der står ikke nok beskrevet om hvad jeres tilbud går ud på, og hvordan det vil ændre sig. Beskeden om at det vare 1 dag, den er falsk.

Pludselig er min Momio profil blevet slettet. Jeg skriver igen en mail til dem. De svarer det her:

Hej

Vi har grund til at tro, at du er over 18 år, derfor kan vi desværre ikke gendanne din momio.

Momio-Teamet

Problemet er, at jeg er 15 år. Ingen steder, har jeg skrevet at jeg er 18 eller en anden alder. Nu kan man så undre sig over, hvad den egentlige årsag til min sletning var.

1 ud af 5 stjerner, fordi jeg ikke kunne give 0.

28 février 2016